Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Haircut, tinem pumnii sa treaca repede operatia si sa fie bine micuta.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buun: din categoria "mame venite sa ajute" si fiice stresate maxim, azi am comis-o:am trmis-o pe a mea mama acasa la ea, ca sa nu ne certam rau si "definitiv". a venit sa stea cu noi cat fac tratam. emei, ca ana doarme la 10 seara si.. nu putem merge toti4 la spital. insa maica'mea nu se poate abtine daca ii zic ceva "deplasat", "in doi peri", etc sa nu imi raspunda cat am fost de rea, de obraznica, de nerecunoscut. asa ca de 3 zile aud cum ca "poate ema nu se satura cu laptele tau" (ema isi mesteca limba de vreo sapt), poate ii e frig de sughite, poate una-alta. pe ana o invatz eu sa fie obraznica si ea cu mamaia (ptr ca ma copiaza pe mine, nu?), in general nu procedez bine cu educatia anei, nu-s atenta cum se imbraca si d-aia raceshte, etc
i-am zis ca nu am "starea" sa ii suport oservatiile azi cand s-a aratat ofuscata ca i-am spus sa nu mai puna rufele la loc in dulap ca le-a incurcat definitiv pe ale mele/anei/tati si k le pun eu....am starnit-o:sunt obraznk, nik nu-mi convine, o sa vad eu cand moare ce rau e fara ea (asta e argumentul final mereu...)

imi pare rau ca sufera k fiica-sa nu e cum vrea ea...

o sa salvez postarea asta si o sa o dau fetelor cadou cand s-or muta la casa lor; daca fac asa sa mi-o bage sub oki cu titlul :asa nu!"

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

nasol ca-i mama ta...la mine soacra are un stil mai impunator in a da sfaturi si asta ma face s-o tin la distanta...si ea sufera ca nu participa da ce sa-i fac daca nu se poate abtine...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Xela, nu stiu daca am apucat sa te felicit pentru vacanta. Unde anume in Cipru mergeti? Tata a fost anul trecut in Limassol (cred ca asa se scrie) si a venit foarte incantat de tara! Sa va distrati bine!

_

Mergi la inceput

Larisel, of... sa nu fie grave si sa treaca repede problemele Alenei.

Mult succes pentru azi si la noapte!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Mie imi vine sa plang cand aud cat laptic beau puiutii vostrii. Al meu si-a schimbat obiceiurile si sta la san maxim 10 minute si gata. Daca ii dau din bibe bea maxim 100 de ml. Mananca in schimb cam o data la o ora jumatate. O fii normal asa? A luat 1300g in 5 saptamani jumatate.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

si bobitza mea tot 10 min sta la san, apoi doarme cate 2-3 ore!

problema mea e ca nu reusesc sa-i scot aerul, adoarme si e ca o placinta ..

_

Mergi la inceput

Lorex, chiar vroiam sa te intreb, cum te simti dupa cezariana? Ai probleme in aplecat, ridicat bebelina etc?

Nu trebuie sa trezesti bebe sa-i schimbi pampersul. Cand se trezeste sa pape daca e prea plin poti s-o schimbi. Eu noaptea nu-l schimb (nici nu face kk) si nici nu prea parlamentez cu el. Trezit, mufat, papat, culcat! Asta e reteta, ca daca ma intind la vorbe cu el are chef de joaca si vad si eu toate orele cum trec.

_

Mergi la inceput

Carmita, tu de ce n-o pui pe motata la san? Ai rani? Cred ca e al naibii de frustrant si de obositor mulsul acum la inceput... sa va intrati in ritm.

_

Mergi la inceput

Decenuela, ce-ai facut pana la urma? Ai mers la medic? Ce anume prostii ai mancat? Am vrut sa va pun un link la babycenter cu sfaturi pentru dieta in alaptat si nu ma lasa virusul...

Oricum, tin sa va anunt ca am baut si un sprite! Si e bine merci!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex, chiar vroiam sa te intreb, cum te simti dupa cezariana? Ai probleme in aplecat, ridicat bebelina etc?

Nu trebuie sa trezesti bebe sa-i schimbi pampersul. Cand se trezeste sa pape daca e prea plin poti s-o schimbi. Eu noaptea nu-l schimb (nici nu face kk) si nici nu prea parlamentez cu el. Trezit, mufat, papat, culcat! Asta e reteta, ca daca ma intind la vorbe cu el are chef de joaca si vad si eu toate orele cum trec.

_

da, si eu la fel, papat si culcat la loc, uneori nici lumina de noapte n-o aprind..

co operatia e f ok, avand in vedere ca de a doua zi m-am ocupat doar eu de ea caci am stat intr-o rezerva doar eu cu ea...a fost greu dar nu imposibil.Ustura rau de tot dar trebuia sa ma ridic..
acum e din ce in ce mai bine, deja ma misc natural , cu sanii mereu pe-afara ca n-a vazut barbat'miu in viatza lui atata tztz
oricum, conteaza f mult centura/burtiera...ca atunci cand o dau jos sa fac dus se simte diferentza!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

fetelot Vladut de azi dimineata de la 9 mi-a mancat doar 40 ml si asta cu chin, cand el manca la doua ore jumate 100 de ml.ati patit asa ceva?

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

Mergi la inceput