Calatorii low-cost si copiii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Cygni, nu e chiar asa de ingrijorator sa zbori cu o companie low-cost. e adevarat ca nu sunt aceleasi conditii, mancarea trebuie sa o cumperi dar crezi ca ai avea nevoie de ceva in plus decat necesarul care il poti pune tu in bagajul de mana? pentru 2-3 ore de zbor... prima data am venit din Budapesta la Madrid cu printesita mea cand avea doar 10 luni, eram ingrozita ptr ca am rau de masina http://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_14.gif si daca merg 5 minute, dar pe avion nu am avut nimik. m-au ajutat bomboanele mentolate. wizzair are costuri foarte scazute si, la o adica, de diferenta de pret poti sa iti cumperi cata mancare vrei din avion. nu cred insa ca o sa fie cazul. din experienta mea, nu mi s-a intamplat sa-mi rataceasca bagajele si nici intarzieri semnificative nu au fost. noi vrem sa mergem prin octombrie in Ro, printesita va avea 9 ani iar delfinasul 3 luni... Doamne-ajuta si drum bun sa aveti!

rodyka & printesa Anca-Maria (26.06.2001) & delfinasul Hannah Isabela (18.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

par exemple: distinsa air france sa-ti trimita bagajele aiurea prin europa, in loc sa le debarce la otopeni. de cand au aparut aceste low cost zbor numai cu ele si sunt super incantata de economia pe care o fac, mai ales rezervand bilete din timp, la oferte.

Citat:
citat din mesajul lui kid

roxy Multumesc de informatie, am inteles ce ai spus; nu stiam ca se pot modifica portile, oricum, noi am ajuns la timp atunci la avion, insa am alergat de ne-au iesit ochii...
Stii cumva daca in acest caz sunt obligati sa astepte toti pasagerii?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

roxy Multumesc de informatie, am inteles ce ai spus; nu stiam ca se pot modifica portile, oricum, noi am ajuns la timp atunci la avion, insa am alergat de ne-au iesit ochii...
Stii cumva daca in acest caz sunt obligati sa astepte toti pasagerii?

In general au un termen limita de asteptat.....intarziatii, nu stiu exact cat, dar nu prea mult. Si de obicei, anunta de mai multe ori numele celor intarziati si poarta la care sunt asteptati. Doar trebuie sa fi atent ori de cate ori se anunta ceva.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam

Vacanta in co.Clare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mie o ora mi s-a parut cam mult; plus ca imediat ce ne-am imbarcat si ne-am ocupat locurile, nu mai aveam voie sa ne miscam,iar jr nu mai avea rabdare.
Depinde de zbor, companie si noroc.

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput