Bravo Rebiana! Hai Arwen! Puf Ian-Feb 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 13
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela sa ne rugam pt david..of, doamne... scriou pt a doua oara..picase netul sise duse si mesajul. de la 2 cand s-a trez a vomat toata papa, chiar daca statea in poz verticala. m-am gandit k poate e de la aptele meu pt k ieri am mancat numai prostii ![]() ![]() asa ca.,..i-am decongelat 100 mil....a baut 40...a dormit 20 min..nu i-a vomat..apoi i-am dat restul si pana acu n-a vomat...asta de cand i-am dat 8 reap 9.30a fc kk....si a ciugulit ceva de la tt..si doarme..i-am luat temp ce-i drept dupa ce-a fc kk , rectal 37.2... ma gandesc sa sun dr mi-e ca are prg pana la 1 Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
temp. e ok. dar ce ai papat, ma? toate tiramisurile?

eu zic ca e ok, doar ca digera aiurea laptele azi..cum mai bolboroseshte? kk e " as usual"?
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
carmita_baby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Abia acum inteleg de ce tastati voi cu mana stanga, era bebe la sanul drept.. ![]() LA MULTI ANI , MAMICILOR DE AUR CARE SUNTETI!!! ![]() ![]() ![]() _ Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010) |
sau cu pompa de muls in cazul meu
ca atunci cand sunt cu ea la san am nevoie, fara gluma, de 4 maini... de aia zic ca fara soata nu as fi reusit.. asta e daca am sani cat ptr 2 ca sa nu zic 3
carmita_baby spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Eu am spalat-o pe Maia a doua zi dupa venirea acasa.Am pus niste comprese sterile pe ombilic, dar oricum s-a udat, am sters apoi cu betadina si pudrat cu Baneocin si la 5 zile am scapat de el...Bafta multa, iti doresc sa-i placa la baita si sa nu urle ca fie-mea ![]() ![]() ![]() de Maia Ilinca (29.01.10) |
deci nu e nici o problema daca se uda, nu? astia ziceau aici ca tre spalat cu apa si sapun.. 'cate bordeie, atatea obiceie'
Plateea zi si mie bancul cu porcul... aaa sa stii ca eu am mult ajutor si chiar si asa simt ca o iau pe aratura uneori.
fetelor e normal ca dintr-un san sa scot 10 - 20ml si din celalalt 70ml?
cris.dogarel spune:
CARMITA, kk de bb mic si alaptat natural e cam lichid, cu "bobitze" d mushtar sau nu. si noi tot o crema maro/galben facem..
.
mancacioasa mica
ARWEN? NU a dat mesaj nimanui?...k eu as vrea sa deschidem primul capitol la casa noua
DANYELANA, cum merg homeopatele? si eu vroiam sa iau graco sweet peace, dar am vazut ca e pana la 9 luni, deci inca juma de an doar... functioneaza? sta arthurin el/adoarme?
ROCO,
vorbaretzu'
CRIS MARIO, io nu mai calc pt ema, dar spalam si noi...zilnic, mai ales de cand cu tuse+voma...
Cris, mami de
Ana(2003)
AMR: 5 kile!![]()
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carmita_baby
deci nu e nici o problema daca se uda, nu? astia ziceau aici ca tre spalat cu apa si sapun.. 'cate bordeie, atatea obiceie' Plateea zi si mie bancul cu porcul... aaa sa stii ca eu am mult ajutor si chiar si asa simt ca o iau pe aratura uneori. fetelor e normal ca dintr-un san sa scot 10 - 20ml si din celalalt 70ml? de Lorena 03.03.2010Mello motanelul iubit |
depinde de cat s-a golit la ultima masa, daca ai pus mai intai bb nu stii cat a tras si cat a ramas, sau..pur si simplu unu produce mai mult/curge mai tare. si eu am stangu' mai mare si ana il prefera, ca curgea mai usor...si tamponul de san e fleashca la stag si uscat la dreptul dupa cateva ore..
Cris, mami de
Ana(2003)AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
mcrissa spune:
Doamne ajuta ca micutul David sa depaseasca cat mai usor problemele si sa ajungeti cat mai repede acasa toti 3!
cris ii trimit multi
Emei sa se faca cat mai repede bine.
Copilasii vostri dorm ziua?ca Vlad nu doarme nici 10 minute legat, iar cand e treaza sta numai in brate si de cele mai multe ori si in brate plange
Cristina,
fericita de bebe luptator Vlad 
Atat sunt de mare
cris.dogarel spune:
BB DAVID SI LALITICA
Cris, mami de
Ana(2003)
poze
povestea noastra
mariucasara spune:
Ne rugam si noi pentru bebe David si pentru mamica lui.
Carmita superba nora!
un obrajor bucalat si o mamica curajoasa.
Buricul se poate uda dar trebuie sters bine dupa baita si tamponat cu spirt, alcool alb. sau betadina.
Sanii pot sa nu produca egal. La mine stangul e preferat de bebe si trage mai bine. Drept urmare, desi e mereu moale si pare gol scot mai mult lapte din el decat din cel drept care se mai intareste din cand in cand.
Mie imi vine sa plang cand aud cat laptic beau puiutii vostrii. Al meu si-a schimbat obiceiurile si sta la san maxim 10 minute si gata. Daca ii dau din bibe bea maxim 100 de ml. Mananca in schimb cam o data la o ora jumatate. O fii normal asa? A luat 1300g in 5 saptamani jumatate.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cris.dogarel spune:
buun: din categoria "mame venite sa ajute" si fiice stresate maxim, azi am comis-o:am trmis-o pe a mea mama acasa la ea, ca sa nu ne certam rau si "definitiv". a venit sa stea cu noi cat fac tratam. emei, ca ana doarme la 10 seara si.. nu putem merge toti4 la spital. insa maica'mea nu se poate abtine daca ii zic ceva "deplasat", "in doi peri", etc sa nu imi raspunda cat am fost de rea, de obraznica, de nerecunoscut
. asa ca de 3 zile aud cum ca "poate ema nu se satura cu laptele tau" (ema isi mesteca limba de vreo sapt
), poate ii e frig de sughite, poate una-alta. pe ana o invatz eu sa fie obraznica si ea cu mamaia (ptr ca ma copiaza pe mine, nu?), in general nu procedez bine cu educatia anei, nu-s atenta cum se imbraca si d-aia raceshte, etc
i-am zis ca nu am "starea" sa ii suport oservatiile azi cand s-a aratat ofuscata ca i-am spus sa nu mai puna rufele la loc in dulap ca le-a incurcat definitiv pe ale mele/anei/tati si k le pun eu....am starnit-o:sunt obraznk, nik nu-mi convine, o sa vad eu cand moare ce rau e fara ea (asta e argumentul final mereu...)
imi pare rau ca sufera k fiica-sa nu e cum vrea ea...
o sa salvez postarea asta si o sa o dau fetelor cadou cand s-or muta la casa lor; daca fac asa sa mi-o bage sub oki cu titlul :asa nu!"
Cris, mami de
Ana(2003)
poze
povestea noastra
roco1617 spune:
Toate gandurile bune pt tine draga Lalitica ne rugam pt voi Bebe David sa se insanatoseasca cat mai repede 

Bobitza de Iuria (01 martie 2010)