Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 14

blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina Blue_flower daca merge infacolul la voi, nu vrei sa cumperi de la mine urmatoarele 3 doze sau cate ai nevoie... caci am cumparat ca haplea 5 am folosit 1 doar caci la noi merge Sab si Bonisan.., 1 vandut Decenuelei...., am luat 5 cu 150, deci sunt 3 cu 90. Emanuelle, nu am facut ROTARIX, pt ca e scump si o sa ii fac Prevenar mai tarziu, am inteles ca pe la 8 luni se face si e mai complex. Andreea, ![]() Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
Eu le-as cumpara, dar unde stau eu nici curierul nu vine

Tu le-ai comandat pe net? Ca noi le luam din farmacie, cate 1 borcan cand se termina precedentul.

emanuelle spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel cristies, am sunat la mothercare feeria. nu-l mai au ![]() Cris, mami de ![]() ![]() AMR: 5 kile! ![]() poze povestea noastra |
Balansoarul meu si al lui cristies apare pe net sub denumirea de "balansoar fisher-price 2in1 deluxe" (poti cauta pe google exact asa). Tot ce-ti ramane de facut este sa gasesti magazinul care il are in stoc. Succes

cristies spune:
Mariucasara, si eu vreau caldura, soare si ciripituri. Si mucenici moldovenesti, ca eu am facut cu zeama. Ce fac gogosile?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010

Nik0le spune:
citat din mesajul lui mariucasara Apropo de viscol, m-am saturat pana in gat de frig, zapada, balti, noroaie, viscol... Vreau soare, caldura, pasarele care ciripesc, floricele, tei infloriti, trandafiri pe marginea trotuarului... Offf ca am luat-o pe aratura.... Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Si eu la fel. Da' exact la fel...
Despre delicatul subiect al kilogramelor, cred ca ar trebui sa-mi pun si eu AMR la semnatura. Doar ca in cazul meu ar fi AMP (am mai pus...

Nico

O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot.

evyme spune:
citat din mesajul lui mariucasara Ce-mi faceti voi cu mucenicii?!?! Eu sunt cat o vaca si acum ![]() Apropo de viscol, m-am saturat pana in gat de frig, zapada, balti, noroaie, viscol... Vreau soare, caldura, pasarele care ciripesc, floricele, tei infloriti, trandafiri pe marginea trotuarului... Offf ca am luat-o pe aratura.... Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Subscriu si eu...

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

ale1212xa spune:
neatza iar fetele Dormim de la vreo 2 si eu si bebe, acum s-a trezit el e papa ca eu cred ca daca era dupa mine bagam somn pana maine dimineatza.
Ziceam ca il adorm si fug pana in oras...ei de unde, picaram lati am2
----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre

ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Am mai auzit de copilasi care se linistesc cand dai cu aspiratorul, din pacate fii-mea n-a auzit de ei. ![]() ![]() ![]() Nico ![]() ![]() ![]() O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot. |
si al meu se linisteste cand bag aspiratorul, cateodata chiar adoarme

-----------------------------------------

pozele noastre

dastefa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Si eu la fel. Da' exact la fel... Despre delicatul subiect al kilogramelor, cred ca ar trebui sa-mi pun si eu AMR la semnatura. Doar ca in cazul meu ar fi AMP (am mai pus... ![]() Nico ![]() ![]() ![]() O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot. |
si eu sunt tot la capitolulAMP

Mihaela

asa creste Daria

Nik0le spune:
Yupiii, mergeee!!! Eram in sevraj...
Nico de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)

Nik0le spune:
citat din mesajul lui dastefa buna ziua fete dragi am lipsit un pic si iata ca nu stiam unde sa va gasesc ![]() Mihaela ![]() ![]() asa creste Daria |
dastefa

Nico