Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

jasmine nu e musai sa fie prematur, uite mai e putin si intri in 37, pe urma e ok o sa vezi!

mai e putin si intru in 36,as vrea eu sa fie 37!

BRAVO DELIA!!!BUN VENIT JANE CAROLYN!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Anca imi pare bine ca ai vesti bune de la dr. Nu iti fa griji ca bebe Codrin va asculta de mamica lui si va veni la timp! Apropo, daca dr tau a zis ca nu provoaca nasterea cum s-a hotarat la 12 martie? Si mai vroiam sa te intreb de mai demult, ce zice Lucas de faptul ca in curand va avea un fratior? Si nu in ultimul rand, iti doresc sa te bucuri intens de ultimile miscarile lui bebe Codrin din burtica ca nu se stie daca vom mai trece prin asa ceva... Vorba Deliei de dimineata, ce vom face cand ne va fi dor de burtica?

Ami DPN-ul meu e 9 Martie, deci mai repede nici gand sa imi provoace nasterea. Insa i-am spus ca eu trebuie sa nasc neaparat pana in 13 Martie, pt ca mi-am luat la limita zilele de prenatal, si risc sa nu mai primesc indemnizatie. Si atunci mi-a spus el, ca daca nu se intampla de la sine, atunci pe 12 Martie el este de garda, si voi naste atunci ca sa nu am probleme cu indemnizatia.

Lucas al meu e mare..are 9 ani jumate, si asteapta sa aiba un fratior. Adica vede in alte familii cum e cand sant 2 frati, si ii surade ideea. Mai ales ca am avut grija sa il fac mandru ca el e fratele mai mare, si va fi un adevarat exemplu si model pt cel mic, si il va invata multe lucruri, si il va proteja, etc. Oricum e foarte dragastos si atent cu mine...si il apuca asa din senin sa imi pupe burtica E mare figura!

iar despre miscarile din burtica , sa stii ca ai mare dreptate. Eu ma mai trezesc noaptea(insonii de 1-2 ore) si se trezeste si Codrin , si imi face mare placere sa-l simt misunand...sincer! Pur si simplu ma trezesc zambind in mijlocul noptii satisfacuta de miscarile lui. Sant convinsa ca o sa ne lipseasca toate chestiile astea..si la mine chiar ca e ultima data, ca nu as mai putea sa-mi conving sotul sa mai facem un bebe. Si asa mi-a fost greu sa-l conving si a durat foarte mult!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 39 saptamani!!
AMR *** ZILE.. !!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Lucas al meu e mare..are 9 ani jumate, si asteapta sa aiba un fratior. Adica vede in alte familii cum e cand sant 2 frati, si ii surade ideea. Mai ales ca am avut grija sa il fac mandru ca el e fratele mai mare, si va fi un adevarat exemplu si model pt cel mic, si il va invata multe lucruri, si il va proteja, etc. Oricum e foarte dragastos si atent cu mine...si il apuca asa din senin sa imi pupe burtica E mare figura!

iar despre miscarile din burtica , sa stii ca ai mare dreptate. Eu ma mai trezesc noaptea(insonii de 1-2 ore) si se trezeste si Codrin , si imi face mare placere sa-l simt misunand...sincer! Pur si simplu ma trezesc zambind in mijlocul noptii satisfacuta de miscarile lui. Sant convinsa ca o sa ne lipseasca toate chestiile astea..si la mine chiar ca e ultima data, ca nu as mai putea sa-mi conving sotul sa mai facem un bebe. Si asa mi-a fost greu sa-l conving si a durat foarte mult!

Anca
AMR *** ZILE.. !!!

Ce frumos ai povestit!!!!!!!!!!!!!
AMR usor!
impartasesc aceeasi senzatie de bucurie pentru ca-l simt pe bebe la mine in burtica si ma gandesc ca e unic, cine stie daca Dumnezeu ma mai ajuta sa mai am si alti copii?
Ce frumos se poarta Lucas! felicitari pentru cum l-ati educat!

castelana fericita 35+

Mergi la inceput

STEFIMIC Bun venit acasa!E SUPERBA mogaldeata! E atat de finuta si de..luminoasa! Se vede ca e domnisoaraSa fiti fericiti1

Child, FELICITARI!!! SA FIE SANATOS PRICHINDELUL SI SA PAPE MULT SA SE FACA MARE SI PUTERNICPana la urma e Athur sau Albert? Ca pe aici l-am cam botezat, vad eu!

Anca
AMR *** ZILE.. !!!

Mergi la inceput

YUPIII! SECRETUL DELIEI A FOST DIVULGAT!

FELICITARI MAMI DE PRINTESA! SA FITI SANATOASE SI FERICITE, SI SA AVETI PARTE DE MULTE MMOMENTE FERICITE

castelana

Anca
AMR *** ZILE.. !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bun venit pe lume
Jane Carolyn de mami freedelia
Albert Krisztian de mami child
fetita de mami lorex!

Sa va fie vietile pline de sanatate si voiosie!

Felicitari, freedelia, child, lorex! Refacere rapida fiecareia si lapte in tzitzi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Cineva se incurca in calcule, nu mai stiu cine, scuze. Dar calculul era gresit, 20% din 1000 nu are cum sa fie 160.

20% din 1000 e 200 pentru ca se calculeaza 1000*20=20000/100=200
Astfel, iti raman cei 800 care repezinta 80% din 1000.

Deci formula ar fi X*20, totul impartit la 100 (asta e reprezentat de simbolul%) si apoi din X scazi rezultatul si obtii ceea ce trebuie sa primeasca sotul tau!

BTW, imi pare rau sa aud ce scaderea de salariu!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Ce vesti bune aveti voi pe aici....

Bine ati venit:

Jane Carolyn de mami Freedelia
Albert Krisztian de mami Child
Iuria Natalia de mami Lorex!

Felicitari, Freedelia, Child, Lorex! Refacere rapida fiecareia si sa aveti lapte mult si bun pentur puiutii vostri....
Bine ai venit acasa bebe Briana de Stefimic!

Cristina 37+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burtici si mamici,

Vin si eu, ca de obicei la spartul targului, vad ca deja stie toata lumea si ma bucur.
Bine ai venit Jane Carolyn sa fii fericita alaturi de fratiorii si parintii tai extraordinari.
Refacere usoara Delia, sa-ti traiasca printesa, sa ai laptic sa pape mult, si sa va iubiti toti 5 ca si pana acum

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Felicitari Delia! Cand m-am ridicat azi de la calculator, am zis f sigura pe mine ca-i fetita.. deci, bine ai venit Jane!

39+ Irina

AMR ... imi astept martisorul!!!

Mergi la inceput