Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanact spune:
asteropipan
La multi ani, sotului!
Multa sanatate si fericire alaturi de printesa ce se va naste!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
33+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramy77 Mamici, am si eu o intrebare intrebatoare...Cam la cat timp de la nastere se face botezul?Sau nu conteaza, fiecare cand vrea? Ca noi am vrea sa-l facem in Mai, odta cu aniversarea casatoriei noastre si nu stiu daca e ok sau ar trebui mai repede Atunci ar avea Briana cam 3 luni si jumatate...Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010Poze Briana. |
De regula se face pana in 40 de zile, dar ca sa participe si mama la biserica se poate face si dupa 40 de zile..dar nu toti respecta, fiecare face cand considera.
E bine sa fie facut cat mai repede!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
33+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Jasmine spune:
asteropipan
LA MULTI ANI PT SOTUL TAU!
nu stiu de ce dar si eu eram sigura ca bebele Deliei e fetita ![]()
andira - daca ochii nu te supara foarte tare nu te duce chiar maine la control,mai stai 2-3 zile in repaus,sa se mai ''odihneasca'' un pic colul
rebiana - habar n-am cum sa fac conversia,NoSpa eu iau 3 pastile de 40mg pe zi (asta teoretic,ca in zilele cand simt durere/presiune mare pe col sau cand am un drum de facut,cum a fost azi,iau 4 sau chiar 5 pastile) iar Scobutilul e sub forma de supozitoare Uscosin,asa ca nu-mi dau seama care ar fi echivalentul in ml
azi am luat revista Mami care are bonus un CD cu cantecele de primavara
34+ 
Dianami spune:
Jasmine, amestecul litic se face de 2 ori pe zi ca tratament in locul pastilelor. Amesteci 1 fiola Scobutil cu 1 fiola No-Spa. Se injecteaza i.m.
In cazul tau e necesara o injectie la 8 ore, deci 3/zi, acelasi amestec.
Daca intre ele mai ai dureri, mai iei cate un comprimat de No-Spa sau pui un Uscosin.
Eu inca am vanatai pe fund de la zecile de injectii
.
Fug sa parchez trupa. ![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
andira spune:
Jasmine - nu ma duceam maine, ca nu ma simt in stare, stiu ca trebuie sa ma mai odihnesc.
Oricum tr sa imi fac programare, si inca nu m-am urnit.
Probabil pe la sfarsitul saptamanii viitoare, daca e totul ok. 
Diana - ai tai dorm toti 3 impreuna? Sau Andrei cu Iulia si Alex separat in alta camera?
Si Iulia si Andrei se culca fara sa ii apuce distractia si discutiile? ![]()
Ca noi din cauza asta le culcam separat. Si pentru ca eu nu mai pot dormi cu amandoua in pat, nu mai am loc
.
34+
Rebiana27 spune:
Andira
pupici lui Nati sa-i treaca conjunctivita! Bine ca nu a luat si Irina! Mergi la dr sa o tratezi si tu! 
Maine e alta graviduta programata sa-si intalneasca minunea, asadar...
HAI BIANKA!
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Dianami spune:
Gata, au cazut la datorie. De-acum ma pot plictisi
. M-am apucat de o paturica pt. Iulia, i-a placut mult de tot setul pt. tigrut si acum vrea si ea la fel
.
Babyangel, poate se hotaraste bebe sa vina singur pana pe 12, sa nu-ti mai dea emotii
.
Asteropi, sa-ti traiasca sotul! 
Stefimic, bine ati venit acasa, acum sunteti echipa completa! 
Honey, vezi ca hameiul este anafrodisiac. ![]()
Ramy, stai linistita, printesa papa excelent. A crescut mai mult decat media.
Botezul se face la 6 saptamani. Insa nu-ti interzice nimeni sa-l faci la 3 luni. Si noi tot cam atat vom avea, fiindca asteptam sa treaca postul (botezul e permis in post, dar petrecere nu se poate face).
Delia, dar de ce nu-ti da totusi tratament? Daca iti da antibiotic in timpul nasterii, apoi i se da si lui bebe, nu sunt probleme. Intr-adevar, bebe poate face pneumonie cu streptococ, dar numai daca mama nu primeste antibiotic. Plus ca se da antibiotic ce este permis si la bebelusi (eu am alaptat in timp ce luam Augmentin pt. mastita). Oricum, e alegerea voastra, important e sa vina bebe cu bine pe lume. 
Magda, te asteptam mai des...mai impartasim si noi experiente si trucuri de crescut 3 nazdravani
.
Rebiana, sanatate multa! Mai e putin. 
Andira, ai mei nu dorm toti 3, inca
. Iulia si Andrei dorm pe o canapea extensibila, in camera lor. Tot acolo am si patutul in care va dormi Alex (il voi muta cand va dormi toata noaptea, legat). La ora 9 sunt in pat si adorm singuri. Daca sunt obositi (dupa joaca, parc, musafiri, etc) adorm imediat. Daca nu, se mai harjonesc maxim juma de ora.
Iulia ii povesteste verzi si uscate lui Andrei, el sta si o asculta, se mai bat cu plusuri...intr-o seara i-am gasit dormind pe jos, fiecare pe pilota lui
.
Alex doarme cu noi momentan, mi-e mai usor sa-l alaptez. Daca as mai fi avut o camera, l-as fi culcat separat, sa aiba si el putina liniste (la noi e taraboi toata ziua, bietul bebe s-a invatat sa doarma in zgomot
).
Sanatate multa! ![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
oanaiacovita spune:
Intru si eu la spartul targului.

