*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, mamici dragi!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, mamici dragi! Sa fiti fericite alaturi de puii vostri!

Otiliaaaa, te rog eu, fa ceva! Ori brusc (pleaca de acasa cateva zile, e mai greu la tine dar pana la urma gasesti tu o solutie, un hotel ceva), ori lent a la Amalia, numai rezolva problema.
Nu mai e normal sa alaptezi in conditiile astea. Nici pentru tine ca esti epuizata psihic, n-astepta sa ajungi si la epuizare fizica, nici pentru Elisa, deja laptele nu-i mai satisface nevoiele (chiar daca bea numai lapte, daca ar fi bun ar creste in greutate), nici pentru bebelina care trebuie sa vina, in fond tzitzi trebuie sa se pregateasca pentru ea.
Suntem alaturi de tine, trebuie sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Sa traiti iubite si fericite, frumoasele mele! Macar azi sa uitati de griji si de probleme si sa va simtiti cele mai norocoase femei! Asa cum meritati sa fiti...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/576954102XllZDy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bertha, cred ca incerc si eu asa, lamaie zici bine, numai sa nu-i placa. Eu nu mai am loc de intors cu intarcatul. Vroiam si am zis ca pana in mai dar m-am convins ca vreau prea mult. Oricum eu nu-s nostalgica cu alaptatul, nu asta-i problema mea, vroiam sa continui pana atunci din cauza nodulilor la sani si am zis sa o mai si imunizez.
Eu ma bucur ca Amalia a reusit cu vorba buna dar m-am convins ca din vorbe eu pe Elisa nu o conving. E atat de zuza, de multe ori cand am refuzat-o a inceput sa se dea cu capul pe spate, de perete, de masa, nu conteaza, asa-i vine damblaua sa faca.
Corina, in concluzie e intarcata acum, nu? Numai bine ca plecati in vacanta si chiar ca va fi definitiv.

Vine al meu sot saptamana viitoare. Si daca tot punem cozonacul la umflat ma gandeam sa-i zic sa ia niste lapte praf. NAN am luat de aici, n-a fost bun. Ce lapte praf are mai multe calorii, Humana? Eu pe net nu pot face comparatie la continut si calorii ca si cum as avea cutiile in mana in magazin. Daniela, Manumanu, nu cumva stiti voi ca tot v-am auzit cu marcile de lapte praf.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Ce lapte praf are mai multe calorii, Humana? Eu pe net nu pot face comparatie la continut si calorii ca si cum as avea cutiile in mana in magazin. Daniela, Manumanu, nu cumva stiti voi ca tot v-am auzit cu marcile de lapte praf.

In general, toate au cam acelasi nr de calorii, ca acum sunt obligati sa respecte nush ce standarde si nu mai sunt diferente mari de compozitie, mai mult de gust. Minimum e 67, maximul e 69. Deci, diferenta e nesemnificativa, practic cativa ml in plus din cel cu mai putine calorii/100 ml duce la un aport mai mare de calorii decat cel cu mai multe calorii pe 100 ml.
Nu stiu cate calorii are humana 3 dar humana 2 (din care mai am o cutie in casa) are 67 calorii/100 ml. Parca aptamilul 2 avea 68. nan junior are 67.28.
Asa ca, sfatul meu, gaseste laptele care ii place ei la gust si nu cel care ti se pare tie mai bun. La noi, domnisoara a acceptat ultimul lapte din lista mea de optiuni. Si, culmea, a crescut cu 400 g pe luna de cand il bea, fata de 100-200 cu mult laudatul lapte bio lactana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

