Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Danyelana, sta Arthur in balansoar? Mie mi s-a parut ca seamana mai mult cu un simulator de zbor cand l-am vazut la targ. Si semana si la pret...

Larisel, eu am balansoar de la Fisher-Price Newborn to todler Rocker care costa cam 350 de ron si merge pana la 18 kg. Poti sa il vezi pe contul comun. Am observat ca si Emanuelle tot din acela are. Cum ti se pare? Gargaritzul e fericit in el, si eu sunt fericita ca il pot lua cu mine peste tot. Nu m-am gandit ca ar trebui la priza, bateriile protejeaza in cazul accidentelor provocate de curentul electric. Banuiesc ca d-aia toate sunt pe baterii. Cel al Danyelanei are componentele in picior cred.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

fetelot Vladut de azi dimineata de la 9 mi-a mancat doar 40 ml si asta cu chin, cand el manca la doua ore jumate 100 de ml.ati patit asa ceva?

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

Eu vreau sa-ti spun ca nici Alexis nu doarme ziua deloc. Nu plange in brate decat cand vrea sa dea aerul afara sau cand vrea sa ne jucam si eu fac altceva.
De mancat sincer nu stiu ce sa zic.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

intrebarea 2:

ma dau cu garmastan de fiecare data dupa ce termina de supt (altfel nu as fi rezistat). e prea des? trebuie sa ma spal de garmastan inainte sa o pun din nou??

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Xela, nu stiu daca am apucat sa te felicit pentru vacanta. Unde anume in Cipru mergeti? Tata a fost anul trecut in Limassol (cred ca asa se scrie) si a venit foarte incantat de tara! Sa va distrati bine!

_

Merci!! In Paphos mergem, abia astept .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Mamidepuiuti, ma bucur ca nu sunt doar eu cu copilul afara pe vreme rece. Nu stiu cum se face de in fiecare zi in care e cald afara e plin de carucioare care mai de care, cum nu e soare, doar eu cu Gargaritzul printre borduri...

_

Mergi la inceput

Plateea, sa ai bafta in plimbare si sa ai spor la cumparaturi!

Din ce am inteles nu l-ai luat pe BbTo cu tine. A ramas cu soacra sau cu sotul?

_

Mergi la inceput

LA multi ani si sarbatoritilor zilei de azi: Letizia, Dragos-Andrei si Mihai!!! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

Xela, nu stiu daca am apucat sa te felicit pentru vacanta. Unde anume in Cipru mergeti? Tata a fost anul trecut in Limassol (cred ca asa se scrie) si a venit foarte incantat de tara! Sa va distrati bine!

_

Merci!! In Paphos mergem, abia astept .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

te invidiez..eu am avut o pata/pofta in sarcina pe Roma....dar nu am putut merge, eram fix in perioada noastra de maxima criza fianciara...sper la vara sa fug macar trei zile, ori la roma ori la londra , sa vad muzeul de ceara si sa fac o poza cu Michael Jackson!

_

Mergi la inceput

Lorex, eu n-am vazut intrebarea 1(sunt cu vaca...). Cu garmastan poti sa te dai si inainte s-o pui la san ca mai inmoaie pielea. Si raspunsul e nu, nu trebuie sa te speli.

_

Mergi la inceput

Citat:

Lorex, eu n-am vazut intrebarea 1(sunt cu vaca...). Cu garmastan poti sa te dai si inainte s-o pui la san ca mai inmoaie pielea. Si raspunsul e nu, nu trebuie sa te speli.

_

nu esti cu vaca, esti cu gargaritzu'
intrebarea 1 a fost pusa sabata...so...esti iertata

_

Mergi la inceput