FELICITARI CHILD,DELIA!!!
BINE ATI VENIT PE LUME IEPURASI PRETIOSI!!!
REFACERE RAPIDA MAMICI SI MULT LAPTIC!!!

BIANKA, NASTERE USOARA, UN IEPURAS SANATOS SI TIE REFACERE RAPIDA!!!

Noi am avut o seara grea, i-am facut baita numai noi 2 dar a plans ca din gua de sarpe. Nu in apa ci mai ales dupa. Invatam si noi pe parcurs, e mai greu la inceput, speeram data viitoare sa fie mai bine.
Aaa, a fost dra de fam la noi si i-a placut mult de bebe. A zis ca se vede ca papa bine, ca e bine inchegat. A vazut cum se chinuie deja sa isi ridice capul si se impingea in picioruse. A zis ca e bine proportionat, ca nu vede nici o problema.
Imi cer mii de scuze ca nu pot nominaliza, dar citesc pe mare fuga, nu pot tine pasul cu voi.
Denisa ma intrebai de saculet, sa stii ca il folosesc, daca il ajuta sau nu, nu stiu, ca oricum il doare burtica, dar cat doarme i-l las langa burtica si doarme cat de cat linistit.
Si ma mai intreba cineva de vaccinul BCG. Mi-a zis ca o sa il primeasca in spital cam intr-o luna sa sun sa vad.
Cam atat in mare, merg sa fur o ora de somn daca da Domnul.
Oana
mami de minune mica, Eric Nicholas
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

bianka1 spune:
Buna fetelor,
intru pe fuga sa va multumesc pentru aceasta perioada minunata pe care am petrecut-o impreuna in calitate de viitoare mamici, pentru sfaturile pe care mi le-ati impartasit si sper sa ne intalnim toate cu bine in odiseea scutecelor.
maine o sa am parte de cea mai fericita clipa din viata mea, o sa imi pot tine in brate minunea.
Va pup pe toate si va multumesc!
Bianca
38+
asteptandu-l pe
Eric Andrei
maine imi voi tine minunea in brate 
dayanara spune:

Hai Bianka

sa te intalnesti repede cu eric
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Atunci ar avea Briana cam 3 luni si jumatate...