Calatorii low-cost si copiii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui Cygni
Diferenta de pret dintre un zbor cu o companie low-cost si cu o companie normala ar fi de 90 de euro. Si nu stiu daca pentru banii astia merita sau nu sa-mi bat capul cu low-cost, ca de aia mi-e si mie teama, sa nu aiba mari intarzieri, anulari, copilul e tintuit, zbor de noapte etc.

Din punctul meu de vedere, nu merita, mai ales ca esti si cu copiii.
Noi nu am zburat niciodata cu low-cost, tocmai pt. ca au fost atatea cazuri in care au avut intarzieri mari, sau s-au intors din drum din cauza defectiunilor.
La unele companii low-cost, nu primesti loc cu nr., te asezi unde nimeresti liber, ca in autobus, iar daca sunteti mai multi membri in fam. , riscati sa stai separat. A patit-o nasa mea care a fost cu 2 copii dupa ea, si baiatul de 7 ani a sta singur , iar ea cu fetita de 2 ani, in alta parte. Nasol.
O singura data , intr-o iarna s-a intamplat sa pierdem un avion din cauza vremii,( Dublin-Bucuresti, cu escala in Amsterdam) ca era iarna, si fiind zbor de dupa-masa, am ajuns pe seara la Amsterdam, acolo ni s-a dat hotel, masa de seara si dimineata, bilete noi pt. un alt zbor spre Bucuresti, cu escala Austria, din nou pirdut avion, din nou masa de pranz, alte bilete, toata astea pe costul companiei de zbor ( Luftansa), si asta pt. toti pasagerii. Ei , ma intreb daca aceste companii low-cost ar face asa ceva. Eu cred ca nu, cel putin nu am auzit niciodata.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !

Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Sunt perfect de acord cu ceea ce a spus irlandeza.
Asta este si motivul pentru care eu nu am plecat niciodata cu Matei cu low-cost.
Am preferat sa platesc mai mult si sa am un risc de surprize neplacute mult mai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni
roxy da, mai rau e ca acum visez sa cumpar un nou carucior -MacLaren Volo, ala costa aproape cat jumatate din pretul biletelor

It is a miracle that curiosity survives formal education

Off-topic
Mai sta in carut? A mea nu mai sta de asta toamna .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_1979 spune:

Multumesc mult Cygny de raspuns,da calatoresc doar eu singura cu copilasii,sotul va veni dupa noi in august,si de asta am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, putin pe langa subiect da legat de acesta.Daca iti iei carut din ala juma de bilet de avion pret , nu-l da sub nici o forma la cala, acolo de regula se arunca peste alte bagaje, stii si tu cum se manevreaza bagajele cand sunt practic aruncate in cala, asa ca risti putin sa se deterioreze , si e pacat fiind si nou si scump.Il dai la usa avionului spui ca nu poti duce copilul fara el, si-l iei inapoi cand iesi din avion, asa e cel mai sigur, pentru ca sta asa pliat in siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am calatorit si noi cu o companie low-cost; la plecare nu am avut probleme, insa la intoarcerea in tara a fost nasol. Pe bilet scria o alta poarta fata de cea la care se afla avionul, prin urmare s-au asteptat toti pasagerii, ceea ce a dus la o intarziere de circa o ora, cand am ajuns in Bucuresti, ne-au aruncat caruciorul juniorului pe pista, ne-au pierdut un bagaj...

Calatorie placuta, fara incidente!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Kid imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat, e groaznic cand mai esti si cu copil dupa tine.Din fericire Cygni este cu sotul alaturi de ea, nu trebuie sa se ocupe singura de tot.Datele de pe bilet trebuiesc confruntate la fata locului cu ceea ce scrie sus pe panoul ce anunta avionul, poarta si alte detalii.Daca nu corespund se intreaba sau se merge la poarta indicata pe panou nu pe bilet, pentru ca companiile low-cost trebuie sa se adapteze la conditiile puse de aeroporturile pe care lucreaza, si anume daca vine un avion normal sa zic asa, de la o firma mare, acesta are prioritate si daca cumva ii ocupa poarta lui, el trebuie sa se pozitioneze la poarta indicata ulterior, dar biletele nu mai pot fi schimbate.Daca intelegi ce vreau sa zic.Eu am calatoric cu baiatul cel mare, cand era el mic, singura cu el, si am fost cu ochii in 7 mereu, trebuie urmarit orice comunicat care ar anunta modificari ulterioare ale orei sau locului de plecare.Zbor placut si fara peripetii va doresc, nu e cazul sa pleci din start cu ideea ca ti se va intampla ceva, ca stii cum se zice...sa nu ti se intample chiar, ptiu, ptiu , ptiu (scuipat in san).O sa fie bine, numa sa fiti atenti la orice detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

