Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
Delia13 spune:
FETELOR, vin de la dr. si am o veste mare. Vineri o sa am MAREA INTALNIRE cu bebe, sunt programata la cezariana de dimineata la 7;30

.Din pacate nu mai pot naste natural ca mi s-a gasit streptococ B hemolitic si riscurile ar fi foarte mari dk nasc natural si anume decesul bebeului asa ca nu am mai stat pe ganduri si fac cezariana. BEBe e bine, bucalat la obrajori
. Am fost trista pe moment ca fac cezariana , dar acum sunt asa de fericita ca mai e atat de putin timp si o sa-l strang la piept
.De 3 ore vb intr-una la tel. anunt pe toata lumea
.SA ma treceti pe listuta la programari.![]()
DELIA- felicitari
sa te refeci rpd si mult laptic , bine ai venit pe pe lume JANE
CHILD- LA multi ani! Cum au spus si fetele ai primit cel mai frumos cado
- bine ai venit pe lume Arthur!
HAI ANDRE
LA MULTI ANI MARSY

Delia13 [('
') 37+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
Magdone spune:
Felicitari noilor mamici, refacere rapida si mult laptic!!!
Vad ca se precipita lucrurile, toata lumea s-a pus pe nascut, nu stiu de ce dar si eu am impresia ca o sa nasc mai devreme decat due date. Am contractii in permanenta si unele sunt chiar dureroase.
Bine ca am intrat si eu in concediu in sfarsit sa ma mai linistesc inainte de nastere, tare bine e sa mai stai si pe acasa...Poate o sa am si eu timp mai mult de forum.
Am vazut si eu ceva poze de bebei abia nascuti, ce scumpi suuuunt! sa va traiasca! bucurati-va cat puteti de timpul asta cat sunt mici, ca asa repede mai cresc, nici nu realizezi.
Pupici si nasteri usoare, revin eu.
Magda, 36+ cu Razvan
(19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Delia13 spune:
Am uitat sa schimb semnaturica azi am intrat in 38
. Dr. a zis ca placenta e gr.3 si ca bebe e pregatit oricand sa iasa si ca prefera sa ma opereze pana luni asa ca am ales data de 5 ca imi placea cum suna si ma externeaza pe 8 martie.Are 3364kg.
Delia13 [('
') 38+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Yaia - sunt de acord asa se adauga 20%. Dar acum aplica aceasi formula care ai aplicat-o la 1000 si 800 Adica adauga 20% la 800 , nu-ti da 800x20:100= 160??? ![]() Apropo ca mi-a adus aminte de hamei. Asa creste ca in poza pusa de tine pus pe corzi ( parca asa se zice) cum se pune si vita de vie pe camp, nu ca cea din curte care si-o fac oamenii bolta. |
160 reprezinta 20% din 800. Deci daca ar avea sotul tau salariul de 800, atunci ar mai lua doar 800-160, adica doar 640.
Nu prea inteleg cum adaugi 20% la 800. Adica 20% din 1000 erau 200, deci pe aia ii adaugi la 800 si iti da din nou X-ul, adica 1000.
Apropo de acea discutie, am spus si atunci ca gresisem, era vorba de fapt din maltul din bere care ajuta la productia de lapte, nu hameiul. Maltul e folosit si in Galactogil, nu hameiul.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
denisa pamant cu toxo zici :)))) ca salamul meu
kossir felicitari pt greutatea sofiei, a pus bine, cate kg a avut dupa scaderea normala de dupa nastere?
rammy si eu zic ca briana a luat destul, nu vor lua mereu la fel in greutate
delia13 , eu stiam ca daca iese stafilococ pozitiv se face tratament cu antiobiotic si inainte si in timpul travaliului, aici daca nu apuca sa faca analizele pana nasti se face preventiv, in timpul dilatarii dar in nici.un caz nu se trece la cezariana
oricum voi stiti mai bine, vineri scoatem majoretele!
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Delia 13 eu nu inteleg cum doctorul tau ti-a recomandat cezariana pt. ca ai streptococ B. Asta inca n-am mai auzit pana acum
. Decesul bebelusului??? Singurul lucru care trebuie facut e sa-ti dea niste antibiotic in timpul travaliului. Foarte foarte multe femei au streptococ B. Chiar si in cazul cand nu se administreaza nimic sansele sa se intample ceva sunt destul de mici. Scuze, nu vreau sa te supar, dar cand mai aud pt. ce se face cezariana in tara asta sau cand ma uit la listuta noastra si vad care e procentul de cezariene dintre toate nasterile

Mihaela
35+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
honeybaby spune:
Yaia - tin minte ca era vb de malt defapt
Mai bine de atat nu mai pricep sa explic zau. Exista o formula matematica pt scaderea unui procent dintr-o suma. Aia pe care v-am spus-o. Ca la TVA.
Nici nu mai conteaza. contabila ia dat dreptare sotului la fel si directorul firmei
. Numai secretara nu intelege.
Denisa,
35 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Roxana- salamul tau e mai tare , are si listeria ![]()
Denisa,
35 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
Ami, eu stiu ca fetele sunt mai harnicutze si mai dornice sa isi ajute mamele
Deci , cred ca Irinuca ta va fi prima!![]()
Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian- 39 saptamani!!
AMR *** ZILE.. !!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Rebiana27 spune:
Felicitari Child! Bun venit pe lume Albert Krisztian!
Felicitari Delia! Bun venit pe lume Jane Carolyn!
In cele din urma visul meu s-a adeverit, Delia a adus pe lume o fetita minunata!
Delia13 asadar vineri iti vei intalni si imbratisa baietelul! Doamne ajuta sa fie bine! 
Cata e superba Ioana! Sa va dea Dumnezeu la amandoua sanatate!! 
Gaby pana n-am varsat tot nu m-am putut linisti! Asta a insemnat un nr de ordinul zecilor.. credeam ca vad moartea cu ochii. Am facut, injectabil, No-Spa _ Scobutil_ Metoclopramid si deocamdata nu mai am dureri in schimb am ramas cu o sperietura tare urata! Doamne fereste sa se mai intample!!
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~
I can't fake with dignity so i'll not try!!