Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
cris.dogarel spune:
CRISTIES, de unde ai luat balansoarul? nu prea gasesc modelul tau pe net...
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel CRISTIES, de unde ai luat balansoarul? nu prea gasesc modelul tau pe net... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
De la Mothercare din Afi Palace. Emanuelle zicea ca e si in Carefour Baneasa (cred ca ti-e mai aproape).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cris.dogarel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui emanuelle
Noi am primit balansoarul (il poti vedea la poze), dar stiu ca a fost cumparat din Carrefour Baneasa. Il avem de 2 saptamani. Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) - rechinasul fomist poze www.youtube.com/profile?user=cristidumitru79" target="_blank">filmuletze |
arata ff fain. ce model e?
poze
povestea noastra
cristies spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
arata ff fain. ce model e? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Newborn to Toddler Rocker (la fel am si eu, d-aia mi-am permis sa raspund in locul ei).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
De la Mothercare din Afi Palace. Emanuelle zicea ca e si in Carefour Baneasa (cred ca ti-e mai aproape). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
nu citisem pag. trecuta inainte de a intreba...
poze
povestea noastra
evyme spune:
Bine v-am gasit la casa noua si la multi ani pt ziua de ieri! pt toate mamicile
Noi cred ca resimtim lipsa plimbarilor, pt ca si ieri si azi incepand cu ora 13.00 suntem foarte agitati... Nu trece nici cu vorbit, nici cu cantat, nici cu leganat, nici cu ture de camera... O sa incerc sa-l bag in wrap, sa vad daca asa il pacalesc... Azi a dormit o jumatate de ora pe burta la mine, dar la vreo 5 min dupa ce l-am dat jos s-a trezit si am luat-o de la capat Acum scriu cu el in brate...
Colicii tot nu ne dau pace, dar de ieri am trecut pe Sab Simplex si parca aseara a fost ceva mai bine (a tinut mai putin repriza de plans)... Poate reusim totusi sa scapam de tot de ei...
Vad ca vorbiti despre balansoar... Avem si noi unul (primit) de la Fisher Price, dar nu se lasa la orizontala, asa ca o sa-l folosim mai tarziu...
Eu am inceput sa-l pun iar la san, dar e greu, ca papa vreo 5 min si adoarme, indiferent de ora... Se trezeste singur dupa 15 min, mai papa 5 si iar adoarme... Parca era mai simplu cand ma mulgeam si-i dadeam din bibe... Ziua n-ar fi o tragedie, dar noaptea ma omoara programul asta
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
irrinaa spune:
Bun gasit in casa noua!
In cele 365 de zile sa avem parte numai de vesti bune si bucurii!
cine vrea mucenici moldovenesti,cu miere si nuca, va invit eu.mi-a facut mama, nu sunt cu aluat ca de cozonac pentru ca e post, dar sunt f buni.
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
poze
cris.dogarel spune:
cristies, am sunat la mothercare feeria. nu-l mai au.de vreo 2 luni nu-l mai au.....
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
myky, al tau de unde a fost luat, daca stii?din supermarket sau un magazin anume?
poze
povestea noastra
mariucasara spune:
Ce-mi faceti voi cu mucenicii?!?! Eu sunt cat o vaca si acum dupa mucenici. Astept soata sa se duca la mama sa ia gata facuti ca la ce viscol e afara eu nu pot iesi cu gogosile dupa mine.
Apropo de viscol, m-am saturat pana in gat de frig, zapada, balti, noroaie, viscol... Vreau soare, caldura, pasarele care ciripesc, floricele, tei infloriti, trandafiri pe marginea trotuarului...
Offf ca am luat-o pe aratura....
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)