Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 10
bordeancavio spune:
felicitari freedelia!!!!! sa va traiasca bebeluna!!! deci surpiza a meritat asteptarea!!!!

rebiana, of.... ce greu e si pt tine, da doamne sa treaca si sa iti mai tragi si tu sufletul.
dayanara, mama... da ce chef de curatenie ai tu! si eu am facut ieri curat, am mutat enspe dulapuri prin casa, am reorganizat, ca sa pun patutul lui bebe la noi in camera, si am scos biroul cu calculatorul din camera, ca sa nu fie in aceeasi camera cu bebe. acum tre sa monteze sotul patutul care pare complicat.... e bertoni transform. am ras de el, ca poate ii iese birou.
oricum are 2 luni pana la nastere, sa il tot monteze.
in curand vreau sa ma apuc sa spal si hainutele, ca am gasit un dulap care e bun pt bebe, si trebuie sa le spal si sa le aranjez. e... in cateva saptamani tot am timp.![]()
vio asteptand pe bebe
32+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Rebiana27 spune:
DENISA nu mai zic de greturi.. dar durerea a fost cumplita! 
ROXI nu despre colica renala a fost vorba ci despre colica biliara (fiere). Voi face eco dupa nastere.. asa sper, sa nu mai fie cazul intre timp! 
JASMINE da, la farmacie am gasit fiole de scobutil. A mers tatal meu si a cumparat. Efectul, si eu zic, ca e mai bun… sau macar mai rapid. 
IRINA (YAIA) 
VIO 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nemary spune:
Astazi am cumparat si noi cadoul pe care il va primi Daria de la bebelus si cadoul Dariei pentru bebelus.
[quote]
Erina, ce cadouri ai cumparat? eu am cumparat doar pentru Daria, un puzzle si o carte, nu m-am gandit sa cumpar si pentru surioara.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
35+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Rebiana27 spune:
JASMINE verifica cati ml au fiola de scobutil si cea de no-spa si faci injectabil echivalentul a cate mg luai pe zi din aceleasi pastile.. zic si eu..
Tata mi-a luat No-Spa de 2 ml, Scobutil de 1 ml si Metoclopramid de 2 ml.
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
rebiana ah ma speriasem ca e ceva de la rinichi , nu de alta dar infectiile urinare, sau crize de rinichi pot declansa travaliul!
oricum treci prin multe...chiar ma gandeam cand oi fi in travaliu nici sa ma doara parca nu.mi vine sa ma plang , cand ma gandesc cat ai suferit tu, ma simt prost
vio sa faceti poze la patut :) curatenia da, dar mobila nu trebuie mutata de tine :)
erina, nemary bine ca am citit acum mesajul cu cadourile, astea chiar nu tre sa le uit!!!
am si eu ceva contractii cand stau jos
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic Salut mamicute si gravidute, ieri ne-am intors si noi acasica si este asa de bine. va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere, a contat foarte mult. ![]() felicitari noilor mamicute si sa aveti copii sanatosi si papaciosi. nu prea pot sta mult pe forum dar am sa incerc sa intru cate un pic in fiecare zi. va pun cateva poze cu bebelina mea iubita, sunt topita dupa ea. ![]() STEFANNA, CHILD, DELIA, ANDREEA![]() Nastere usoara si bebelusi sanatosi! http://community.webshots.com/album/576888028AgCBFS va pups si sa aveti o zi linistita. cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010) |
bine ai revenit acasa. este asa de dulce bebelina si are o piele atat de curata
sa va bucurati de ea si sa fiti sanatosi cu totii.Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
35+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
asteropipan spune:
Abia am reusit sa recuperez ce a-ti scris!
ANDIRA, BUMBITZA , BIANKA1 multumesc din suflet pt urarile voastre ,de ziua sotului
sunteti niste dragutze!!!
si cu ocazia asta va invit pe toate "virtual" la o felie de
in cinstea si sanatatea sotului meu
eu am bagat la greu azi tort cu pepsi twist
![]()
LA MULTI ANI si sarbatoritelor de azi
ERINA 
CASTELANA
pitica mea cu siguranta nu va veni azi,vad ca ii place la mami in burtica
, dar totusi sper sa se decida sapt asta, ca eu abia astept sa o vad
STEFIMIC am vz pozele cu Ioana. sa va traiasca, e o frumusete de fetita!!!
in schimb am ramas cu gura cascata cand am vz conditiile din maternitate
doamne in ce hal de ruginite sunt dulapuile alea de fier si peretii....
eu am fost vineri sa vad sala de nasteri din spitalul de aici. si am ramas placut surprinsa de curatenia de aici. si i-am tot repetat sotului "imi place, e f curat"-de nu intelegea de ce sunt asa multumita si ma intreaba "pai cum vrei sa fie?"
si i-am zis, ca habar nu are el cum este in Romania
i-am aratat poza acum si nu i-a venit sa creada.si imi zice: "dar cum le permite sa ai aiba astfel de conditii
aici ar fi inchis imediat maternitatea."
DELIA13 mai ai putin!!!!ce mai sunt 3 zile pana vineri

