*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

La multi ani, mamici!!

O dedicatie pentru voi
http://www.youtube.com/watch?v=3xsueWarCmg

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

La multi ani, mamicilor!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

LA MULTI ANI MAMICUTE SCUMPICI
Anca hai ca asta-i tare cu incaltamintea ecologica. Acum daca-i si rezistenta, de ce nu? Anca vrei sa-mi dai toate detaliile masinii pe PM? sau evantual link-ul anuntului daca ai pus-o la vanzare? pupici.
Anes mersi frumos de sfaturi. Ce mai face Rares?

Eu cu problemute prin casa, dar nimic care sa nu aiba rezolvare...Raphael a mai uitat de stimulare cat de cat, ieri mi-a adus olita dar am crezut ca a luat-o sa se joace asa ca nu l-am pus. Iar el chiar facea kk...eh, poate data viitoare. Am mai facut eu progrese cu mancarica lui Raphael, nu-i mai dau legumele cu carnita blenduite, ci pisate cu furculita, deci bravo mie Am vazut ca de cand are bucatele de papat si nu blenduit, papa ceva mai putin...probabil datorita consistentei se satura mai repede.

V-am pupat pe toate si un buchet mare de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

LA MULTI ANI MAMICUTE DE COZONACEI SI COZONACITE !!!!!
Tot ce e mai bun pe lume sa vi se intample si sa aveti parte de tot ce va doriti!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La multi ani, mamici! Sa va bucurati de aceasta zi impreuna cu cei dragi voua!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Un pupic si o floare de la noi !!!

E ziua ta mamico!
La multi ani fericiti alaturi de puiuti si tatici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani tuturor Mamicilor si Femeilor !
Sa avem o zi frumoasa si vesela

Nebunica_zapacica multumim de dedicatie Sofi cu tati chiar mi-au dansat frumos pe ea
Vacanta placuta Cherieactiv si Bravegirl si asteptam poze insorite
Anes sa va fie de bine vacanta la ski

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! mamicilor si fetelor!

Vroiam sa va scriu aseara un mesaj dar la ce nervi aveam am zis ca mai bine fac nani. Elisa are 2 nopti la activ dormite cu bunica de la 9 seara la 4 dimineata cand o ia la picior prin casa sa vina la mine la supt.
Vroiam sa ma declar o laptareasa razvratita. E clar, la mine nu fac casa buna hormonii de sarcina cu cei de produc lapte. Vineri noaptea m-a supt atat de mult incat am facut rani de aceea am rugat-o pe mama sa doarma cu ea. Si ieri de dimineata am luat-o in primire odihnita. Toata ziua i-am cantat in struna, am fost cu ele la biserica, am stat o gramada cu ea in brate la plimbare sa nu vocifereze (asta desi vroiam sa merg la toaleta ca m-am pricopsit cu o infectie urinara). Pe seara la fel, atentie, joaca, i-am dat sa suga de 3 ori si ea tot nemultumita asa ca a trebuit sa o iau in brate pe unde ma duceam. Si dupa o repriza lunga de joaca o iau cu mine la bucatarie sa beau un pahar cu lapte (am si rosu in gat si de atata cantat incepusem sa tusesc). Si ce se gandeste nervozata mea, ca nu ii dau atentie destula asa ca jap imi da o palma peste paharul de lapte iar eu nu ma asteptam, mi-a umplut toata bucataria de lapte si pe mine proaspat imbaiata iar eu mi-am iesit din sarite grav, i-am dat o palma si pus-o jos la usa bucatariei sa incep stersul. Nu e prima data cand face asa, da constient in ceva cu mancare sa rastoarne, de nervi in fund ce are adica daca ea nu primeste ce vrea, eu de ce sa-mi fac pofta.
Asa ca m-am dus la nani hotarata sa o intarc, sa termin cu milogeala la tata, baga mana si incepe "mie, mie", m-a si zgariat.
Cand citeam prin cartile mai vechi din Ro ca recomandau intarcatul la 9 luni-1 an mi se pareau sfaturi proaste si invechite dar acum am descoperit pe pielea mea ce inseamna sa fie constient de supt si sa exploateze mama la maxim.
Si ca sa fie tacamul complet, m-am dus cu ea la vaccinul ROR si i l-am facut desi n-am fost multumita ca nu e refacuta (haraie si mai are putini muci). De fapt nu mi-a placut ca n-am stiut ca dupa un an nu-i mai verifica un doctor inainte de vaccin ci doar sunt vazuti de o asistenta care a zis ca daca n-are febra e ok. Acum sper sa nu inceapa reactiile peste 5 zile.
Mi s-a recomandat clar sa aibe maxim o masa de lapte pe zi si nu mai mult de 600 ml de lapte pe zi daca ii dau de vaca/praf.
Si asta pentru ca la 12 luni avea 9,625 kg si azi 9,58 kg . Adica a cazut de pe curba ei, in 3 luni n-a luat nimic in greutate. Bine ca s-a lungit 4 cm si i-a mai crescut capul ca altfel chiar ca ma stresam. Ironia sortii, cu Ana aveam grija sa nu se ingrase, acum pe Elisa trebuie sa o indopam. Asistenta zice ca suge prea mult si de aceea nu mananca sau nu mananca in speranta ca va primi lapte.
Mama cat am scris, m-am spovedit la voi nu alta.
O sa fie tare interesant cum o sa fac cu laptele. Pentru ca am nevoie de lichide multe sa scap de infectia urinara plus ca in sarcina se recomada sa consumam multa apa.

