Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 19
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Cristies, nu prea sta Arthur in balansoar ca ii place mai tare in brate sau pe burta la mami. Nu te supara ca te intreb dar cat era pretul la targ? M-ai facut sa rad cu simulatorul de zbor. ![]() ![]() Da, componentele electrice sunt in picior. ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
12 milioane (~300Euro). La noi inca se mai vand dacii din 80 la banii astia
In acelasi timp insa, Romania este tara cu cele mai mari preturi la haine, parfumuri, bijuterii si ceasuri "de firma" si cu rata cea mai scazuta la vanzari sapunuri si pasta de dinti.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel scuze ca m-am plans de mama chiar azi... din pacate a coincis cu limitele mele de tolerantza....sorry Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Am citit undeva ca la sugari colicii nu sunt provocati de dureri de burtica ci reprezinta o reactie a copilului la stimulii numerosi la care sunt supusi in mod constant dupa nastere si la care sunt obligati sa se adapteze. Iar in momentul cand limitele de toleranta ale bebelusilor la acesti stimuli sunt depasite apar asa zisii colici, adica acele crize de plans neconsolat.
Cand ti-am citit mesajul m-am gandit ca...tocmai ai suferit si tu o mica criza de "colici"...
si sa treaca uratii repede!!!!!
mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele
danyelana spune:
Cristies, sunt total de acord cu ce ai zis tu despre preturi. 

Aici e 250 euro, deci mai ieftin decat in Rom. 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
LauraNicole spune:
Arwen m-a rugat sa va scriu ca a nascut un voinicel ,Darius Mihai , la ora 15.40 ,3 kg 420 ,52 de cm , ambii sunt sanatosi si maine se intorc acasa .
Nu contenea sa-mi spuna la telefon ce frumos e micutul si ce pufos e!Si ea are o voce dulceeee!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
roco1617 spune:
Ayanna_xem sigur ca ai dreptate si eu as fi dorit sa am acum Mama langa mine sa ma certe sa ma dojeneasca sau sa-mi dea sfaturi despre felul in care am grija de Alex dar din pacate nu am avut cui sai ofer o floare in aceasta zi inca de la virsta de 14 ani asa ca......... 

haircut spune:
| citat din mesajul lui LauraNicole Arwen m-a rugat sa va scriu ca a nascut un voinicel ,Darius Mihai , la ora 15.40 ,3 kg 420 ,52 de cm , ambii sunt sanatosi si maine se intorc acasa . Nu contenea sa-mi spuna la telefon ce frumos e micutul si ce pufos e!Si ea are o voce dulceeee! ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! |
Felicitari, ARWEN!!!!Bun venit bb DARIUS MIHAI!!!!

Multumesc de vorbele bune, fetelor

de Maia Ilinca (29.01.10)
carmita_baby spune:
Mariucasara pai atunci sa stii ca vor face o copie frumoasa
abia astept sa le vad copilasii
Doamne ce pot sa delirez... cred ca zilele astea de mamica incepatoare incep sa-si spuna cuvantul ![]()
Si eu ii da un
mare lui Sebastian. Si mai pune si tu pozice noi sa-l vad cum creste, asta daca ai timp desigur ![]()
Ayanna multumesc, adevarul e ca daca nu o aveam pe mama aici nu stiu ce m-as fi facut, saracuta ea cam face tot.. insa din fericire am o mama intelegatoare care nu se baga prea mult intr-ale mele, mai degraba eu sunt aia mai rea de gura uneori si o mai supar. Dar ma cunoaste si stie ca-s stresata, nu de alta.
Cris.d exact in momentele astea ai fi avut mai multa nevoie de suport moral. Lasa nu fii trista, va trece totul.. si nu te scuza de faptul ca ai scris chiar ieri de asta, ai simtit nevoia sa te desarci. Sunt alaturi de tine sufleteste, prin momentele astea dificle prin care treci acum. Cheer up, you are not alone 

Cristies in prima azi am crezut ca niciodata nu voi fi in stare sa alaptez, mi-au aratat moasele in spital cum se face, insa parea atat de dificil, ca si cum as fi incercat sa ating luna.. A doua zi li s-a facut mila la 2 infirmiere de mine/noi si vazand cum ma chinui, sufar si cat de frustrata sunt ca nu eram in stare sa alaptez ne-au invatat tehnica. Zilele 2,3,4 am alaptat cu ajutorul soatei care imi vara sfarcul in gurita motatei si tot el il tinea in asa fel incat sa nu-i blocheze nasucul. Nu pot sa-ti spun cat de chinuit statea saracutul, insa nu era suficient si atunci ii dadeam si din lapticul muls, laptic la care am stat uneori si cateva ore sa-l mulg, dar nu am vrut s ama las si prefer sa-i dau laptic din bibe, dar sa fie AL MEU! Nu vreau lapte praf si pace! Insa niciodata nu zice niciodata, nu stiu ce ne va rezerva viitorul. Pana una alta ziua 5 a venit cu noroc, am reusit sa alaptez singurica, ceea ce ma face sa fiu in al noualea cer. Acum nu stiu ce sa fac, daca sa continui sa ma mulg, pentr a avea laptic in cazuri de urgenta, cum ar fi puseurile de crestere sau sa nu o fac, deoarece mi-e teama ca voi deranja productia de lapte. Doamne nu mi-as fi inchipuit niciodata ca a fi mama este atat de dificil... dar si atat de frumos in acelasi timp
Plateea si eu zic sa-ti cumperi pantofiorii la care visezi, chiar daca sunt scumputi poate. Nu uita ca si tu tre sa te rasfeti din cand in cand, face bine la moral! 
Danyelana
noi folosim caruciorul pe post de balansoar, de fapt de cand ne-am intors acasa numai acolo am culcat-o. Pentru ca mi-aduc aminte ca Miku scria la un moment dat ca lor le place sa doarma intr-un loc stramt, pentru ca sunt obisnuiti cu senzatia aia din burtica mamicii. In timp vom trece la patut, incet, incet. Si in plus o dam huta huta cand mai scanceste.
Cris.mario super ca o ai pe mama ta cu tine, cred ca tie ti-ar fi fost si mai greu decat mie cu 2 copilasi permanenti + 1 auxiliar
Doar gatitul si deja te-ai scos!
mai ales daca nici nu te cicaleste, e super.
carmita_baby spune:
Lorexule iote ca taman pe tine te-am uitat.. Cum mai e bobitza cu icterul, s-a rezolvat inainte de iesirea din spital sau mai trebuie facut ceva inca in privinta asta? Felicitari pentru faptul ca ai scapat de bibe 

roco1617 spune:
Felicitari Arwen chiar ma pregateam sa intreb ca nu mai stiam nimic de tine .Refacere rapida si asteptam o fotografie cu Martisorul Bebe mult asteptat !!!!!!!!

Multumim de mesaj LauraNicole !!!

cristies spune:
| citat din mesajul lui LauraNicole Arwen m-a rugat sa va scriu ca a nascut un voinicel ,Darius Mihai , la ora 15.40 ,3 kg 420 ,52 de cm , ambii sunt sanatosi si maine se intorc acasa . Nu contenea sa-mi spuna la telefon ce frumos e micutul si ce pufos e!Si ea are o voce dulceeee! ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! |
A nascut Arwen!!!

Bine ai venit pe lume Darius Mihai!!!!

Sa fii sanatos si fericit si sa-ti bucuri parintii!!!

Refacere rapida mamico!!!

_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010

Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)