OTI, noi bem Humana 3 cu banane-vanilie si suntem foarte multumiti, contine si ceva cereale, deci ar fi potrivit, zic eu. Exista si Humana 3 simplu, fara aroma, si Humana 3 cu aroma de mar. Cu caloriile e cum zicea Daniela, more or less the same, conteaza sa-i placa ei. Pup mamica si fetita si sper sa reusesti s-o intarci cat mai smoothly.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Pe vremea cand era Ana mica noi cumparam in primul rand lapte praf sa aibe putine calorii. Erau diferente mari intre Bebelac si Humana, atat tin minte ca asta era criteriul nostru, putine calorii si Ca mult ca avea Ana lipsa. Cerealele aromate i-au placut Elisei, mai mult cele cu mar.
Mersi de raspunsuri, foarte prompte ati fost Manu si Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Otilia,
draga mea...ai ajuns la limita parerea mea!
nu mai stiu daca m-am spovedit si la tine cu oboseala mea din ultima luna...,pe care prindeam on line,ma spovedeamm de ajunsesem sa nu mai primesc nici un tel la un mom.ce-or fi zis "n-o mai sun,ca iar se plange"
s-o iau cu inceputul
ajunsesem intr-un stadiu f avansat cu oboseala.nopti la rand cu nspe treziri pt tz,sugea fara sa-i mai dea drumul sau statea pur si simplu cu ea in gura.ajunsesem sa tip/urlu ca o descreierata,sa pun limite,sa n-am chef de jucat cu copii.nimic nu mie s eparea amuzant,luam totul in serios sau in tragic.eram vesnic obosita si nervoasa.fara pic de rabdare si fara drag de nimic.pana cand intr-o seara am facut urat...,f urat.nu am lovit pe nimeni,dar am avut impulsul asta mai mult decat oricand.am plecat de la locul faptei,am bocit,am sunat un prieten/sot/amant,deh...la nevoie face cat toti 3 la un loc si m-am calmat!cu greu...,dar m-am calmat!din ziua aceea,am zis stop,il intarc.nu mai pot si gata!chiar am intrat la fulguleti si am povestit.simteam nevoia sa fiu inteleasa,sa fiu compatimita,sa fiu incurajata.si slava domnului,am primit ce am cerut!
de atunci si pana azi,Radu nu mai adoarme la san.il adorm pe picioare,in sling sau pe brate leganat...,dar cel mai important,nu-l mai las sa adoarma la san.ziua suge de max 1-2 ori,noaptea de max 4 ori.a avut nopti cu 2 treziri,ceea ce eu n-am trait de cand s-a nascut!diminetile se trezesc la 9 amandoi.in felul asta,nu numai ca sant fff odihnita si apta sa-l alaptez nelimitat...,dar si Crinuta este f odihnita,pt ca nu mai da trezirea viermisorul la max 8.
acum...,nici nu vreau sa ma gandesc cum mi-a fost in perioada de alaptat Crinuta cu Radu insarcinata.ce stari aveam,ce oboseala,ce chin.sau toatea astea plus job-ul ,cum ai tu!eu nu aveam,slava domnului.deci...una peste alta...,cumulez greul,compar situatiile si nu pot decat sa te compatimesc.esti f obosita,organismul tau are nevoie de odihna si cred ca este mom sa faci ceva!ce? nu stiu!tu stii mai bine!
pe de alta parte,la cum te stiu eu...,nu pot sa nu observ diferenta data de oboseala.iei totul prea in serios si uiti ca Elisa simte tot ceea ce tu transmiti si uiti ca starile de nervisori provin de fapt de undeva.nu poate fi atat de rautacioasa incat sa-ti verse paharul de ciuda ca nu i-ai facut pe plac.spre deosebire de Crinuta,Radu se arunca pe spate,ma loveste cand este nervos.deci,starile lor se aseamana.mi se pare perfecttt normal.sant si ei niste omuleti mici cu zile bune si zile mai putin bune.stiu cat de greu iti este in situatia ta.stiu cat de greu iti este sa cauti si urma de rabdare pt fetele tale.stiu ca nu vrei sa le superi.stiu ca vrei sa le fii alaturi.ce vina au ele ca mami este obosita si ca hormonii isi fac de cap?fa ceva Otilia.sant alaturi de tine

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Dandusa nu mi-ai scris pe mess ca intru rar. Dar aseara dupa faza cu pricina si curatatul de rigoare mi-am facut de cap pe forum si am vazut ca tocmai scrisesesi la grupa Crinutei, am intrat acolo, intr-un final am ajuns si la mesajul cu pricina cand scriai ca gata il intarci ca esti la capatul rabdarii. Eu deja eram convinsa ca asta trebuie sa fac si cand te-am citit si pe tine mi s-a facut rusine zau, macar eu am 5 zile pe saptamana cand sunt la munca. Iar azi dupa vizita la policlinica nu mai am cale de intors, o intarcam, ingrasam si luna viitoare mergem iar la cantar. Ea a crescut ideal pana acum, niciodata nu m-am stresat cu greutatea ei de aceea nici nu am cantar, nici n-am mers in aceste 3 luni la cantarit. Stiam ca s-a lungit si nici prin cap nu mi-a trecut ca a stagnat/scazut putin in greutate.
Sa vad cum o pacalesc diseara si la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia iti tin pumnii sa decurga lucrurile usor! Au exprimat mamicile foarte bine ceea ce vroiam sa-ti scriu si eu. Ai sa vezi ca v-a intelege si ea pana la urma! Multa sanatate![flo

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput