*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*
Raspunsuri - Pagina 23
mav spune:
La multi ani cu SANATATE, dragele mele!
Corina, ma bucur mult pentru voi! Sarcina frumoasa si cu sanatate iti doresc!
...Inca am atela de ghips la mana dreapa (joia trecuta mi-am operat un chist sinovial care imi facea probleme de multe luni de zile) si mi-e greu si urat sa scriu cu stanga...
Acum ma simt ok, sper sa scap de "manusa" asta rigida maine, cand merg la schimbat pansamentul (atzele mi le scoate la 14 zile de la operatie).... si sa pot sa va scriu mai multe.
Eu i-am dat sa guste cioco lui Anto (e fff pofticios si n-am avut scapare) si s-a umplut de bubite... Macar acum stiu ca n-o sa mi-l mai indoape bunicile cu dulciuri de cumparat, le-am zis ca e alergic.
Ou fiert moale nu i-am dat nici macar lui Sebi, care are 6 ani.... El a avut de fapt si intoleranta la ou; i l-am introdus in alimentatie abia dupa 3 ani.
Pt sarbatoarea de maine, tati al nostru a facut mucenici, copti la cuptor (eu nu as fi putut framanta doar cu o mana), dupa reteta de www.in-familie.ro/mucenici-moldovenesti-cu-miere-si-nuca/" target="_blank">aici !!!!! Sunt super, super, super gustosi si aratosi!!!
Asa ca, maine dimineata noi facem cinste cu cafea/ceai si mucenici! Pofta buna!
ginye55 spune:
Mav abia astept cinstea!
Eu anul asta nu am facut macinici: azi mi-a trimis mama o oala si m-a sunat soacra ca-mi trimite si ea maine o oala si din cei moldovenesti. Cu asa mama si soacra...nu mai am si eu loc de ele.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
BraveGirl spune:
Eu am uitat de mucenici, asa ca nu mi-a facut mama ca nu a avut cu ce
Dar mi-a facut gogosi ...si eu am facut o negresa care nu stu de ce, dar nu mi-a iesit. E aceeasi reteta pe care o fac mereu si eise delicioasa, dar acum s-a flescait
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
malinas spune:
La multi ani dragi mamici!
Ce m-am saturat de ninsoare, de frig, de mizerie.Tare mult imi doresc sa vina caldura, sa nu mai stau 20 de minute sa-l imbrac pe David.
Otilia, Dandusa, desi eu nu am decat una bucata de copil, sincer, inteleg perfect prin ce treceti, si cu atat mai mult va admir si va apreciez.Sunt obosita, si nu inteleg de ce tocmai acum m-a ajuns oboseala, cand David doarme de cele mai multe ori toata noaptea, sunt nervoasa, ma doare capul si uneori simt ca explodez.David este ca argintul viu, nu sta 2 secunde intr-un loc, orice ma apuc sa fac este printre picioarele mele, sau se apuca sa traga de stechere, sau fuge la aragaz, sau...etc.Am momente cand imi spun ca nu mai pot, ca vreau doar sa stau in pat si sa nu fac nimic, sa ma odihnesc, sa zac, dar imi trece cand ma gandesc cum ar fi fost daca aveam gemeni, cum ar fi daca as mai avea acum un bebe sau daca ar mai fi unul pe drum.Eu sincer ma opresc la unul, fiindca nu am forta si energie pentru 2.Cel putin asa vad lucrurile acum.Voiam doar sa va spun ca aveti toata admiratie mea.
Mav, sanatate multa si recuperare rapida.
Bertha, cum se mai simt frumusetile rare?
Am facut si eu mucenici moldivenesti, dar i-am cam "parpalit" (adica ars) in partea de jos.Nu stiu cand o sa invat cum sa reglez cuptorul asta .Dar macar sunt gustosi, asa ca dava nu va deranzeaja ca sunt un pic mai tari la coaja, va poftesc la mucenici.
anes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Anes mersi frumos de sfaturi. Ce mai face Rares? |
Consider ca esti o mamica cu o intuitie f. buna si te vei descurca in majoritatea situatiilor. Sfaturi... cred ca ati observat ca nu dau niciodata sfaturi, sunt rezervata in sensul asta, ci doar imi spun parerea, ca oricare mamica de aici.
Remus este in plina eruptie dentara. I-a iesit primul premolar si se anunta si altii. Este uneori mai matzait si i-a cam scazut pofta de mancare. Ne ies noua si dintii astia...!
BraveGirl, multumesc pt. clarificari! Am lipsit cand a aparut Printesa.
Mav, insanatosire grabnica si te rog mult, cand poti scrie, da-mi detalii despre chistul tau sinovial (cum a aparut, manifestari, operatie, recuperare, risc de recidiva). Am o amica care are o fetita cu 4 luni mai mare ca Remus, care are un chist sinovial la picior, la glezna.
Am uitat: La multi ani dragi femei!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
anes spune:
Otilia, decizia corecta eu zic ca ai luat-o deja! Acum, urmeaza sa o aplici, lucru care cu siguranta nu va fi floare la ureche! Asta este cu alaptatul mai prelungit... intarcatul mai greu. Am o ruda care are fetita de 2 ani si inca alapteaza, dar nu a dormit niciodata in astia doi ani, doua ore consecutiv! Bafta multa, putere si rabdare!
Dandusa, crede-ma, eu cand citesc postarile tale cu "dificultatile", sa le spun asa, imi vine greu sa cred ca te mai poti bucura de minunea de a avea copii! Si totusi, asa este! De unde atata forta psihica si fizica intr-o mana de om? Nu stiu! Oricum, pe mine nu ma tin puterile sa rezist intr-un ritm dintr-acela! Uneori stau si ma gandesc ca totusi, varsta (dupa 30 si ceva de ani), conteaza mult, nu degeaba se zice ca iti pierzi din rabdare!
Intrebare: De ce il adormi inca pe Radu in brate/sling? Mi se pare munca de ocnas sa cari un tzanc de 10/12 kg atata timp in brate (bine pe mine ma si termina durerile de spate)!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
bertha spune:
Malinas, suntem mai bine, multumim de intrebare. Darius e aproape bine, Ioana inca mai tuseste si-i mai curge nasucul. Stam iar in casa.
Ma bucur mult ca toate analizele au fost in limitele normale. La Ioana IgE-ul a fost afisat ca toate celealte analize, cu valorea ei si valoarea/intervalul de referinta. Inseamna ca s-a schimbat intre timp. Ai reinceput cu lactatele? Ma gandeama ca poate ar fi bine sa i le introduci pe rand, cu o pauza de 2-3 zile intre ele.
Si eu am facut mucenici moldovenesti, f buni, dar nu f aspectuosi, of, cu dichiseala stau prost.
Dandusa, ma recunosc in ceea ce ai povestit.
Am racit si eu putin, imi curge nasul si ma dor muschii. Sper ca numai varsta sa fie vinovata si sa nu-i fi durut si pe copii toate cele ca pe mine. Darius cel putin nu s-a plans de dureri musculare.
Pt ca mai mereu am criticat-o, hai s-o laud si eu putin pe galuscutza: a fost atat de intelegatoare cu medicamentele, a luat cu placere siropelele (chiar si alea la care se stramba Darius), a stat la aerosoli, sta f linistita sa-i aspir nasucul...doar trezitul noaptea din cauza secretiilor a suparat-o rau.
Deschid imediat capitol nou.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
bebecris spune:
eu fac mucenicii maine dim...ii pun la fiert si se fac repede...
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story