Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
crina-s spune:
Buburuza 

scuze, neuronul meu e adormit de la vreme. Oricum iti tin pumnii chiar daca nu ai maine eco!
Klarisse, sper sa nu gresesc si de data asta, bafta la eco!
Arturana imi pare rau de bebele tau bolnavior!Multa sanatate!

10+
crina 
crina-s spune:
Chichiuta multa sanatate! Lamai multe, miere , ceaiuri....sper sa-ti treaca repede.Ai grija sa nu faci temperatura peste 38 de grade.

10+
crina 
lyvy spune:
Ma bag si eu la discutiacu DT si TT.
La prima sarcina am facut DT, a iesit bine, si nu am mai facut TT.
Acuma, doctorul mi-a zis sa fac numai TT, ca nu are rost si DT, nu stiu de ce si nu l-am mai intrebat
.
Cand i-am zis ca vreau sa fac si DT , ma intreaba : Daca nu iese bine DT, faceti avort ???, Am raspuns : NU.
Eh, cu asta am demonstrat strea problemei, cate dintre noi s-ar increde in rezultatul Dt-ului , si ar face avort????? FFFFF putine, poate 1-2 %, si-atunci ....
Mai, pe vremuri nu se facea mai nimica ..... acuma , atata stiinta ne face sa dam in depresii si fobii, si eu ma numar printre cele crizate, dar incerc sa ma autoeduc sa am incredere ca totul va fi bine, si sa nu caut nod in papura....sper sa reusesc.
Va pupez!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+9 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
Klarisse spune:
Fetele dragi, ma duc acasa, va pup sa aveti o seara frumoasa. Intru maine dupa eco sa va povestesc. Sa va ganditi si la noi.

Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
lyvy spune:
Klarisse, sa vii cu vesti bune!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+9 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
vanyy2009 spune:
chichiuta
si multa sanatate
...klarisse seara placuta si te asteptam maine cu vesti
10+
zozela spune:
Da,Alice,asta ziceam..ca am mutat craca inapoi la odisee
E Livi,Laly,Annya74,eu,tu-5 dintr-o lovitura!
Nici eu nu fac DT/TT/amnio,pentru ca,indiferent de rezultat,nu as face avort! Sanatosi sa fim,ca in rest le-om duce pe toate! Bolnav sau sanatos,daca m-a ales sa fiu mamica lui,atunci o sa fiu pana la capat,oricand ar fi capatul acela! Fiecare avem alta tarie,mentalitate,sentimente,aici chiar nu avem ce sfaturi sa ne dam,doar sa ne impartasim experientele

Klarisse,parca tu intrebai de alaptat-cat timp are puiul tau? Al meu are 2 ani,am avut ceva probleme la inceputul sarcinii pt.ca incepuse sa refuze sanul,pe mine ma usturau rau sfarcurile(si acum ma ustura),uterul se contracta ca nebunul,dar am trecut peste si ne tzatzaim cu drag
Am si ceva scurgeri maronii,dar bebe e bine,invelisul la fel,deocamdata nu renuntam!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
kiti2205 spune:
Klarisse, tin pumnii stransi stransi!
Asteptam maine vesti bune.

Daca mai merge maine cineva la eco, multa bafta si sa auziti inimioarele 
Eu ma retrag.
Va pup cu drag si week-end placut!
Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)