Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Plus ca odata cu scaunele dese s-a si iritat la funduletz deshi o dadeam preventiv cu crema...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Noi o stergem cu ceai de galbenele la fiecare schimbat(kk sau pipi)o usuc bine prin tamponare cu un prosopel si aplic crema cu ulei de catina si galbenele pt bb(baby calm) de la dr.soleil...am avut o perioada numai cu ceai, renuntasem la crema i tot se irita...cu combinatia asta la noi e ok....fara iritatii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

cris.d si celelalte fete cu mamici atotstiutoare ...haideti sa facem un efort azi si sa le iertam...acuma suntem si noi mame si ar trebui sa le intelegem mai bine . Sa ne dea Dumnezeu putere si intelepciune sa nu facem si noi la fel peste n-shpe ani cu pufuletii nostri adolescenti sau parinti sau...
Dar azi...hai sa le iertam...sa le pupam si sa le oferim o floare...ca doar noi suntem 'pufuletii' lor si chiar daca ne critica va garantez ca daca incercati azi sa fiti si voi un pic copii (e greu acum din postura asta de proaspete mamici) si le dragaliti un pic pe mamicile cele carcotase o sa le inmuiati inima si o sa le calmati mai ceva ca un drog...ia incercati!!! La mine a mers!!! Si ma bucur ca azi, de 8 martie, pot sa ma bucur dublu...alaturi de mama mea si alaturi de fiica mea de acest cuvant...MAMA!!!
voua si
de impacare pt mamicile voastre.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI de 8 Martie! Sa fiti sanatoase si tot ce va doriti!

Nu am mai reusit sa intru ca sunt in programul "mama loca" si asta imi ocupa tot timpul . Cristi suge mai nou de doua zile la o ora sau la o ora jumate (inclusiv noaptea ).

Lalitica - Doamne ajuta. Ce s-a intamplat ? Nu pot si nu vreau sa cred ca nu va fi totul bine .

Cris.d - ma bucur ca sunteti mai bine. M-am gandit si eu de multe ori la voi mai ales ca am avut-o pe finuta mea bolnavioara tot asa micuta acum un an si mi-am dat seama prin ce ai putut sa treci. Multa sanatate in contiunare!
La subiectul mame ... e mult prea complicat.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Ce se intampla cu Arwen??? Pe cine a ramas ca anunta?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

LA MULTI ANI, Doamnelor!

Lalitica pentru bebe mic! si pentru mamica luptatoare!

Fetelor, eu pacifista si optimista cum ma declar, va propun sa fim mai blande azi cu mamele noastre si daca nu putem sa aratam sincer iubirea noastra, macar sa le trimitem un gand bun.
Amintiti-va cum este cand piticii nostri ne zambesc, fie si o secunda...ni se umple sufletul de bucurie si uitam de toata oboseala

Pentru Rebiana, sincere felicitari si bebica sanatoasa si papacioasa!

Hai, Arwen!

...noi suntem bine, un pic agitati dar o fi de la vreme. Putina titi ne face sa uitam de toate neplacerile...

...ma cheama datoria ...

Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)

(...si povestea nasterii piticului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele un mare La multi ani! pentru astazi si de la mine!

Am luat un virus si imi expira foarte repede pagina si tot ce scriu se duce naibii. Asa ca o sa scriu mesaje scurte. Si musai acum cat sta gargaritzul cuminte, ca doar cu o mana scriu incet.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-a placut cadoul puiului. Eu inca nu m-am obisnuit cu preturile pentru lucrurile copiilor si as fi vrut sa-i cumpar si o geaca dar m-a luat inima cand am vazut pretul: din material ca de trening si cu niste aplicatii de catifea reiata 250 de lei. Mai scumpa decat pantofii mortali ai Plateei. OMG!!!

Asa ca m-am linistit! Trebuie sa ii caut prin carefour, cora, real ceva... in magazinele de copii nu mai intru pana nu poate folosi o hainuta mai mult de doua luni.

Eu am deja o geanta de lucrusoare care nu-i mai vin. Acum sa ma rog sa aiba frate-miu si cumnata-miu baieti!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Lorex, Carmita bine ati venit acasa si multa fericire in noul rol, acela de mamici. V-ati adaptat super...daca aveti timp si pt DC...la mine primele zile acasa au fost monopolizate de bebe...ce-i drept si acum cam la fel, dar m-au tras fetele de atentie ca am cam uitat sa intru pe forum si atunci mi-am 'revizuit' programul (adica am invatat sa tastez din orice pozitie ).

e cuminte bobitza ca altfel...si mi-a permis sa ma odihnesc sa ma refac! ea stie ca voi sunteti si prietenele ei, ca ati fost partase in alegerea numelui ei si nu vrea sa rupa legatura

Citat:

De spalat eu o spal dupa fiecare kk la chiuveta, iar cand face numai pipi o spal cu discheta inmuiata in apa calda ca sa nu se irite....si pana acum, slava domnului, nu a avut nici un fel de probleme de acest fel. Servetele umede folosesc doar in 'deplasare' si cateodata noaptea cand doarme bine si nu o mai deranjez cu vizita la chiuveta ca sa n-o trezesc.

eu noaptea nu o schimb d pampers... trebuie? o mai deranjez din somn...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Cris.dogarel, cred ca e in Adn-ul mamelor ce spui tu. Mama a stat la mine o zi si 4 ore si mi-a amestecat lucrurile. . Si am ascultat de n ori teoria ei despre diversificare.

Dar si cu riscul de a ma considera lumea nebuna eu tot sunt fericita ca platesc 35 de ani la casa si o sa-mi iau copilul cu mine peste tot.

_

Mergi la inceput

Cris.mario, am vazut in Cora din Sun Plaza loc de joaca tot la un milion.

Miremia, tot in Cora am vazut suportul pentru cadita de la Primii pasi (22 de lei).

_

Mergi la inceput