Barbatii buni la pat
Raspunsuri - Pagina 13
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyda Cand e luat la intrebari Guestus tace ca mortu-n papusoi. Tare mi-e teama ca nu stie sa raspunda la intrebarea despre barbatii buni la pat...sau atunci sta ca mortu-n papusoi.Ca in rest la alte discutii e tare saltaret. Dana |
pai de unde sa stiu yo care barbati sint buni si care nu?..e perfect logic sa fac pe mortul in papusoi. poate stie rufus sa raspunda
yo cred ca nu-l intrebi pe ala care produce si vinde marfa daca e buna si durabila...intrebi pe aia care foloseste produsul.
e complex si nu pot yo aici sa vin cu idei si sfaturi in cele 30 minute libere ...uite la indieni care asta fac de mii de ani si tot sint unhappy
Iasmin08 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
pai de unde sa stiu yo care barbati sint buni si care nu?..e perfect logic sa fac pe mortul in papusoi. poate stie rufus sa raspunda yo cred ca nu-l intrebi pe ala care produce si vinde marfa daca e buna si durabila...intrebi pe aia care foloseste produsul. e complex si nu pot yo aici sa vin cu idei si sfaturi in cele 30 minute libere ...uite la indieni care asta fac de mii de ani si tot sint unhappy |
deci doar 30 de minute libere...in rest esti saltaret
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
elyda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
pai de unde sa stiu yo care barbati sint buni si care nu?..e perfect logic sa fac pe mortul in papusoi. poate stie rufus sa raspunda yo cred ca nu-l intrebi pe ala care produce si vinde marfa daca e buna si durabila...intrebi pe aia care foloseste produsul. e complex si nu pot yo aici sa vin cu idei si sfaturi in cele 30 minute libere ...uite la indieni care asta fac de mii de ani si tot sint unhappy |
Cum sa nu-l intrebi daca marfa pe care o vinde este buna? Tu nu sti ca reclama e sufletul comertului??? Daca el nu e sigur ca marfa lui e buna si nu-si face reclama, nu i-o cumpara nimeni!Vad ca nu le ai deloc cu marketingul, sau ai avut plangeri si acum ti-e frica sa-ti mai vinzi marfa...?
Dana
eumada spune:
CORECT....
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
eumada spune:
GUESTUS,deci?Asteptam opinia masculina
povestea nasterii
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada GUESTUS,deci?Asteptam opinia masculina Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA# povestea nasterii |
N-are!
Dana
alina023 spune:
Guestus, te-au cam inghesuit doamnele?
Astept cu mare interes replica!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
Guestus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui elyda
Cum sa nu-l intrebi daca marfa pe care o vinde este buna? Tu nu sti ca reclama e sufletul comertului??? Daca el nu e sigur ca marfa lui e buna si nu-si face reclama, nu i-o cumpara nimeni!Vad ca nu le ai deloc cu marketingul, sau ai avut plangeri si acum ti-e frica sa-ti mai vinzi marfa...? Dana |
pai nu intelegi nimic din economia asta de piata si nici din reclame...tu ce iti zici...isi face reclama = bun ...este
cind o sa vezi tu ca vine firma Koenigsegg si cumpara 40 cm2 in jurnalul national sau libertatea sa se faca cunoscuta atunci e pamintul intors invers.
sau e ca si cum mergi si intrebi la Girard-Perregaux cite minute le ramine ceasul in urma/zi.
nu merge asa nene...cind ajungi la capatul de linie nu mai poti sa pui intrebari genul de mai sus.
elyda spune:
Mai Guestus dar faci niste comparatii...ceea ce nu intelegi tu este faptul ca toti cei enumerati de tine au facut de-a lungul timpului dovada faptului ca SUNT tari in domeniul lor. De unde sa te stie lumea daca tu nu aduci dovezi care sa sustina ca esti asa de tare cum sustii? Au inceput si ei cu reclama, cu dovezi(dovada!!!)ca sunt cei mai buni, acum ii cauta clientii pe ei si nu invers.Pentru a ajunge ca ei TREBUIE SA ARATI CA STII CEEA CE TREBUIE SA FACI, IAR REZULTATELE MUNCII TALE SUNT SUPERIOARE REZULTATELOR ALTOR...producatori de ceasuri.Si dupa cum am vazut tu inca nu sti Ce INSEAMNA un barbat bun la pat, DECI CEASUL TAU ORI RAMANE IN URMA , ORI O IA INAINTE.
Dana
eumada spune:
Bravo Dana mi-ai luat replicile din gura.......
povestea nasterii