Barbatii buni la pat
Raspunsuri - Pagina 12
Guestus spune:
Yo cred ca aici sint numai laudaroase....daca punem bani astia mai sceptici si facem un test cu detectorul....spune elyda/amina marina...va bagati? sa vedem noi scris alb pe negru ca relatiile voastre sint ca in primul an de casatorie.
Laura25 spune:
Un cuplu in varsta sta, ca intotdeauna la micul dejun, pe terasa.
Deodata, sotia se apleaca peste masa si ii trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun. O vreme e liniste, apoi intreaba batranul mirat:
- Pentru ce dracu' a fost asta?
- Pentru 45 ani de sex nereusit.
El sta pe ganduri afundat in scaun. Dupa o vreme, se ridica si ii trage femeii una peste cap de zboara cu tot cu scaun.
- Da' tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el.
- De unde dracu stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Un cuplu in varsta sta, ca intotdeauna la micul dejun, pe terasa. Deodata, sotia se apleaca peste masa si ii trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun. O vreme e liniste, apoi intreaba batranul mirat: - Pentru ce dracu' a fost asta? - Pentru 45 ani de sex nereusit. El sta pe ganduri afundat in scaun. Dupa o vreme, se ridica si ii trage femeii una peste cap de zboara cu tot cu scaun. - Da' tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el. - De unde dracu stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit? |
pai e adevarat 100% bancul.....si te trezesti la o virsta cind nu se mai poate face nimic
ideea este ca trebuie ca unele doamne sa nu se automultumeasca ...sa spuna mereu ca viata este o lupta si ca se poate si mai bine
Amina_Marina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Yo cred ca aici sint numai laudaroase....daca punem bani astia mai sceptici si facem un test cu detectorul....spune elyda/amina marina...va bagati? sa vedem noi scris alb pe negru ca relatiile voastre sint ca in primul an de casatorie. |
As inregistra si ti-as pune , dar mi-e frica sa nu aburesti calculatorul.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Amina_Marina
As inregistra si ti-as pune , dar mi-e frica sa nu aburesti calculatorul. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
nu te cred ca ai curaj.
si yo ma uit de la job...nu am ce sa aburesc.
Amina_Marina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
nu te cred ca ai curaj. si yo ma uit de la job...nu am ce sa aburesc. |
A, deci.. vrei sa-mi faci galerie cu cei de munca.
Asa! Fiule! Hai sa ne abtinem ca o dam in personale si zice lumea ca esti gerontofil. Iar eu pedofila.No, multam frumos.
Guestus spune:
treaba ta amina marina ..dar era un bun prilej sa-mi dai toate calculele peste cap si sa sustii cu fapte ca nu ai o realitate imaginara
ocebine spune:
Guestus, nu arunca pisica in ograda altuia...zi la obiect: ce faci sa fii bun la pat? Nu deturna discutia cu obosita idee de sex in mariaj (frecventa). E un repertoriu vechi.
Zau...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
eumada spune:
Si ti-am pus si eu niste intrebari?Ia raspunde tu la ele mai GUESTUS
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
elyda spune:
Cand e luat la intrebari Guestus tace ca mortu-n papusoi. Tare mi-e teama ca nu stie sa raspunda la intrebarea despre barbatii buni la pat...sau atunci sta ca mortu-n papusoi.Ca in rest la alte discutii e tare saltaret.
Dana