crissandrada daca e un drum mai lung de facut, da, sta si in carucior si cum vom vizita destule, ea va fi incantata sa se mai odihneasca in carucior.

alinus iti doresc sa iti mearga totul bine si sa nu ai probleme, curaj! :)

kid imi pare rau c-ati avut probleme. acum ce sa zic, la pretul pe care l-am dat pe bilete nu ma astept sa fie ca-n vis iar daca e, cu atat mai bine si daca nu va fi, nu voi avea (mari) dezamagiri.

roxy esti tare draguta ai participat mult la subiect si m-ai ajutat cu detalii. notat :) desi banuiesc la baneasca cel putin la 12 noaptea nu va fi mare inghesuiala. am calatorit de-atata ori cu avionul, cat de rau poate fi la low cost cu un copil si doi adulti? what's the worst that could happen? io-s optimista

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ca sa fiu sincera eu cele mai mari probleme le-am avut cu companiile "normale", nu low cost. De fiecare data a fost o explicatie logica, evident. Ceea ce vreau sa subliniez insa este ca de cele mai multe ori problema nu are legatura cu faptul ce e o compania low cost. In general e vremea sau greva controlorilor de trafic etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

roxy Multumesc de informatie, am inteles ce ai spus; nu stiam ca se pot modifica portile, oricum, noi am ajuns la timp atunci la avion, insa am alergat de ne-au iesit ochii...
Stii cumva daca in acest caz sunt obligati sa astepte toti pasagerii?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

kid nu cred ca se asteapta, de fapt nici o companie nu cred ca asteapta.Eu am intarziat o data, de fapt intarziat inseamna ca am ajuns din cauza traficului infernal din Bucuresti si nu am calculat exact cam cat as putea face pana la aeroport, si am ajuns cand lumea deja era imbarcata.Am avut noroc sa zicem ca cel de la bagaje ,a luat super rapid bagajele si prin statie a cerut autobuzului care era cu oamenii chiar pe pozitia de plecare sa astepte o clipa, nu stiu cand am ajuns cu copil luat pe sus de un angajat de acolo si am ajuns imediat la autobuz, dar cam comentau ca nu se sta duopa toti ...dar nu ama mai incercat alta data sa vad , probabil atunci li s-a facut mila cand m-au vazut cu copil in carca si cu o fata de numa nu plangeam cand mi-am imaginat situatia de a ramane in aeroport cu biletu pierdut...in conditiile cand un alt bilet m-ar fi costat de numa.
Dar as sfatui sa se respecte ora aceea sau chiar doua cand trebuie sa fii in aeroport inainte de imbarcare, e sfanta, ca sa ai timp sa prevezi toate aceste probleme ce pot aparea independent de persoana ta.
Nu cred ca se asteapta , in schimb se tot anunta prin statie ca avionul cutare asteapta calatorii la poarta cutare si ca s-a facut modificare...asta de cateva ori pentru orice baba surda , asta daca nu cumva intarzii si nu mai auzi si anunturile.
Zbor placut va doresc.Eu ma inarmez pentru la vara cu emotii pentru un zbor München-Bucuresti si retur singura cu doi copii.Noroc ca stiu ca le place cu avionul, numa eu am stomacul ghem da decand calatoresc cu ei, nu mai am timp de frica mea, trebuie sa ma ocup de ei.
Si mai am si numa o ora de zbor , deci trece repede.
Unde mai pui ca asta mic al meu , a vazut pe calculator jocuri la taicasu cu avioane , cu bombe , prabusiri...si poate il apuca pe acolo ...unde e bomba, cand se prabuseste , ca voi avea o distractie pe cinste.

Mergi la inceput