Barbatii buni la pat
Raspunsuri - Pagina 14
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Bravo Dana mi-ai luat replicile din gura....... Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA# povestea nasterii |
Tocmai cand asteptam cu nerabdare replicile acide ale lui Guestus, s-a stricat forumul...cred ca el i-a facut ceva ca nu mai avea replici.
Dana
ariel_7000 spune:
Doamnelor, sunteti totale! am ras cu lacrimi!
ps: eu am o dilema...lui guestus de ce nu i-a cerut nimeni prietenia?
edit, ca mai am una: ce tot o dai, guestus, cu rufus in sus, rufus in jos?
inca una si ma duc...in pat. de ce se zice "bun la pat?". avem dovezi, chiar si la topic, ca multe partide hot nu au loc in pat...
aia cu baia vecinilor aflati in pauza de tigara a fost totala!!!
ar fi fost tare sa faceti si dushul "de dupa", tot in baia lor
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
eumada spune:
AM VAZUT SI IO ASEARA,.. ca a picat forumul.....energiile negative dom`le....
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
Amina_Marina spune:
edit, ca mai am una: ce tot o dai, guestus, cu rufus in sus, rufus in jos? |
Ahaa, Ariel , bine ca ma luminasi. Guestus, il vrea pe Rufus, de-aia tot intreaba de el.Ok, m-am prins acum ca e pe invers.
Guestus spune:
Voi puneti intrebari aici care nu au nici o noima...gen hai sa intreb ceva sa nu tac din gura...si terminati cu hahahah..ce misto intrebare si la obiect.
Tu ca femeie trebuie sa spui ce vrei, cum vrei si ce nu vrei...nu sa ma intrebi pe mine care habar nu am si nici nu ma intereseaza ce-ti place tie. E ca si cum m-ai intreba cum este sa fii in pielea elefantului mov indian...daca e grea trompa?
Pina una alta au fost 2000 dame aici si nici macar una ..dar nici macar una...nu a fost in stare sa dea un raspuns civilizat...
O doamna ca a fost in baia vecinilor 1 data...alta ca "misto la tokyo in 1977..si mai are o promisiune peste 5 ani "...alta este la prima relatie si e f bine.
pai daca voi nu stiti cine vrei nene sa stie .....
da va spun yo ca damele pe care le vedeti ca pleaca dupa divort cu sotul in masina....alea stiu ce vor.
Guestus spune:
14 pagini nene...si concluzia este ca voi habar nu stiti ce vreti de la cel cu care sinteti. ...
da ma intreb ce stiti atunci? e ceva?
uite...daca spuneti ca imi este jena sa scriu inteleg....dar nu cred ca este asta problema.
eumada spune:
Da guestus dar macar barbatu-meu are sange in el.....iar daca pe tine nu te intereseaza ce vrea o femeie,atunci du-te la un club de misogini....sau nu ai ce cauta e un forum de femei.daca intri sa faci misto..atunci e mai grav...tu sigur nu stii ce vrei..esti exponentul perfect al clasei celor care incurca lumea nestiind ce vor de la viata....si noi stim ce vrem,dincolo de aparente.Eu cred ca sunt in asentimentul tuturor ca nu ai ce cauta aici...sau esti femeie cu nick de barbat?Mai bine du-te si dormi cu ceasul ala e;vetian.....
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
elyda spune:
citat din mesajul lui Guestus Voi puneti intrebari aici care nu au nici o noima...gen hai sa intreb ceva sa nu tac din gura...si terminati cu hahahah..ce misto intrebare si la obiect. Tu ca femeie trebuie sa spui ce vrei, cum vrei si ce nu vrei...nu sa ma intrebi pe mine care habar nu am si nici nu ma intereseaza ce-ti place tie. E ca si cum m-ai intreba cum este sa fii in pielea elefantului mov indian...daca e grea trompa? Pina una alta au fost 2000 dame aici si nici macar una ..dar nici macar una...nu a fost in stare sa dea un raspuns civilizat... O doamna ca a fost in baia vecinilor 1 data...alta ca "misto la tokyo in 1977..si mai are o promisiune peste 5 ani "...alta este la prima relatie si e f bine. pai daca voi nu stiti cine vrei nene sa stie ..... da va spun yo ca damele pe care le vedeti ca pleaca dupa divort cu sotul in masina....alea stiu ce vor. |
- Daca nu te intereseaza ce-i place femeii cu care esti pat...sau oriunde in alta parte ai o problema din start, pentru ca nu ai cum sa fii bun la pat din moment ce vrei sa te simti bine fara sa-ti pese de partenera.
- Daca ai ajuns cu o femeie in pat si inca nu stii ce ar trebui sa faci sa se simta si ea bine(macar asa in proportie de 50%)este o alta problema, banuiesc ca numai cei care sunt la prima intamplare pot scapa cu scuza asta, aici este vorba despre barbati buni la pat.Acum exista n-spe milioane de surse de informare, poti cauta ,sa te interesezi, sa intelegi...totul este sa vrei.
-Din punctul meu de vedere barbatul bun la pat este acela pe care il intereseaza si cum te simti tu, care te face sa te simti dezinhibata si la randul lui este dezinhibat,care reuseste sa te faca sa mai vrei, sa nu te mai doara capul de fiecare data cand te intreaba daca vrei...Sper ca nu doresti acum sa-ti dau un manual de instructiuni de folosire a femeii.Aici intreab-o pe Mihaela Radulescu, ea am vazut ca se pricepe.
Elefantul mov are probleme cu greutatea trompei???
Dana
Guestus spune:
citat din mesajul lui elyda -Din punctul meu de vedere barbatul bun la pat este acela pe care il intereseaza si cum te simti tu, care te face sa te simti dezinhibata si la randul lui este dezinhibat,care reuseste sa te faca sa mai vrei, sa nu te mai doara capul de fiecare data cand te intreaba daca vrei...Sper ca nu doresti acum sa-ti dau un manual de instructiuni de folosire a femeii.Aici intreab-o pe Mihaela Radulescu, ea am vazut ca se pricepe. Elefantul mov are probleme cu greutatea trompei??? Dana |
astea sint lozinci din articole de libertatea..sint pentru retarzi...cu dezinhibarea si sa te faca sa mai vrei si altele.. .e ca si cum ai spune ca ai nevoie de aer sa respiri
spune tu elyda...ar putea sa fie si invers? adica te simti bine daca te inhiba...daca te doare capul...daca nu mai vrei... bice...pumni