*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

la multi ani, gagici!

Diamisha, ia-ti la verificat gmail-ul ca te-am umplut de mesaje. ori nu ajung, ori ai patit ceva. Dau cu telefonul dupa tine daca nu imi dai un semn.
Corina, felicitari pt sarcina! si tie ti-am scris. ori esti si tu suparata pe mine, or imi sinucid barbatul ca se joaca la server

otilia, io ii mai plasez la spatii de joaca pe ai mei.
cum e criza, pt 25/lei/copil ii tine tantisoara aia numa' in brate.
si io.. la cafea. nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa am si job si copii. cre'ca ma jeleam pe aici de nu va vedeati

alarmaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

ANUNT: mi-a furat cineva bebelusul. Aveam unul mic, il chema cristian. l-a sterpelit careva si mi-a pus in loc un baietel. baietelul asta nou, ma pupa, se ascunde si rade de mine, cere mancare, ma ia in brate cand are chef, numara pana la 3, canta.....

mai aveam un baietel, Alexandru.. si p-asta l-au furat. Au adus un pustiulache in loc. Pustiulica vorbeste round the clock. nu se opreste frateeee, nici in somn, zici ca se alimenteaza la priza; e in miscare tot timpul

pb e ca au inceput sa se joace impreuna, si , cand isi unesc ei fortele, e jaleeee in jurul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

LA MULTI ANI, MAMICILOR!!!!

GINEY....si noi avem aceeasi |"pb"...nu ma lasa sa-i dau sa manance...vrea sa-l las sg...dimineata si-a varsat lapte cu cereale in poala, acum la pranz a mancat ciorbita cu mana si lingura dar s-a um plut si a treb sa-l schimb din nou...mai nasol este ca ni se strica masina de spalat...nu stiu ce sa o sa fac...
eu am racit ieri in parc...am o durere de rinichi de crap...sunt si la ovulatie....
URAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSCCCCCCCCCCCCC IARNAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

M-AM SATURAT DE VREMEA ASTAAA!!!

oti...off....te cred...david face frecvent asa..varsa...lapte, ciorba, mancare, apa.....si el nu mananca la san...
cel mai intelept pas este INTARCAREA..pt ca deja este mult prea greu cu dependenta asta....si mai vine un bebe....treb sa fie odihnita si pt ea....

multi pupici de la noi!!!!!!!!!

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sa va fie primavara asemeni celor mai frumoase flori.
La multi ani dragi mamici de cozanacei si cozanacele.
Multa sanatate si aveti grija de voi.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Cerealele aromate i-au placut Elisei, mai mult cele cu mar.

Incearca sa-i pui o lingurita de cereale in laptele pe care il ai acum la indemana. Ii schimbi gustul si poate il accepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01

ANUNT: mi-a furat cineva bebelusul. Aveam unul mic, il chema cristian. l-a sterpelit careva si mi-a pus in loc un baietel. baietelul asta nou, ma pupa, se ascunde si rade de mine, cere mancare, ma ia in brate cand are chef, numara pana la 3, canta.....

mai aveam un baietel, Alexandru.. si p-asta l-au furat. Au adus un pustiulache in loc. Pustiulica vorbeste round the clock. nu se opreste frateeee, nici in somn, zici ca se alimenteaza la priza; e in miscare tot timpul

pb e ca au inceput sa se joace impreuna, si , cand isi unesc ei fortele, e jaleeee in jurul lor.

stai sa vezi cand madam "adolescenta" iti fura baiatul si-ti aduce un barbatel in plina furtuna hormonala. Eu am zis ca-mi dau demisia si plec in lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01

stai sa vezi cand madam "adolescenta" iti fura baiatul si-ti aduce un barbatel in plina furtuna hormonala. Eu am zis ca-mi dau demisia si plec in lume.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Printesa ai fost tare simpatica cu mesajul! Dragii de ei, ce repede trece timpul!
Aleinad valeu, acum imi pica fisa ce mare e si al meu.... Si de cand zici ca a inceput la voi faza asta?

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia e foarte bun sfatul Danielei, cu cerealele in lapte, mai ales ca spui ca nici n-a luat in greutate. Eu povesteam ca Luca n-a vrut lapte de nici un fel dupa intarcare, dar punand cereale in el si dand la lingura (nu vrea casa, biberon, canuta cu cioc), bea si dimineata si seara cate 250 ml.
Monicus multumim pentru urari! Pupici si voua la doua fete frumoase!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Printeso, f frumos mesajul...N-am primit nici un mail. Nu sunt suparata, am cautat in toate adresele posibile, si n-am nici un mail.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput