Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*
Raspunsuri - Pagina 8
cati_magureanu spune:
La Multi Ani, dragi mamici-zuzici si din partea noastra!
Un gand bun si o floare, o dulce adiere de primavara (de aici din Michigan, caci am inteles ca pe la voi s-a intors iarna ), sa fiti iubite si respectate,
Un 8 Martie special...
pentru toate femeile si mamicile minunate..care suntem !
88
88 88
88
88 88
88
MARTIE
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Miutza spune:
La multi ani de 8 martie! sa fiti fericite, iubite si respectate mereu!
Eu am primit cel mai frumos cadou azi! doua liniute pe testul de sarcina! trebuie sa caut odiseea de octombrie-noiembrie...uff am asa o melancolie...parca va parasesc cand de fapt asta inseamna doar ca voi fi si acolo si aici (mai rarut, recunosc )
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miutza La multi ani de 8 martie! sa fiti fericite, iubite si respectate mereu! Eu am primit cel mai frumos cadou azi! doua liniute pe testul de sarcina! trebuie sa caut odiseea de octombrie-noiembrie...uff am asa o melancolie...parca va parasesc cand de fapt asta inseamna doar ca voi fi si acolo si aici (mai rarut, recunosc ) Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) Poze cu raza mea de soare Noi 3 si restul lumii (b l o g) |
FELICITARI!!
sarcina usoara ca un fulg si bebe sanatos!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Miutza spune:
Elle, multumesc mult!!!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)
miri_mik spune:
iu-huuuu! miutza! sa fie in ceasul cel bun, cel generos, pasional si ingaduitor! sa cresca burtica cum trebuie si sa te bucuri o data in plus de privilegiul de a fi mamica!!!!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui miri_mik iu-huuuu! miutza! sa fie in ceasul cel bun, cel generos, pasional si ingaduitor! sa cresca burtica cum trebuie si sa te bucuri o data in plus de privilegiul de a fi mamica!!!! miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33 Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
ia uite-o ... insomniaca ..
dulce!
noapte buna!
Eva
Anna
papa bun
Lala_D spune:
Felicitari Miutza!
O sarcina frumoasa si un bb sanatos sa aveti !
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
Lala_D spune:
citat din mesajul lui Ellenuta in doua ore, eva a dat casa cu fundu in sus .. a venit pe la 11 de la bunici si a reusit sa faca talmes-balmes, sa ma enerveze rau si sa strice dvd-dul .. a indesat in el un card de gima .. acum nu mai merge dvd-ul .. si tot ea tipa si facea ca toate alea .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Faza asta am patit-o si noi acum cateva luni cand Andrei a indesat un card in Wii. Din pacate nu l-am putut repara.
Sper ca voi sa reusiti.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
ginnette spune:
Neata si poftiti la o !
Intai,
Felicitari Miutza! Sa ai o sarcina usoara si s-aduci pe lume un bebe sanatos!
L-am admirat pe Marc la petrecere! Cred ca a fost minunat acolo, sa-i vezi pe toti cum fac dedicatii mamicilor!
Helene, si Adela a avut o tentativa sa bage o cartela de tel in DVD dar am prins-o si i-am spus ca-l chem pe politai sa-i ia DVD-urile. Si-acum zice "mami pune dbd-ul, nu Ade ca bine poitaiu" (in loc de V zice B)
Dar face alte tampenii; sunt ceva de speriat la varsta asta; numai nenorociri le trec prin cap.
Mda....dimineata am dat la zapada... IAAAARRRRR!!!
LauraD, cum ai ajuns la munca?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
neata
poftiti la !
vremea asta ma indispune la maxim! nu mai vreau iarna si zapada. vreau soare si frumos sa mergem la paucei in parc ..
lala a reusit sotul sa-l repare aseara .. cum a intrat sotul pe usa, eva a si fugit sa-i spuna isprava ..
lauriciii pe unde esti? iarna asta ne ia la misto ..
roxanici ai ajuns la job?
Eva
Anna
papa bun