Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 18
xela_07 spune:
lorex - ce super moral se simte la tine, bravoooo 
.
La mine la 2-3 ore e pampersul full de pipi, nu am cum sa nu il schimb. Si noaptea la fel. Kk face f des, aproape la fiecare masa, inclusiv noaptea 
. Nici nu ma mir la cat baga in el ...
Cu scosul afara eu nu il scot pe Cristinelul pe vant, in rest daca sunt singura cu el (cu am2 nu am avut curaj pana acum
) ies f probleme indiferent de cat e de frig. Ma rog, la sub -10 nu l-as scoate. Cu vantul mi-e teama de virusache ... 
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
cristies spune:
Fetele eu ma duc sa fac mancare. Stau cu un ochi pe voi dar imi trebuie doua maini sa scriu.
Si colajul e aproape gata. Mai trebuie poza de la Arwen si am incheiat. Onitza, am pus poza pe care ai vrut-o. Scuze ca nu ti-am raspuns mai demult
.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
xela_07 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
te invidiez..eu am avut o pata/pofta in sarcina pe Roma....dar nu am putut merge, eram fix in perioada noastra de maxima criza fianciara...sper la vara sa fug macar trei zile, ori la roma ori la londra , sa vad muzeul de ceara si sa fac o poza cu Michael Jackson! ![]() _ Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010) |
Daca tb sa alegi, Roma de departe. Am fost cu sotul de un Revelion si am stat 4 zile (am castigat un voucher de 500 EUR la petrecerea de Craciun de la firma

). A fost superb, este un oras extraordinar, o opera de arta la tot pasul. Iar Vaticanul m-a lasat fara cuvinte, nu pot sa-ti descriu in cuvine ... Sper sa am posibilitatea sa ma intorc candva ...La Londra am fost cu jobul. Din ce am apucat sa vad (nu am fost la muzeul de ceara) e superb de asemeni si e clar de vizitat dar nu se compara cu Roma
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 lorex - ce super moral se simte la tine, bravoooo ![]() . La mine la 2-3 ore e pampersul full de pipi, nu am cum sa nu il schimb. Si noaptea la fel. Kk face f des, aproape la fiecare masa, inclusiv noaptea ![]() . Nici nu ma mir la cat baga in el ...Cu scosul afara eu nu il scot pe Cristinelul pe vant, in rest daca sunt singura cu el (cu am2 nu am avut curaj pana acum ) ies f probleme indiferent de cat e de frig. Ma rog, la sub -10 nu l-as scoate. Cu vantul mi-e teama de virusache ... ![]() .Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
esti o scumpa
, eu vorbeam de scos aerul afara, de ragaitul lui bb mi s-a spus la spital sa nu o scot afara vreo 2 sapt daca temp nu creste peste 5 grade..
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu
Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
danyelana spune:
Cris.d, ma intrebai de balansoar. Arthur nu sta in el mai mult de 10-15 min asa cum nu sta nici in patut.
Daca s-ar putea sa-l in numai in brate ar fi bine.
Dar eu am speranta ca totusi va sta mai mult si oricum e pana la 9 kg ceea ce poate insemna aproape pana la un an.
Ema sta in balansoar? 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Cris.d, cu homeopatele nu am vazut inca nici un efect dar continuam, poate e prea devreme. Legat de mestecatul limbii, si Arthur face asa si eu credeam ca e din cauza ca e prea gurmand. Insa asistenta care ne viziteaza in fiecare sapt a zis ca e din cauza refluxului. Am fost si la dr si a confirmat si acum avem Gaviscon si pat ridicat la 30°. Si in leg cu antibioticele, intreaba medicul daca nu trebuie sa-i dai un probiotic ca sa repare flora intestinala. Noua ne-a recomandat pt Arthur pt ca facuse antibiotic in maternitate. 

pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem cris.d si celelalte fete cu mamici atotstiutoare ...haideti sa facem un efort azi si sa le iertam...acuma suntem si noi mame si ar trebui sa le intelegem mai bine . Sa ne dea Dumnezeu putere si intelepciune sa nu facem si noi la fel peste n-shpe ani cu pufuletii nostri adolescenti sau parinti sau...Dar azi...hai sa le iertam...sa le pupam si sa le oferim o floare...ca doar noi suntem 'pufuletii' lor si chiar daca ne critica va garantez ca daca incercati azi sa fiti si voi un pic copii (e greu acum din postura asta de proaspete mamici) si le dragaliti un pic pe mamicile cele carcotase o sa le inmuiati inima si o sa le calmati mai ceva ca un drog...ia incercati!!! La mine a mers!!! Si ma bucur ca azi, de 8 martie, pot sa ma bucur dublu...alaturi de mama mea si alaturi de fiica mea de acest cuvant...MAMA!!! ![]() ![]() voua si ![]() ![]() de impacare pt mamicile voastre.mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
Ayanna

ai scris atat de frumos. 

pozele mele
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
danyelana, ema nu are balansoar "independent". doar scoica se misca daca da din picioare, in rest o balansez eu in scaunul d alaptat si in brate. caruciorul e fara rost deocamdata... poate luam totusi si noi balansoar...
nu mi-a dat probiotic, dar deja incepe sa se refaca, kk e spre normal. sta
non-stop, face kk ca la inceput, 7-8/zi. de reflux stiam si eu cu mestecatul limbii, dar...
scuze ca m-am plans de mama chiar azi... din pacate a coincis cu limitele mele de tolerantza....sorry
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 5 kile!![]()
poze
povestea noastra
danyelana spune:
| citat din mesajul lui mcrissa fetelot Vladut de azi dimineata de la 9 mi-a mancat doar 40 ml si asta cu chin, cand el manca la doua ore jumate 100 de ml.ati patit asa ceva? Cristina, fericita de bebe luptator Vlad ![]() Atat sunt de mare |
Cristina, daca nu mai are si alte simptome eu zic sa nu te ingrijorezi. Poate are o perioada cand papa mai putin. Nu stiu ce sa zic.

pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
| citat din mesajul lui cristies Danyelana, sta Arthur in balansoar? Mie mi s-a parut ca seamana mai mult cu un simulator de zbor cand l-am vazut la targ. Si semana si la pret.. .Larisel, eu am balansoar de la Fisher-Price Newborn to todler Rocker care costa cam 350 de ron si merge pana la 18 kg. Poti sa il vezi pe contul comun. Am observat ca si Emanuelle tot din acela are. Cum ti se pare? Gargaritzul e fericit in el, si eu sunt fericita ca il pot lua cu mine peste tot. Nu m-am gandit ca ar trebui la priza, bateriile protejeaza in cazul accidentelor provocate de curentul electric. Banuiesc ca d-aia toate sunt pe baterii. Cel al Danyelanei are componentele in picior cred. _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Cristies, nu prea sta Arthur in balansoar ca ii place mai tare in brate sau pe burta la mami.
Nu te supara ca te intreb dar cat era pretul la targ? M-ai facut sa rad cu simulatorul de zbor.

Da, componentele electrice sunt in picior.

pozele mele
Charles Baudelaire

, sa vad muzeul de ceara si sa fac o poza cu Michael Jackson!