Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel ne-am intors victorioshi d la spital: a tzinut branula, mai avem ultima admin. diseara.. vad ca vorbiti de kg bb...din pacate noi am scazut mult de la boala. avea deja 600 gr. luate in 3 sapt de la greutatea de la 1 luna, dar dupa...a scazut vreo 200, pe care le-a recuperat, aproape..azi avea 4800 imbracata. asa ca am anulat controlul de 2 luni, asteptam sa treaca si convalescentza. la fel si vaccinarea, amanata. io nu am luat mucenici (de fiert)...nu am avut de unde. poate sun sotzul sa caute, desi e super ocupat in nshpemii de drumuri. acu' a trebuit sa vina sa ne duca si la spital (daca mamaia a plecat), dupa ce a dus-o pe Ana la scoala(40' dus, 40' intors). poate fac cu paste simple Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
cris.dogarel de ce nu plangi din timp???. ca la noi am luat si eu si sotul. eu 1 punga, el.. 2 pungi. si ma intreba cui sa ii mai dam... sau iti trimit gata fierti? ( si fierti de catre sot, si i-au iesit belea!! )
Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)
(...si povestea nasterii piticului)
mcrissa spune:
cris ma bucur mult ca Ema e bine, e greu rau pentru un pui asa mic sa duca o raceala.Stiu ca e bine sa faci vaccinul la minim doua saptamani de la ultima doza de antibiotic.Sa ai grija mare sa nu il faci mai devreme.
lorex si noi ne-am confruntat cu colicii foarte repede, cum am iesit din maternitate si inca il chinuie rau de tot din pacate.ce merge foarte bine la el este o compresa cu gel, se incalzeste la microunde si sta calda mai bine de o ora.
mariucasara ce visez si eu la asa o baie, dar mie inca imi mai supureaza putin operatia, sunt niste fire de par intrate acolo si mai curge putin din ea.
s-a trezit broscuta, fug
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad
Atat sunt de mare
roco1617 spune:
LA MULTI ANI ALENA, NATALIA, RARES, MAIA, MARIA, NICOLETA SI ARYA!!!!
Mai fetelor ce pofta miati facut cu mucenicii ( la noi in Moldova se fac diferit .dar nu conteaza ca sotul e din Bucuresti si am mincat si mucenici asa fierti )
In orice caz aici la noi cel mai sigur facem varianta moldoveneasca ca mai tin minte reteta .
Cris.d bine ca sunteti mai bine si asa cum spuneau si fetele greutatea pierduta revine repede .
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
cris.dogarel de ce nu plangi din timp???. ca la noi am luat si eu si sotul. eu 1 punga, el.. 2 pungi. si ma intreba cui sa ii mai dam... sau iti trimit gata fierti? ( si fierti de catre sot, si i-au iesit belea!! ) Mihaela, fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze) (...si povestea nasterii piticului) |
Mihaela, nu-mi trimiti si mie o portie ca tare imi e pofta si inca nu am facut
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
micki_mica spune:
trebuia sa incep cu "bine v-am gasit in casa noua!", dar mi-a luat-o gura pe dinainte si nu m-am putut abtine sa nu ii raspund lui cris.dogarel.
noi tocmai laudam piticul despre somnul lui de noapte, lung si iata ca a revenit la papica pe la orele 3-4 si desigur la 6, ca de obicei.
el e bine, papa, face kk de ii iese pe spate, n-am vazut asa ceva pana acum! de 2-3 ori pe zi, dar minim o data cu schimbat body...si desigur spalat...
eu sunt zombie, un pic racita cu durere de cap, dar imi revin eu.
va pupam!
Mihaela,
micki_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
Mihaela, nu-mi trimiti si mie o portie ca tare imi e pofta si inca nu am facut Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
desigur!
congelam... fedex...si iti trimit si nuca sa adaugi (chiar daca sunt si in zeama)!
Mihaela,
ioana_fota spune:
Bine v-am regasit!!!Bine ca a ajuns sotu cu mucenicii de la mama si acum papam ca am vazut ca ati tot vb de asta si eu sunt innebunita de mica dupa ei,abia asteptam sa papam .
37+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
Nik0le spune:
La multe lunite ALENA, NATALIA, RARES, MAIA, MARIA, NICOLETA SI ARYA
Raspund din cretacic:
roco, la prima tura de alaptat de aproape 2 ani, nu mi-a venit ciclul un an si jumatate. Cred ca am avut vreo 4 cicluri intre sarcini, atat.
larisel, sper sa nu se confirme diagnosticul de DA, tin minte ca ai spus ca ai cumparat Trixera, incearc-o acum poate da rezultate. Si eu cumparasem crema asta la sfatul pediatrei, pt ca Isa avea pielea pe burtica un pic uscata si s-a rezolvat repede. Pe urma am folosit eu crema pt fata, am un ten f uscat, abia ce-am terminat-o. Doar nu era sa arunc crema de 80 de roni! Cand am cumparat-o eu era 55 roni, dar chiar si asa... Sper ca problemele Alenei sa nu fie serioase.
blue flower, bine ai revenit, felicitari pt baiatul cumintel!
cris.d, inca putin si scapati de tot de urata de boala, uf, nu-mi pot imagina cat de greu v-a fost. Te inteleg cu mama ta, a mea nu-i departe deloc, eu incerc sa constientizez ca asa e temperamentul ei si sa ma adaptez, dar mereu trebuie sa am mare grija ce zic si ce fac, ca se supara. Nu ne incarci deloc, ce-i aia "off topic"? Tot ce se discuta aici este on topic.
Ramonika, multumim!
emanuelle, prima zgarietura? Ce fetita cuminte ai, a mea are mai mereu zgarieturi pe frunte, desi ii tai unghiutele. Ce-i drept, nu i le tai foarte scurt, ca mi-e frica de accidente... Noi n-am facut Rotarixul.
lorex, nici eu nu-i scot aerul noaptea, alaptez la orizontala si cand adoarme ma intorc pe partea cealalta. N-am observat vreun disconfort la ea, noaptea nu plange deloc, doar se trezeste des sa pape. Pupici sa-i treaca Iuriei durerile de burtica.
onitza, rezista pe baricade, daca Paul e mai bine nu-l poti trimite la ai tai? Si eu stiu la fel, copiii alaptati exclusiv nu se constipa, dar pot face kk mai rar, chiar si la o saptamana...
cristies, te-ai orientat cu pachetul promotional. Ce face Alexis?
micki sanatate multa, sa-ti treaca repede raceala. Bea ceaiuri cu miere si lamaie s-o gonesti.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot.
ioana_fota spune:
Ma bucur sa aud ca Ema se insanatoseste si ca toti ceilalti bbei papa laptic bun de la mami.
La multi ani!!!!tututor pufuletilor sarbatoriti azi
37+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
Andre_lina spune:
Hello!
Cris.d, ma bucur enorm ca Ema e mai bine, esti o mama luptatoare.
De cateva zile experimentam crize de colici... adevarate crize, aseara a plans 2 ore nonstop, a tacut la baie, a papat si iar a tras o repriza de 2 ore, cu suspine inca o ora dupa aceea.. plimbatul prin casa are cel mai bun efect... ca si la contractiile false, mai te lasa cand schimbi pozitia:)
insa cum ma asezam cu el cum urla si mai tare... asa ca runde, ture ... si spate terminat dar ce mai conteaza... important e ca a tacut saracul rosu tot la fatza si a dormit pana dimineata.
Insa de dimineata era apatic si plangacios, nasul infundat, stranuta, chiar a si tusit de 3 ori... m-am speriat cumplit , am sunat dr, mi-a zis sa ii iau temp - 37,1 deci buna, si daca nu are febra si papa, inseamna ca e din cauza plansului, starea asta de apatie, iar stranuturile de la curatatul nasului, de la apa marina...
a tras un nani de 30 min si si-a revenit, i-am dat prima data ceai, de chimen si anason... nu ii place deloc, abia i-am dat 20 ml, acum a adormit mititelul, sper sa se trezeasca vioi.
Am facut mucenici mici si mari, ce buni sunt... in fiecare zi spun ca e ultima zi in care mananc dulciuri... si intotdeauna exista un maine de cand ma apuc de sport. SUPER....
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei prematurul de 3,2 (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT