*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

anca multumesc de intrebare, suntem bine. Azi fara febra mai deloc, acum la culcare avea 37.5.
laura nu stiu ce sa zic, virus sau reactie la ROR, pana una alta se incadreaza in ce zicea dr despre reactia la ROR: febra 2-3 zile si gata. Sper sa fie atat.

Eu nu mai sterilizez biberoanele de mult, nu mai stiu exact de cand dar dinainte de 1 an.

Bibe de noapte l-am scos de vreo 2 luni, nici asta nu mai stiu exact.

Apropos de treaba asta, stau foarte prost cu memoria in ultima vreme, nu mai stiu nici ce-am facut acum 2 luni dar nici ce-am facut alaltaieri nu mi-e foarte clar. Sa fie de la statul acasa sau de la primavara care ne tot pacaleste ba ca vine ba ca nu mai vine?

Revenind la bibe de noapte si trezitul la 5:30 in loc de 2, eu as mai incerca 3-4 nopti. Posibil sa renunte totusi, asa am patit si eu cand am scos biberonul de noapte, pauze si de cate 2 ore pana la readormire, dar acum doarme neintrerupt, fara nici o trezire de seara pana dimineata, cu conditia sa nu o supere vreun dinte sau cum a fost cazul zilele trecute, febra.
O singura experienta as zice ca nu e suficient ca sa stabilesti regula ca nu mananca bine nici dimineata, se trezeste prea devreme etc. daca scoti bibe de ora 2

Ou moale inca nu i-am dat, nici nu-mi trecuse prin cap sa-i dau ca mie personal nu-mi place deloc. O sa incerc sa vad, poate ea e de alta parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Noi suntem singuri acasa de 2 zile, doar eu cu David pana maine.Greu cu vremea asta si stat doar in casa.A scos sufletul din mine David . Nu sta 3 secunde intr-un loc. Noroc ca in seara asta am avut 2 prietene in vizita si l-au mai zapacit ele vreo 2 ceasuri ca sa-mi mai trag si eu sufletul .

Au afisat si rezulatele la IgE-urile specifice.De fapt nu au pus rezultatele ci scrie ca se incadreaza in parametrii normali.Mi se pare ciudat ca nu au dat valorile, dar...asa o fi la IgE-uri specifice.

Bertha, voi ce faceti? Sper ca sunteti mai bine

Fluturasa, am vazut poza cu Iulia.Tare dulce este.Abia astept sa se incalzeasca si sa ne vedem prin parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata fetelor!

O cafea?
Noi deja somnorici la ora asta...Luca era sa adoarma in brate la tati, ascultand muzica...asa ca am adus masa lui de pranz mai devreme si tocmai i-am dat sa pape ciorbita. Barem daca l-o mai lua somnul inainte de 13, sa adoarma mancat..sa nu se scoale dupa 1 ora de foame.

Camelia ma bucur ca si-a revenit!
Malinas ce bine ca sunt ok analizele! Multa sanatate!
Fluturasha dulce foc Iulia!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

O duminica frumoasa! La noi se arata insorita, Teodora e cu tati la plimbare.
Amalia, multumim, buna cafeaua!
Anes, si eu am trecut prin temeri ca ale tale in privinta laptelui ramas in bibe si ca sa scap de ele am facut o reducere progresiva a numarului de sterilizari. Adica, o saptamana am sterilizat la 2 zile, apoi una la 3 zile, dupa care o data la 4 zile, apoi la 5 zile, cand am ajuns la 6 mi-am dat seama ca nu se intampla nimic si am renuntat definitiv. Mai clatesc din cand in cand bibe in apa mai fierbinte, sunt momente cand vine asa la robinet si profit de ocazie.
Camelia, eu nu contest ce spui tu acolo, ba mai mult, te aprob. Dar, vezi tu noi suntem foarte in urma cu greutatea si inca nu consider un avantaj la a renunta la caloriile pe care le ia din laptele de noapte. De aceea am zis ca astept pana spre 18 luni, sa treaca si ea de pragul de 10 kg. Ma bucur ca Alexandra e bine.
Fluturasha, frumoasa cozonacica ta , dar tu esti cam zgarcita cu pozele.
Malinas, e bine ca rezultatele sunt bune, vine vara il imbraci mai lejer si scapati si de stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Otilia,
offfffff,cand ma gandesc la tine,imi doresc sa fi fost mai aproape de mine,sa te pot ajuta cumva
nu m-ai prins in perioada usoara a experientei de mamica de 2,asa ca nu pot minti frumos.ba din contra...,mi-e greu,mi-e f greu uneori!.parca din ce in ce mai greu,alteori.fiecare etapa are greul ei.ba este f mic si sta agatat de tz/sling.ba merge de-a busilea si trage de toate alea,ba se ridica si trage de alte alea,ba se catara cu totul si se accidenteaza,ba creste si zici ca ai scapat...,dar cand colo intervin discutiile dintre frati etc.greul asta nu dispare niciodata cand n-ai pic de ajutor,asta-i de fapt adevarata problema.asa ca sper din tot sufletul ca la mom nasterii sa-l ai aproape pe sotul tau.mi se pare nedrept sa te lupti singura cu toate.pt mine esti un exemplu minunat de mama eroina.mamica dedicata,mamica luptatoare/ambitioasa si puternica!adevarat puternica!
si mai este ceva important,dupa parerea mea...CEL mai important!
daca la vremea la care Ana si Elisa si-au primit portia de dragoste/atentie...,acum cand surioara lor va veni pe lume,vor 'sti' sa stea deoparte s-o lase si pe ea sa-si primeasca portia!asa ca...,vei fi avantajata din prima zic eu.Ana si Elisa sant doua fetite minunate,crescute cu dragoste si intelegere.vei vedea ce ajutor de nadejde vor fi la vremea respectiva.
Laura,
de cate ori fac tiramisu,ma gandesc la tine si zau ca fac des!pupam fam cu trei fete frumoase/delicioase!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dandusel, nu-mi pun problema sa reusesc singura. Poate va fi al meu la servici dar chiar si asa cu el in Norvegia la munca tot vom apela la un ajutor din tara cat de des se va putea. Ana e ridicata, uite acum si-a pus un DVD cu Barbie si s-a baricadat in dormitor singura sa n-o deranjam. Deci deja e la faza la care vrea singura. Dar va incepe scoala din august asa ca distractie din plin .
Dar bine pui tu punctul pe i, daca sta un parinte intre ei si le da atentie iar celalalt face treburile casei atunci merge treaba struna, atentia e de baza.
Anca, sper sa rezolvati voi cumva, aveti nevoie si de putin noroc si gata .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Otilia, asa mica incepe Ana scoala?

Va multumesc pentru aprecierile la adresa Iuliei. Alte poze recente nu mai am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!
Hai la o !

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

La multi ani mamicilor de cozonacei!

Mergi la inceput

Piciul nu ma mai lasa sa-i dau sa manance....vrea sa manance singur .Intelegeti voi ce e pe el, pe langa el, pe sub el, pe......

Mergi la inceput