Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*
Raspunsuri - Pagina 6
roli25 spune:
Ieri Marc a avut serbare de 8 Martie. Superb! A cantat o gramada (habar n-aveam ca stie atatea cantece )...si in romana si in germana. A spus si poezii in ambele limbi.
Au dat cadou mamicilor cate o carte cu poezii dedicate mamei si de aseara sta cu cartea in brate si ma tot intreaba ce scrie acolo.
Maine pun poze.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
VANESSA
La multi ani, parizianca mica si frumoasa! Sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita alaturi de cei doi fratiori frumosi, de mami si tati, de buni si de cei dragi!
ALINA
La multi ani, mami! Iti doresc numai zile senine, multa fericire si multa sanatate!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
La multi ani mamici scumpe si dragi! Sa fim sanatoase, fericite si implinite alaturi de copilasii nostri, de sotiori si de cei dragi!
si o dedicatie pentru voi .. www.trilulilu.ro/mihaelaflorin/a3f4fbab40c22b" target="_blank">mamicile
va pup si va iubesc mult!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
alina023 spune:
La multi ani, Vanessa!!! Sa cresti mare si sa fii fericita alturi de familia ta frumoasa!
La multi ani, tizuco!!!
La multi ani, mamici zuzici!!!!
Pupaceli maxime!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
ginnette spune:
Neata,
SA TRAIM, SA FIM SANATOASE SI FERICITE SI SA NE TRAIASCA PUIUTII!
SI SANATATE MULTA TUTUROR FEMEILOR DIN VIATA NOASTRA!
LA MULTI ANI, VANNESSA! MULT NOROC SI SANATATE!
LA MULTI ANI,ALINA! NUMAI DE BUCURII SA AI PARTE ALATURI DE FAMILIE!
Asa, acum:
Ceska, imi pare rau ca nu s-a legat cu chiriasa; eu, in locul tau, ii luam tel sotului si-i spuneam eu aleia ce trebuie sa faca si dak nu face, ce pateste.
Cred ca esti muuult prea diplomata - nu te supara pe mine
Alina23, felicitari pt examen! Musai trebuie sa te vad intr-o piesa; joci cumva si in noua montare a lor, aia cu dansuri?
Felicitari Eva, pt papa! Ai vazut ca pana la urma a renuntat singura la papa pasat?!
M-ai omorat cu parji aia! Dar e mult prea complicata pt mine!
Esti minunata Helene!
Miri, bina ca s-a terminat aventura cu bine; cred ca v-ati revasut toata viata, cand nu l-ati mai avut pe Sasha in raza vizuala.
Deci pe 13 aprilie se-ntampla minunea! Berbec ... si cumtu esti taur, iuhuu, nu vreau sa fiu prin preajma, cand va ajunge la varsta adolescentei!
Noi, ne-am intors la'gonia'; asta este; de cand i-am scos-o (de miercuri seara), n-a mai dormit la pranz - se agita si se foieste , si arunca toate jucariile de plus - si dak nu doarme la pranz, e terminata pana seara.
In plus, seara incepuse s-o ceara si cand ii spuneam 'e la vulpita' incepea sa planga, ca 'este a ei, sa i-o dea inapoi' pana se invinetea. Si adormea suspinand; nu mai zic ca in loc de 9, adormea la 10:30 - deci de joi seara pana sambata inclusiv, a pierdut 1h juma'te din somnul de seara.
Asa ca, i-am dat-o; aseara cum i-am dat-o la 9 era adormita, fara mine, stand de straja. Oricum, o tine in gura pana adoarme; dupa care si-o scoate si peste noapte - dak se trezeste - n-o mai cere.
Deci, pana n-o sa constientizeze ea singura, s-o arunce, i-o las.
Revin
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ceska777 spune:
La multi ani tuturor zuzelor mamici de 8 Martie!
Ginette,
telefonul era pe speaker si i-am spus parerea mea! La final era cam cu coada intre picioare si putin suparata ca m-am luat de ea. Dar sotul meu e un baiat prea gigea!!!!! Sunt curioasa cand mai auzit de ea ceva caci la sms-ul trimis imi vine "respins"........
Si cand ma pregateam sa va invidiez ca v-ati despartit definitiv de suzeta.... o sa o faca ei cand sunt pregatiti. Gaza mea ieri cara ceva prin camera lui, avea ambele maini ocupate se impiedica si cade pe moaca cu suzeta in gura. A plans mai bine de juma de ora si toata seara a fost marait.... dar nu a recunoscut ca suzeta e o rea si sa o trimitem la plimbare. El o cere si noaptea.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Gaza a dus azi educatoarelor cate o narcisa. Au fost iar placut surprinse dupa faza cu martisorul si sper ca s-au bucurat. Gaza mea, figura mare, era plin de importanta momentului si in loc sa le zica Bitte! le zicea Danke! multumindu-le deci. E bine si asa. A dat o narcisa si unei fetite Nicole si unui baiat Kevin. Asta e protectorul lui... sa-i zic sau nu lui tati? Ca a dat flori si baietilor?
Eu sunt iar racita cu gatul in pioneze, o voce din butoi cand imi iese vreun sunet....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alina023 spune:
Ceskule ce baiat dulce ai!! Cred ca s-au topit iar educatoarele!
Cat despre faza cu chiriasa...cred ca faceam ca trenul in gara! Te inteleg perfect ca esti furioasa! Insa, nu are rost sa te certi cu domnul sot pentru ceva deja consumat! Asta e! Rabdare, rabdare, rabdare! Sunt ai nostri si cu ei defilam (ma rog...defilam atat cat ne mai tin nervii ).
Imi pare rau de raceala! Baga ceaiuri caldute cu miere si lamaie.
Roxanici multumesc! Nu, eu nu joc in nici o piesa (inca ). Nici nu stiu ce sanse am sa joc in vreo piesa vreodata, pur si simplu traiesc experienta asta si ma bucur de ea nespus de mult!
De sambata merg fara probleme pe catalige (papainoage) si am o febra musculara de parca m-ar fi batut cineva!
"Gonia"...lasa-o linistita! Daca este asa de atasata si daca scoaterea ei o supara asa de mult inseamna ca nu este pregatita si nu are rost sa o stresezi si pe ea si pe tine. Pana la urma va renunta ea singurica...cand se va simti pregatita.
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Asa...sa-l "laud" si eu pe al meu.. Il lasa nervii si si-i varsa pe toti din casa. Eu, copii,...papagal! M-a sunat furios sa-mi spuna ca terapia cu papagalul s-a terminat, sa-i anunt eu pe copii si sa gasesc un nou stapan papagalului. Ca daca nu.,..lasa el usa la apartament deschisa si gata! Problema rezolvata!
Hmmmm...am tacut... Insa nu-i a buna si deja simt ca sunt ca un termomentru care intra pe zona rosie!!!
Apreciez mult efortul lui cu copiii (sta f mult cu copiii in lipsa mea), apreciez ca ma sustine in chestia cu teatrul...dar nimic din astea nu justifica starea de tensiune permanenta pe care o intretine in casa. Of!
Povestea nasterii Anei