Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*
Raspunsuri - Pagina 7
alina023 spune:
Si cum incerc sa ma calmez...va trimit si voua o piesa tare faina! Sper sa va placa!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
gattasalvaje spune:
Pentru dragele mele zuze , sa aveti o primavara minunata plina de flori si dragoste , sa aveti inima plina de fericire si un drum lin si fara obstacole spre realizarea tuturor telurilor propuse !
La multi ani !
...si o dedicatie..."El Potrillo" Alejandro Fernandez canta para ustedes , mis hermosas y carinosas mujeres :
www.youtube.com/watch?v=P-b7zmQwFzw" target="_blank">DEDICATIE SPECIALA
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
madalina28 spune:
LA MULTI ANI MAMICI DRAGI!
LA MULTI ANI KALOSALINA!
LA MULTI ANI VANESSA!
Alina 023 sper sa fie doar o perioada, poate el sta in tensiune si mai rabufneste din cand in cand , oricum e de apreciat ca te ajuta .
Ginette eu zic sa nu o fortezi pana la urma va renunta singura exact cand nu te astepti la "gonia"
Azi am o stare asa euforica si ziceam ca ma apuc de facut macinicii Lalei moldovenesti!In schimb am fost la coafor, la machiaj, epilat si tot tacamul, deseara voi merge impreuna cu cumnata mea la streaptese masculin, hehehe ce vremuri am lipsit 2ani trebuie sa-mi reiau obiceiurile vechi, de abia astpt vara cu stat la terasa trebuie doar sa o obisnuiesc pe mata sa doarma la mama, apropos azi dimi cand ne-am trezit a invatat-o tati si mi-a zis "la multi ani mamiiii", Doamne am crezut ca urc la cer de fericire!
miri_mik spune:
si venit din nou 8 martie... intr-o goana de prigoana, intr-un frig de craciun intarziat dar cu ghiocei si brandushe prin ghivecele incalzite de sufletele mamicilor dragi!
n-avem nevoie d eo zi speciala ca sa ne aducem aminte de durerile facerii, sau de planset ein miez d enoapte sau de rasete zglobii si pozne la tot pasul, dar e atat de bine sa stim ca suntem speciale, sa constientizam macar o zi din an ca suntem niste rasfatate ale sortii cu toate corvezile pe care le ducem in spate! sutem mame, si numai cine e deja poate sa cuprinda sensul intreg al primului M ingaimat d epuii nostri pe atatea tonalitati suave!
va doresc sa va ingaduiti macar azi sa vedeti cu ochii mintii si cu sufletul inimii cat de grozave sunteti pentru ca ati adus pe lume copiii care azi va sarbatoresc cu drag, si prin care va sarbatoriti voua inseva menirea! si nu fiti modeste! sunteti cele mai extraordinare mamici din cate exista in lumea asta, si copiii vostri os tiu cel mai bine!
La multi ani! de trei ori! (vanessa si alina)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
danybv spune:
SA AVETI PARTE DE O PRIMAVARA FRUMOASA, SANATATE SI BUCURII.
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE !!!
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
roli25 spune:
Poze de la serbarea de 8 martie
Revin si cu filmulete
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
hello girls
eu nu mai ma joc .. de ziua Mamei, am robotit in bucatarie de dimineata pana pe la 3 .. dar, a meritat. asa ca va invit la un mucenic
roxi imi pare rau ca v-ati intors la suzi. lasa ca scapa de ea incet incet. n-o sa ajunga la scoala cu ea. sa stii ca e super simplu de facut tiramisu ..
alinus ofof .. trebuie sa te infigi un pic in dnul sot .. nu e ok sa se poarte astfel .. sa fie mai intelegator. multumim de dedicatie!
gata saru-mana! super cantecul!
mada have lots of fun mommy! ce dulce trebuie sa fi fost sofiuca.
miri mii de .. mi-au dat lacrimile la mesajul tau!
dany
roli marc e un frumos si un dulce. parca s-a mai durdunit sau mi se pare?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
in doua ore, eva a dat casa cu fundu in sus .. a venit pe la 11 de la bunici si a reusit sa faca talmes-balmes, sa ma enerveze rau si sa strice dvd-dul .. a indesat in el un card de gima .. acum nu mai merge dvd-ul .. si tot ea tipa si facea ca toate alea ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Eliza spune:
La multi ani zuzici,mamici de clopotei frumosi. Sa fiti fericite iubite, apreciate pentru ceea ce sunteti. Suntem mame pana la sfarsitul vietii noastre, dar azi este una din zilele in care zambim si doar noi stim de ce, in care multumim ca am fost "atat de speciale" incat copiii astia frumosi ne-au ales pe noi sa le fim mame.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii