Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 14
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
L-am luat de la targul de copii, 100 de roni. Se numeste Alexis _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
ce tare
.... ms frumos,vroiam un link cu un site,sau un magaz mai aproapre(stiu ca stai pe la big,si ar fi ok ptr mn) 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Am uitat sa imi laud puiul (de cioara _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
super,e baiat mare akm...ce mai

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel buun: din categoria "mame venite sa ajute" si fiice stresate maxim, azi am comis-o:am trmis-o pe a mea mama acasa la ea, ca sa nu ne certam rau si "definitiv". a venit sa stea cu noi cat fac tratam. emei, ca ana doarme la 10 seara si.. nu putem merge toti4 la spital. insa maica'mea nu se poate abtine daca ii zic ceva "deplasat", "in doi peri", etc sa nu imi raspunda cat am fost de rea, de obraznica, de nerecunoscut . asa ca de 3 zile aud cum ca "poate ema nu se satura cu laptele tau" (ema isi mesteca limba de vreo sapt ), poate ii e frig de sughite, poate una-alta. pe ana o invatz eu sa fie obraznica si ea cu mamaia (ptr ca ma copiaza pe mine, nu?), in general nu procedez bine cu educatia anei, nu-s atenta cum se imbraca si d-aia raceshte, etci-am zis ca nu am "starea" sa ii suport oservatiile azi cand s-a aratat ofuscata ca i-am spus sa nu mai puna rufele la loc in dulap ca le-a incurcat definitiv pe ale mele/anei/tati si k le pun eu....am starnit-o:sunt obraznk, nik nu-mi convine, o sa vad eu cand moare ce rau e fara ea (asta e argumentul final mereu...) imi pare rau ca sufera k fiica-sa nu e cum vrea ea... o sa salvez postarea asta si o sa o dau fetelor cadou cand s-or muta la casa lor; daca fac asa sa mi-o bage sub oki cu titlul :asa nu!" ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Trebuie sa stai cu nervii tare bine....stiu ce inseamna...si te inteleg....eu tac si inghit(dar de la tata)...vor trece si astea....
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui lorex Abia acum inteleg de ce tastati voi cu mana stanga, era bebe la sanul drept.. ![]() _ Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010) |

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel CARMITA, kk de bb mic si alaptat natural e cam lichid, cu "bobitze" d mushtar sau nu. si noi tot o crema maro/galben facem.. mancacioasa micaARWEN? NU a dat mesaj nimanui?...k eu as vrea sa deschidem primul capitol la casa noua ![]() DANYELANA, cum merg homeopatele? si eu vroiam sa iau graco sweet peace, dar am vazut ca e pana la 9 luni, deci inca juma de an doar... functioneaza? sta arthurin el/adoarme? ROCO, vorbaretzu'![]() CRIS MARIO, io nu mai calc pt ema, dar spalam si noi...zilnic, mai ales de cand cu tuse+voma... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
sincer si eu as vrea sa ne mutam

nu ii mai calci...hmm....

Andreea
o printesa grabita...
mitumac spune:
Curaj Lalitica...ai incredere in Dumnezeu....vei vedea ca va fi bine si veti reveni cu bb David sanatos acasa!
ayanna_xem spune:
Hai sa incerc si eu sa scriu cu mana stanga...poate intre timp adoarme gagalicea si o pun in patut ca sa pot presta mai bine forumeala...
Lalitica ne rugam la Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate problemele si complicatiile si bebe David sa se faca bine si sa mergeti cu totii acasa sa va bucurati in liniste de el...ma uit la gagalicea mea, mor de dragul ei si imi dau seama cat de greu trebuie sa fie pentru o mamica sa-si vada puiul chinuit... OF!!! Sa va dea Dumnezeu putere sa fiti tari pentru bebe, sa-l sustineti si sa depasiti situatia asta grea cat mai repede!!! Multa, multa sanatate!!!
lui bebe si multe
mamicii incercate.
Cris.d m-am bucurat sa vad mesajele de la tine in care spui ca mergeti spre bine. Stiu ca si tie ti-a fost foarte greu. Si bebelina mea e un pic fornaita si am fost si sunt ingrijorata sa nu evolueze spre o raceala, mai ales ca eu de trei zile eu sunt cobza si o tin pe mititica la san aproape de mine...incerc sa o feresc cat pot, totusi e rezistenta mititica....sper sa scapam numai cu fornaiala asta. Asteptam vesti bune si in continuare...sa fie bebe Ema sanatoasa si vesela si sa plece toti uratii aia de virusi (sau ce-or fi ei) care o deranjeaza. 
Lorex, Carmita bine ati venit acasa si multa fericire in noul rol, acela de mamici. V-ati adaptat super...daca aveti timp si pt DC...la mine primele zile acasa au fost monopolizate de bebe...ce-i drept si acum cam la fel, dar m-au tras fetele de atentie
ca am cam uitat sa intru pe forum si atunci mi-am 'revizuit' programul (adica am invatat sa tastez din orice pozitie
).
Cristies super cadoul pentru bebe Alexis. Ce fain de voi ca aveti unde iesi la cumparaturi...atatea magazine, mall-uri...la noi aici in chichineatza asta de oras nici la plimbare n-ai unde iesi ca faci o tura de oras in 5 min si deja nu mai ai ce sa vezi...o iei de la capat si te plimbi in cerc ca sa dureze mai mult plimbarea.
Iar magazine...ioc!
Cris.mario
te admir pentru cat de organizata esti si cat de bine te descurci tu cu toate. La mine parca ziua are numai 2 ore ...si nu am decat un copil...oare ce m-as fi facut cu 3???
... si sincer nici nu fac mare lucru...doar curat ce mai fac prin casa cand doarme fata, ca la bucatarie nu ma bag, numai sotul gateste saracul...si tot nu stiu cand trece ziua. da-mi si mie reteta asta pentru mamica eficienta...
Rebiana felicitari!!! N-am apucat sa-ti fac galerie, ca pana am intrat io deja nascusei. Sorry...si un buchet de
ca scuza din partea mea...multa sanatate tie si lui bebe, sa aveti parte numai de clipe fericite impreuna. 
Tanaion bine ca ai spus cum ii cureti tu pasarica la bebelina
, eu stiam de la spital de la asistente ca n-am voie sa ma ating de 'branzica' de acolo si mi-a fost frica sa o curat. Am spalat-o doar asa pe deasupra, dar intre 'buzite' n-am indraznit sa ma bag si chiar vroiam sa intreb daca e normal asa.
De spalat eu o spal dupa fiecare kk la chiuveta, iar cand face numai pipi o spal cu discheta inmuiata in apa calda ca sa nu se irite....si pana acum, slava domnului, nu a avut nici un fel de probleme de acest fel. Servetele umede folosesc doar in 'deplasare' si cateodata noaptea cand doarme bine si nu o mai deranjez cu vizita la chiuveta ca sa n-o trezesc.
Decenuela si eu sunt soferita familiei...desi sotul e mai vechi in ale sofatului, a avut acum cativa ani un accident urat si desi nu era el la volan a ramas cu sechele...asa ca sta cu bebe ca patronu in spate, iar fiica-mea are o placere sa o plimb cu masina...doarme dusa....ce-i drept si in luna a 9-a tot io conduceam de zicea lumea ca si cand merg sa nasc tot io o sa fiu la volan
, asa ca e obisnuita...
Legat de dulciuri...toate alea 1,2...n-sphpe prajituri le-ai mancat singurica??? Cate matanii tre sa faci ca sa ti se ierte pacatul?![]()
Moama, ce mi-e dor sa merg la o cofetarie...ca m-am saturat de napolitane cu cacao (ca numai porkerii de astea gasesc pe placul meu la magazin), iar de prajiturit n-am timp...iar Plateea numai in ciuda imi face cu postarile ei dulci.
Apropos, Plateea bafta la shoping. Sa-ti iei pantofii aia frumosi si sa vii sa ne faci si noua in ciuda cu ei...si sa ne povestesti cum a rezistat bbTo fara tine...parca vad ca iti faci program de 'shopinguit' zilnic si bagi soacra la inaintare cu dadacitul.
haircut multa sanatate puiutului. Ma bucur ca ati scos ghipsul si sper sa treceti repede si bine si peste urmatorul hop. Sa vii neaparat cu vesti bune!!!
tie si puiutului...sa fiti puternici!!!
Larisel pentru iritatia de pe fata ai incercat cu apa de tarate la baie? Si eu am avut problema cu iritatia la bebelina mea care incepuse sa se intinda si pe corp si dupa baile cu tarate au disparut de tot cam intr-o saptamana. Iar pudra de la farmacie recomandata de pediatru sta si acuma neinceputa...bine ca n-a mai fost nevoie de ea.
In rest, incearca sa fii calma si sa nu te panichezi din orice. Si la mine bebelina face kk cam moale...cel putin asa mi se pare, dar dr mi-a zis ca e normal asa. Cateodata cand am nimerit sa faca kk chiar cand o schimbam am vazut ca face ca un fel de spuma asa...si foarte moale. uneori mai face si verde...dar tot incerc sa nu devin paranoica, desi mi-e cam greu... recunosc. Ma ingrijoreaza orice...noroc ca mai citesc pe net ca mai patesc si alte fete asa si nu e numai la mine ca sa consider asta o problema grava...ca altfel l-as sufoca de tot pe dr cu grijile mele...of!...frumoasa, dar grea viata asta de mamica!![]()
Roco legat de ciclu din cate stiu eu e posibil sa nu-ti vina atata vreme cat alaptezi. Nu este o regula, dar cel mai adesea asa se intampla, asa ca nu-ti fa griji. Mai bucura-te de perioada asta de pauza...ca dupa o luam de la capat luna de luna...
Ioana_fota desi noi mai vb pe mess iti las si tie un mesaj aici. Te simt nerabdatoare sa fii mamica si stiu ca te simti un pic stinghera ca ai ramas printre ultimele gravidute in timp ce noi aici suntem deja mamici si vorbim numai despre bebei. Bucura-te cat poti de perioada asta ca ai sa vezi ca dupa o sa-ti acapareze toate resursele bebelina si o sa-ti fie dor de perioada asta. Odihneste-te si nu te panica cand simti contractiile...deja esti in termen si daca e sa se intample sa inceapa travaliul, fii curajoasa!...esti si tu pe ultima suta de metri de acum...daca ti-au spus ca bebelina e bine asta e tot ce conteaza ...tot ce o sa simti odata cu declansarea travaliului chiar daca o sa ti se para nou si o sa te sperii de avalansa de emotii si senzatii nu-ti fa griji....face parte din proces...acela de a deveni mamica. Inca un pic de rabdare...si o sa ne povestesti acusica la "nasterea unei stele' cum a fost!!! 
Cam atat deocamdata!
M-am intins cat o zi de post...si am devenit experta in tastatul cu mana stanga...
Va
pe toate...
A, era sa uit....las si eu niste motzate pentru Arwen ca parca vad ca iar ratez momentul.
So:

