Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bun venit noilor iepurasi Carolyn si Albert!
Bravo Delia si Child!
Recuperare rapida, laptic mult si hranitor!

34 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Stefimic sa-ti traiasca printesa! Tocmai am admirat-o..

Dayanara apropo de curatenie, tocmai am terminat o camera si holul.. insa mi-a ramas gemul ca nu-mi place sa il sterg (ca tb sa ma urc pe ceva ca-i f inalt). L-am amanat pe maine.

Astero, Dianami multumim de vesti de la Delia.

Anca felicitari pt educatia pe care i-o oferi lui Lucas, sa stii ca si eu ma trezesc noaptea si zambesc cand simt miscarile fetei, care oricum sunt unice! Si apropo avem acelasi DPN, poate vom fi "colege de travaliu"..

Castelana, Ina f frumos ce pregatiti voi acolo pt a sarbatori venirea lui bebe pe lume.

39+ Irina

AMR ... imi astept martisorul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Bravo Delia!!! Bun venit pe lume Jane Carolyn!!! Sa fiti sanatoase si fericite! Pofta buna!

La multi ani Child! La multi ani Marsy!! Si voi aveti cadouri speciale de ziua voastra. Va

Mihaela35+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bravo Delia!!
Bine ai veneit bebe Jane

Bravo Child!!
Bine ai venit bebe Arthur!!

Yaia - sunt de acord asa se adauga 20%.
Dar acum aplica aceasi formula care ai aplicat-o la 1000 si 800
Adica adauga 20% la 800 , nu-ti da 800x20:100= 160???

Apropo ca mi-a adus aminte de hamei. Asa creste ca in poza pusa de tine pus pe corzi ( parca asa se zice) cum se pune si vita de vie pe camp, nu ca cea din curte care si-o fac oamenii bolta.

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Felicitari Delia! Bine ai venit bebe Jane Carolyn! sa fi sanatoasa si norocoasa! asteptam pozele

Ina 36+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

amy eu nu ma opresc din treburi, dar nu te sfatuiesc sa te cocoti nicaieri! mie mi.a dat sotul jos geamurile, si asa le.am spalata

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Asa, cumva a adormit si fiica-mea, sa vedem cat o tine de data asta...
Am uitat sa le urez si eu LA MULTI ANI!sarbatoritelor zilei, MARSY,RIELLA SI CHILD,Child super cadoul

AMI 84 ,lasa ca poate va fi si a ta brunetica, poate a fost asa, un vis prevestitor.

STEFIMIC, bine ati venit acasa, acomodare rapida, vazut pozeminunata si Ioana si tu!

GABY, gand la gand cu bucurie la faza cu inregistratul...La fel scoate si a mea niste sunete de calut...Zoli ma tot intreaba ca e normal sa faca asa?Eu cam intru la idei, intr-o saptamana a crescut 190 g doar!Oare nu-i ajunge laptele sau nu e destul de bun? Vape amandoua

CASTELANA mersi pentru incurajare

Mamici, am si eu o intrebare intrebatoare...Cam la cat timp de la nastere se face botezul?Sau nu conteaza, fiecare cand vrea? Ca noi am vrea sa-l facem in Mai, odta cu aniversarea casatoriei noastre si nu stiu daca e ok sau ar trebui mai repedeAtunci ar avea Briana cam 3luni si jumatate...

Merg si eu sa ma odihnesc putin daca reusesc,a se citi daca nu plange magaldeata...

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

buna, mamici,

eu nu pot tine pasul cu voi, recunosc, nu mai pot citi sa recuperez. eu inca mai lucrez, ma rog, de acasa, dar oricum ia mult timp, mai ales ca ma misc greu. azi am fost sa fac analizele, mi-a luat sange si am dus urina si mai am secretia, sa vad cand ajung. in rest suntem bine, cam obosita, nu prea dorm noaptea, ma trezesc obosita... oricum mai sunt inca 2 luni, asa ca incerc sa nu ma stresez inca. cand va vad pe voi asa de aproape...
felicitari noilor mamici, bun venit bebeilor!!!! sa fie sanatosi si papaciosi.

incerc sa revin!

vio asteptand pe bebe 32+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vio - pana cand mai vrei sa lucrezi???
Ma bucur ca esti bine. Ce face burtica a mai crescut ?

Roxana- m-ai dat gata cat curat faci. Nu vrei sa vi si la mine ??? Honey aduce polistiren non stop in casa, eu am trantit un ghiveci si am facut numai pamant pe jos. Ca sa nu mai zic ca nici patul nu l-am facut azi pt ca nu puteam sa stau in picioare fara sa se intareasca burta si sa ma intepe colul Daca a trecut de jumatetea zilei eu nu mai fac patul.
Acum mai mi-a trecut am fost afara am mai adunat uscaturi din gradina si le-am pus la gunoi.Am bagat un pic mana prin pamant ( din acela cu toxo)ca sa vad ce mai rasare. Nu puteam sa stau fara unghii pline de pamant Am mai dat cateva ghivece afara, pana s-a suparat burta. Acum ma gandesc pe seara sa ma duc la cumparaturi ca o sa murim de foame.
Bebeluna s-a apucat iar de baut pt ca sughite

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Child LA MULTI ANI, sa-ti traiasca cadoul, ALBERT sa fie sanatos si mancacios

Catalina ce printzesica frumoasa ai tu acolo. Si deja ascultatoare, mancacioasa . Ce zice fratiorul?
Am vazut poza din spitalul 1 Craiova si mi-a trezit atatea amintiri. Eu sunt foarte melancolica, chiar daca e deprimant ce se vede acolo.

Ramy de ce zici 190G'doar'? E ok, asta ar insemna 800 pe luna, ceea ce nu-i rau deloc. Adica nu-i sub medie.
Noi avem 3.850g. Acum am cantarul meu si pot si eu sa apreciez cat ia intr-o saptamana, luna etc.
Azi am mancat ceba rosie . Sa vad cum se comporta bombonica. O sa incep asa treptat sa mananc si eu mai multe chestii. Nu am curaj sa mananc chiar orice. Imi place somnul de noapte .

Va pupic si asteptam vesti in continuare. Cine urmeaza??????

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput