Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
cris.dogarel de ce nu plangi din timp???. ca la noi am luat si eu si sotul. eu 1 punga, el.. 2 pungi. si ma intreba cui sa ii mai dam... sau iti trimit gata fierti? ( si fierti de catre sot, si i-au iesit belea!! ) Mihaela, fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze) (...si povestea nasterii piticului) |
"m-am rezolvat cu pastele". sa aveti pofta si voi.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
myky791 spune:
multam de raspuns. dar atunci kand ii vor trece colicii in principiu ar trebui sa stea in balansoar, nu? sau tot in brate sa-mi rupa mie spatele?
nici eu nul pun sa dea aerul afara noaptea ca se trezeste. si la piticul meu chiar am tinut cont desi da aerul afara tot il doare burtica. nici o schimbare. si atunci cand da aerul afara il da neaparat cu cateva gurite de lapte.
a fost frumos la serbare ieri la cel mare. au facut si 2 dansuri am ras de neam prapadit. asta mia inveselit ziua, ca sotul meu nu mia luat nimic.. nu ca nar fi vrut dar ultimii banuti din casa iam dat pe vaccinul piticului care treb facut la 2 luni.dar asteptam ceva.....cu 3 barbati in casa...la anu........
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
deseara soata e la munci, sa vad cum am sa dorm cu baietii.
cristies albumul cu bebei unde se poate vedea? tot pe webshots?
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina Hello! Cris.d, ma bucur enorm ca Ema e mai bine, esti o mama luptatoare. De cateva zile experimentam crize de colici... adevarate crize, aseara a plans 2 ore nonstop, a tacut la baie, a papat si iar a tras o repriza de 2 ore, cu suspine inca o ora dupa aceea.. plimbatul prin casa are cel mai bun efect... ca si la contractiile false, mai te lasa cand schimbi pozitia:) insa cum ma asezam cu el cum urla si mai tare... asa ca runde, ture ... si spate terminat dar ce mai conteaza... important e ca a tacut saracul rosu tot la fatza si a dormit pana dimineata. Insa de dimineata era apatic si plangacios, nasul infundat, stranuta, chiar a si tusit de 3 ori... m-am speriat cumplit , am sunat dr, mi-a zis sa ii iau temp - 37,1 deci buna, si daca nu are febra si papa, inseamna ca e din cauza plansului, starea asta de apatie, iar stranuturile de la curatatul nasului, de la apa marina... a tras un nani de 30 min si si-a revenit, i-am dat prima data ceai, de chimen si anason... nu ii place deloc, abia i-am dat 20 ml, acum a adormit mititelul, sper sa se trezeasca vioi. Am facut mucenici mici si mari, ce buni sunt... in fiecare zi spun ca e ultima zi in care mananc dulciuri... si intotdeauna exista un maine de cand ma apuc de sport. SUPER.... Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei prematurul de 3,2 (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
si noi la fel: spate terminat, nu merge decat alternarea de plimbare, leganare, pus pe pernutza pe picioare, etc. si cred ca sunt niste chestii in atmosfera dom'le de i-a apucat cu plansu' asta seara de cateva zile pe toti, indiferent de varsta....
totusi, patriotul ar face bine sa termine cu colicii ca iese din statisticile cu "aproximativ 3 luni tin colicii" in curand
poze
povestea noastra
Andre_lina spune:
Blue_flower daca merge infacolul la voi, nu vrei sa cumperi de la mine urmatoarele 3 doze sau cate ai nevoie... caci am cumparat ca haplea 5 am folosit 1 doar caci la noi merge Sab si Bonisan.., 1 vandut Decenuelei...., am luat 5 cu 150, deci sunt 3 cu 90.
Emanuelle, nu am facut ROTARIX, pt ca e scump si o sa ii fac Prevenar mai tarziu, am inteles ca pe la 8 luni se face si e mai complex.
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei prematurul de 3,2 (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 multam de raspuns. dar atunci kand ii vor trece colicii in principiu ar trebui sa stea in balansoar, nu? sau tot in brate sa-mi rupa mie spatele? nici eu nul pun sa dea aerul afara noaptea ca se trezeste. si la piticul meu chiar am tinut cont desi da aerul afara tot il doare burtica. nici o schimbare. si atunci cand da aerul afara il da neaparat cu cateva gurite de lapte. a fost frumos la serbare ieri la cel mare. au facut si 2 dansuri am ras de neam prapadit. asta mia inveselit ziua, ca sotul meu nu mia luat nimic.. nu ca nar fi vrut dar ultimii banuti din casa iam dat pe vaccinul piticului care treb facut la 2 luni.dar asteptam ceva.....cu 3 barbati in casa...la anu........ Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
pai, ai primit distractia de la serbare, nu?
si eu sunt tare indecisa cu balansoarul. am cautat p net unul ca al lui cristies dar nu prea gassesc.. am gasit multe 2 in1, dar nu sunt decat pana la 9 luni...
si eu as vrea tot pentru stat la masa ca oamenii, gatit, mers la baie ca oamenii kkciosi, etc
poze
povestea noastra
Andre_lina spune:
Doamne... am aruncat un ochi la odiseea Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010... mi s-a facut pielea de gaina, au la semnatura sapt 4, 5... Imi vine sa plang!!! In curand apar ianuarie feb 2011... NU IMI VINE SA CRED cum trece timpulllllllllllllllll!!!!!!!!!!!
toate pozele
cris.dogarel spune:
DECENUELA, uite ca iti tin locul, ca sa ma ierti ca nu am dat cafea azi dimi. adevaru' e ca Ema doarme de pe la 10.30 si eu nu credeam ca o sa doarma atat dupa 3 zile fara somn deloc in timpul zilei, asa ca in loc sa ma apuc de treburi ca o bubulina am tot facut ce stiam ca nu ia mai mult de 10-20', ca ma asteptam sa se scoale din moment in moment. cel mai "normal" mi s-a parut sa stau pe forum, ca asta poate fi intrerupt fara sa se arda, prinda de oala
NIKOLE,
pe unde umbla fetele? toate faceti mucenici din aia muncitzi, cu miere si nuca multa, insiropatzi balta (hai ca o iau pe urmele Plateei, care de cand si-a luat pantofi nici mucenici nu ne mai da la prima ora... cuconetu' astantz, ntz)
poze
povestea noastra
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
si noi la fel: spate terminat, nu merge decat alternarea de plimbare, leganare, pus pe pernutza pe picioare, etc. si cred ca sunt niste chestii in atmosfera dom'le de i-a apucat cu plansu' asta seara de cateva zile pe toti, indiferent de varsta.... totusi, patriotul ar face bine sa termine cu colicii ca iese din statisticile cu "aproximativ 3 luni tin colicii" in curand Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Ce sa termine... parca abia acum incep.. am citit pe undeva ca se intensifica la 3 luni si trec de tot pe la 5-6... vai de psihicul si fizicul meu...
deja s-a trezit... ma cauta prin patutz... de-as incapea
toate pozele
Andre_lina spune:
Daca ar exista proba aruncatul cu suzeta Tudor ar castiga... parca are spini... ca si carutul patutul... si orice suprafata care nu are jucarii atarnate care canta sau se aprind luminite... numai asa e el fericit
toate pozele