Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Si eu am dilema asta. Cred ca o sa facem pana la urma. Sotul meu este sceptic, zice ca daca nu depoziteaza astia cum tb celulele recoltate, dar, decat sa regret peste ani, mai bine nasc la o maternitate de stat si folosesc bani pentru asta, mai ales ca la Vladut nu exista inca aceasta procedura. Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Doua cupluri din grupul nostru de prieteni si-au facut tocmai in ideea asta..decat sa regreti peste ani mai bine sa fii acoperit..
Klarisse
graviduta 9+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
crina-s spune:
Vanyy felicitari pentru bebe. mie mi se pare mare.Al meu la 10 saptamani exact avea 3cm.
Mari casa de piatra si numai bucurii sa ai!
Iony iti admir optimismul! Te asteptam marti cu vesti bune de la doctor.
Buburuza bafta maine!
Klarisse si eu vreau sa mi se recolteze celule stem. Insa nu stiu inca unde ma sa nasc: la Craiova sau la Bucuresti. Am o prietena foarte buna care a nascut la noi in Craiova si facuse toate demersurile pentru prelevarea celulelor stem, numai ca doctorita i-a infestat celulele si nu s-a mai putut face nimic.......

10+
crina 
Buburuza_10 spune:
Crinuta, te pup tare!!! Eu am programare pentru eco tocmai pe 23... Nu stiu cine merge la eco maine, dar ii urez si eu multa baaaaaaftaaaaaa!!!
13+
andra_b spune:
Vanyy ce ma bucur pentru tine si bebele tau! 
Cu celulele stem sotul ar vrea sa facem dar nu am discutat fte concret... E cam devreme parca. ![]()
Klarisse mult succes pe maine!!! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
9+
Klarisse spune:
Multumesc fetelor, sa va ganditi maine la mine. Cand ajung acasa oricum intru sa va scriu. Sper sa va dau vesti bune

Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
andra_b spune:
Klarisse ii foarte clar ca o sa ne dai vesti bune! Nu se poate altfel!!! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
9+
vanyy2009 spune:
iony

Legat de celulele stem...inca nu suntem siguri dar este posibil sa optam si noi pt asta, trebuie doar sa ma mai documentez putin
10+
vanyy2009 spune:
crina
, andra
, multumesc fetelor
, crinasi mie mi se pare maricel...bine noi avem 10 sapt. si 5 zile....dar la eco mi se pare lungan....nu stiu...am analizat asa tot....picioruse manute...ba chiar mi se pare ca ar avea nasul meu
....
Klarisse
multa bafta maine, tin pumnii....oricum vei venii cu vesti bune
10+
Arthurana spune:
Salutare...eu ma lupt sa desfund WC-ul in care dragul meu a aruncat un diaper plin de pipi....!!!!! SUnt rupta de oboseala, dupa o sapt. in care l-am avut acasa bolnav. Azi l-am trimis la scoala. e pe antibiotic, bronsita care il tine saptamani... Greu este fara familie, fara ajutor...Uff...
chichiutza spune:
In sfarsit salut si de la mine! Dupa o ora si ceva am apucat sa citesc tot ce-ati scris...cantitate nu gluma.
La multi ani bebeilor si taticilor care mai fac un an! Sa traiti fericiti si sanatosi in continuare si sa va bucurati de minunile astea care se vor naste!
Vanyy si Andreea, felicitari pentru samburei. Ce senzatie minunata!
Inca nitel si vine trim 2, zice-se cel mai linistit din sarcina!
Iony, zi cu analizele alea! Ce trebuie sa faci acum inainte de a te pune pe treaba din nou?
Eu am racit, asa m-am trezit... :( Capul, nasul, gatul plus ceva greata... perfect. Stau lata in pat si astept sa-mi treaca, vorba maimutei!
, ca doar n-o tine o vesnicie!
Eu fac dublu test, nu ma risc, nu fac triplu' daca asta iese bine!
IgG inseamna anticorpi, adica o infectie a fost facut si acum ai o oarecare imunitate. IgM inseamna infectie activa in organism, cam nasol daca e prezent pt ceva. Unele infectii gen CMV pot da malformatii fetale daca sunt active in primul trimestru de sarcina. 

Cristina
9+