gata, ma retrag , ca incet-incet trebuie sa ne pregatim sa ne facem frumoase!!! o sa iesim cu prietenii sa-l sarbatorim pe sot
va pupik
38 +
AMR 1
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
andira spune:
Felicitari Delia(ha, eram sigura ca e fetita!!
), si Felicitari Child - sa va bucurati de prichindei! 
Delia13 - uau, ce putin mai ai!
Bafta multa vineri, mai e asa putin! ![]()
Gaby - multumesc,
, acum imi revin dupa alergatura de dimineata.
M-ai facut sa rad cu "urla poneiul" ![]()
Stefi - frumoasa foc Ioana, sa va traiasca!
Miria - sar'na, m-ai linistit

Nafi - sanatate multa sotului!
Bumbitza - si la mine a venit nenea si a masurat, maine imi spune cat ma costa, si vedem daca mergem mai departe.
Multumesc inca o data! 
34+
andira spune:
Am venit si eu pe la pranz nitel cam rupta, am fost cu strumful la oftalmologie, insa cum am luat-o direct de la gradinita, Irina a vrut sa vina si ea.
Asa ca m-am dus cu amandoua, si Irina i-a raspuns intrebarilor doctoritei in timpul consultatiei, ca Nati se ascundea in brate la tataie
. Intre altele, i-a spus ca Nati are 5 ani si 2 luni (asa i-o fi sunat ei mai interesant
).
Concluzia e cea pe care o banuiam, conjunctivita nu i-a trecut de tot, asa ca e iar 10 zile pe picaturi. Ceea ce ma uimeste in mod deosebit este ca nu a impartit-o frateste si cu Irina. Cred in schimb ca mi-a dat-o si mie, ca mai am senzatia aia de nisip in ochi, desi e cam singura manifestare, secretii n-am de nici un fel. O sa ma duc si eu la control, asta e.
Diana - ce martisor frumos!
Imi aduc aminte cum te topeste primul zambet, e o senzatie unica...
Si ghioceii cred ca te-au dat pe spate...
Irina mi-a zambit tot cam asa, pe la 6 saptamani, nu mai puteam de fericire...
Multam pt raspuns, m-am mai linistit... Asta e, daca iese cu puf mai mult, il trag pe tati de urechi. Ca si Irina e la fel, mai pufoasa, seamana cu el. Nati ce-a mai scapat...![]()
Mihaela - cum sa ma supar, fii serioasa!!
Ai insa dreptate, si ma simteam si eu cu musca pe caciula, trebuia sa stau acasa. Insa ma simteam putin obligata, a tras si tati de mine (si ma gandeam ca o sa spuna ca exagerez, daca ii zic ca nu ma simt bine), si-n plus, fetele erau asa de bucuroase ca se duc la o petrecere, ca nu vroiam sa ratez sa le vad placerea din ochisori.
Dar acum sper sa fie ok, asta e.
34+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui stefimic Salut mamicute si gravidute, ieri ne-am intors si noi acasica si este asa de bine. va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere, a contat foarte mult. ![]() a pun cateva poze cu bebelina mea iubita, sunt topita dupa ea. ![]() |
Bine ati revenit acasa!
Am vazut pozele cu Ioana, e tare scumpa.

| citat din mesajul lui Dianami Jane Carolyn s-a nascut la 2.35, cu 3515 g, 50 cm. Papa laptic de la mami si suntem foarte fericiti. Va pup si revin mai tarziu. |
FELICITARI DELIA!
BINE AI VENIT PE LUME, Jane Carolyn!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
33+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

STEFANNA, CHILD, DELIA, ANDREEA