Hai Arwen!!!
Inca mai ai timp sa sarbatoresti ziua de 8 martie in postura de mamica!!!

mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel buun: din categoria "mame venite sa ajute" si fiice stresate maxim, azi am comis-o:am trmis-o pe a mea mama acasa la ea, ca sa nu ne certam rau si "definitiv". a venit sa stea cu noi cat fac tratam. emei, ca ana doarme la 10 seara si.. nu putem merge toti4 la spital. insa maica'mea nu se poate abtine daca ii zic ceva "deplasat", "in doi peri", etc sa nu imi raspunda cat am fost de rea, de obraznica, de nerecunoscut . asa ca de 3 zile aud cum ca "poate ema nu se satura cu laptele tau" (ema isi mesteca limba de vreo sapt ), poate ii e frig de sughite, poate una-alta. pe ana o invatz eu sa fie obraznica si ea cu mamaia (ptr ca ma copiaza pe mine, nu?), in general nu procedez bine cu educatia anei, nu-s atenta cum se imbraca si d-aia raceshte, etci-am zis ca nu am "starea" sa ii suport oservatiile azi cand s-a aratat ofuscata ca i-am spus sa nu mai puna rufele la loc in dulap ca le-a incurcat definitiv pe ale mele/anei/tati si k le pun eu....am starnit-o:sunt obraznk, nik nu-mi convine, o sa vad eu cand moare ce rau e fara ea (asta e argumentul final mereu...) imi pare rau ca sufera k fiica-sa nu e cum vrea ea... o sa salvez postarea asta si o sa o dau fetelor cadou cand s-or muta la casa lor; daca fac asa sa mi-o bage sub oki cu titlul :asa nu!" ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
offf...ce-ti e si cu mamele astea.....

in loc sa ajute incurca.....

muult rabdacol ptr tn cris

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
ayanna ![]()
![]()
![]()
multam

...eu am doar 2 copii aks permanent,al treilea vn in vizita doar (cate o sapt/3 zile/vacante)..de gatit gateste mama mea,iar in rest eu
...bn nu zic ma ajuta extraordinar de mult...nu stiu sincer ce m-as fi facut fara ea...

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mariucasara spune:
Asta e mama!!!!!!! Doar ca de educatia nepoata-si nu zice nimic ca stie ca ea o invata prost nu eu.
si sanatate piticei!Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

. asa ca de 3 zile aud cum ca "poate ema nu se satura cu laptele tau" (ema isi mesteca limba de vreo sapt
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
Bobitza de Iuria (01 martie 2010)