Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
Delia13 spune:
Mihaela, Dayanara-dr mi-a zis ca pot sa incep trat. cu antibiotic, dar apoi tre sa-mi faca testul sa vada dk mi-a trecut si sa-mi vina rezultatul si pana atunci sa nu ma apuce nasterea ca deja se poate produce oricand. A zis ca imi da tratament de cand sunt in spital da asta nu afecteaza lapticul? adica antibioticul?
Delia13 [('
') 38+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
honeybaby spune:
Rebiana - tare urat suna.

Ma gandesc ca la tine nasterea o sa fie floare la ureche pe langa cat ai tras cu greturile
Denisa,
35 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
rebiana nasol! acum macar ti.a trecut criza asta renala? sper sa nu apara doamne fereste iar, sau mergi la ceva control sau ecografii la rinichi ?
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia13 Mihaela, Dayanara-dr mi-a zis ca pot sa incep trat. cu antibiotic, dar apoi tre sa-mi faca testul sa vada dk mi-a trecut si sa-mi vina rezultatul si pana atunci sa nu ma apuce nasterea ca deja se poate produce oricand. A zis ca imi da tratament de cand sunt in spital da asta nu afecteaza lapticul? adica antibioticul? ![]() |
Si ce daca te apuca nasterea cat timp esti pe antibiotic? Oricum, motivul invocat pentru cezariana nu sta in picioare. Si nu, antibioticul nu afecteaza laptele in niciun fel (proprie experienta). Daca freedelia nu ar fi in spital, ti-ar spune acelasi lucru.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Rebiana, of, cat mai tragi si tu cu greturile si varsaturile. si sora-mea a avut a doua sarcina cam ca a ta, stiu ca vreo 2 luni a mancat doar covrigei, sticksuri si eugenii...Hai ca mai e putin!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Jasmine spune:
rebiana - exista la farmacie fiole de scobutil? (cred ca suna prosteste intrebarea)
ma gandeam si eu,in disperare de cauza,sa fac nospa+
scobutil injectabil in loc sa iau pastile,cred ca efectul e mai bun
numai ca nu stiu cate sa fac pe zi
34+ 
annya9 spune:
Bravo Child!!! Bravo Freedelia!!! Safiti sanatoase alaturi de puiutii vostri!!!

31+
Radu Alexandru
poze
andra_s spune:
FELICITARI DELIA!!!
FELICITARI CHILD!!!
SA AVETI BEBEI SANATOSI SI NOROCOSI!!!
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
babyangel spune:
Delia 13, ma bucur foarte tare pentru tine, ca iti vei cunoaste baietelul asa de repede
Insa imi pare rau sa aud de streptococ..Insa vei lua oricum tratament dupa ce nasti, nu?
Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian- 39 saptamani!!
AMR *** ZILE.. !!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
bordeancavio spune:
denisa, mai lucrez inca. bine, ca eu doar stau la birou si fac actele de contabilitate. nu prea ies la clienti, sau sa depun declaratii, decat foarte rar, si atunci ma duce tata cu masina. asa, sa lucrez la birou, e ok, ca fac incet, fac pauza cand vreau, si daca am mult de lucru ma mai ajuta si sotul.![]()
ideea e ca tre sa ma ocup de ele pana nasc, dar si dupa, pt ca eu am firme la care le tin conta acasa, particular, deci nu pot sa-mi iau "concediu" de la ele.
o sa fie mai greu probabil dupa, dar... sper ca o sa ma descurc. nu e mult de lucru intr-o zi, 2-3 ore sa zic, dar asta e.... probelma e ca daca eu nu mai le fac actele, isi iau alt contabil si nu mai revin, deci... si eu am salariu mic si o sa iau indemnizatia nu prea mare, deci am nevoie de bani. plus ca imi pare rau de munca mea de 3 ani in coace ca sa renunt acum si sa ma apuc sin nou nu mai pot, ca e greu de gasit clienti, si mai ales acum pe criza. asa am firmulitele mele, le stiu de mult, si e destul de ok. plus ca nu ma streseaza asa mult clientii, mai ales acum ca sunt gravi, sunt intelegatori.
pupici la toata lumea.

vio asteptand pe bebe
32+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#