Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
madutza_bra spune:
burticile. Am vazut ca discutati despre recoltarea celulelor stem. Aici pe DC este un subiect cu dialog direct cu o pers din partea Cord Blood Center - este interesant de urmarit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146296&SearchTerms=recoltare,celule,stem
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Nerantula spune:
Salutare! 
Din pacate eu nu am vesti prea bune
, mi-a iesit ureaplasma pozitiv la analize
, in iulie era negativa si nu am mai refacut de curand analiza, adica inainte de sarcina ..ca si sarcina asta a venit cand a vrut ea, nu cand am vrut noi ..
Tratament pot face numai in trimestrul doi, posibil sa nu se poata negativa, riscul cel mai mare este de avort spontan sau nastere prematura ... uof!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
8+
Nerantula spune:
Zozela, ce bine ca a trecut greul cu alaptatul si ca baietelul a revenit la san!
Ma bucur ca vom fi impreuna pe acest drum, poate ajungem la tandem, ne sustinem reciproc! 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
8+
Clabuc spune:
Yoni, Buburuza multumesc frumos de urari.
Klarisse, mult succes la echo maine! Iti tinem toate pumnii si sa vezi cu ce vesti bune vei veni maine!

Zoze, ma cam speriasei, ca n-ai mai aparut. Ma bucur ca bebe e bine acolo in burtica.
Zoze, Lyvy, exact asta ziceam si eu: chiar daca ar iesi rau testele astea (daca le-as face) DT si/sau TT, daca nu am certitudinea ca sunt 100% corecte (si cred ca nici asa) nu as renunta la copil. Mi-as face mereu mustrari de constiinta, daca nu erau corecte, daca am luat viata unui copil nevinovat? Gata, mi-am spus destul punctul de vedere, nu vreau sa insist ca poate deranjez fetele si nu vreau sa supar pe nimeni. Acceptati cu toate, va rog multi pupici si floricele de la mine.

Cat despre celulele stem, la Clarinda nu am facut, dar de data asta ne gandim serios la asta, mai ales ca nu mai avem de gand sa-l facem si pe al treilea.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI
9+
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Chichiuta multa sanatate! Lamai multe, miere , ceaiuri....sper sa-ti treaca repede.Ai grija sa nu faci temperatura peste 38 de grade. ![]() ![]() ![]() 10+ crina ![]() |
Mersic tare Crina si Vanyy!:) Asta fac, pat, ceai, miere si cam atat. Inca n-am febra dar am o stareeeeeee....
Cristina
9+
Kamy13 spune:
Buna seara si un weekend placut la toate!
Aici ploua intruna, iar langa noi, la 60 de km de Madrid, ninge !!! Ce vreme ciudata, deoarece in alti ani in Martie deja erau si zile cu peste 20 de grade!
Ma bucur cand tot vorbiti de ecografii, in medie una la 2 saptamani
...si inca la ce preturi bune! Scria o fata ca ar fi in jur de 45 de Lei. Azi m-am interesat si eu, aici sunt niste preturi! Cel mai ieftin am gasit cu 120 de euro, acelasi pret pentru ecografie 2D, 3D sau 4D. Dar sunt clinici ce cer si peste 200! La privat, bineinteles. Ma cam tenteaza, nu prea mai am rabdare pana in 6 Aprilie cand am programarea la doctorita ce o am prin asigurarea de servici. Aici gratuite se fac cam 1 pe trimestru.
13+
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Kamy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelka77 Kami 13 eu am teminat liceul la HCC in 1996 la istorie si facultatea la 1 Decembrie in anul 2000 si locuiam aproape pe strada Closca. |
Mihaela, si eu tot la 1 Decembrie am terminat facultatea, la Stiinte Economice
Ti-e dor de Alba Iulia, asa-i ? Eu ma intorc la toamna, dupa ce nasc.
13+Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
crina-s spune:
kamy ce scoruri au in spania la eco!!!!
bine acum poate si salariile sunt mai bune decat la noi, dar oricum.....

10+
crina 

...foarte mult costa o echo acolo