Edit:
Dandusa, vezi ce "minunata" sunt, mai am putin si o iau razna. Niscaiva calmante sigur am nevoie.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia . Eu te admir ca ai rezistat atat. eu doar cu Arianna si am ajutor non stop pe mama si tot mai imi ies din fire. Stiu cum e sa loveasca, sa faca crize. Ma consolelz cu ideea ca vor trece cu timpul. De alaptat...nu stiu cum ai reusit, ca pe mine ma durea ingrozitor si am zis stop. Am dus-o la mama de miercuri si ieri cd m-a vazut, primul lucru a sarit la tzitzi. Mi-e mila de ea, dar nu cedez. Cert e ca la mama a mancat fff bine, desi a baut in continuare mult lapte. Vede cutia de lapte praf si cere. Ii facea mama lapte din 240ml apa si 3-4 masuri de cereale, de ajungea la 280ml. Asa bea dimineata si seara, si mai bea de 2 ori peste zi,in jur de 150ml, fiecare masa. In permanenta cere ceva de rontait, de zici ca e nemancata. si cu burta plina, tot ma alearga sa-i dau tzitzi.
Cu sanii eu n-am avut probleme, pana ieri cd ea a inceput sa planga si mi s-a umplut sanul drept. Nu m-am muls, sper sa se retraga singur.
Eu zic sa pui piciorul in prag si sa o intarci. Va fi greu, dar cu cat amani, cu atat va fi si mai greu.

PS: esti MINUNATA!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Otilia, . O sa zici ca-s nebuna, dar eu am fixatia ca, in cazuri de-astea de dependenta maxima, solutia e sa-i facem pe ei sa refuze sanul, altfel trebuie multa rabdare, nervi tari...cum a avut Amalia. Am mai zis, eu mi-am dat cu lamaie pe san si s-a strambat ingrozitor baiatul, i-am explicat ca s-a stricat...a mai cerut de cateva ori, s-a intamplat la fel si gata. Poate e o metoda babeasca, dar a mers in multe cazuri. Eu nu ma simt in stare sa raresc mesele, sa am concert de cateva ori/zi plus noaptea. Vom vedea cum va fi cand va veni si momentul nostru.
Sunt pro-alaptare, dar cu limita totusi, nici sa aduca mama in pragul depresiei nu-i ok.
Sfatul meu sincer e s-o intarci cat mai repede, trebuie sa te refaci si tu inainte de nastere, in curand o vei lua de la capat.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput