Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bianka1

Buna fetelor,

intru pe fuga sa va multumesc pentru aceasta perioada minunata pe care am petrecut-o impreuna in calitate de viitoare mamici, pentru sfaturile pe care mi le-ati impartasit si sper sa ne intalnim toate cu bine in odiseea scutecelor.
maine o sa am parte de cea mai fericita clipa din viata mea, o sa imi pot tine in brate minunea.

Va pup pe toate si va multumesc!

Bianca 38+ asteptandu-l pe Eric Andrei

maine imi voi tine minunea in brate

Succes Bianca! Sa ai parte de o nastere usoara si sa te bucuri la maxim de acele clipe minunate pe care nu le vei uita niciodata! Sa ai un flacau vanjos de nota 10!
Hai Bianca! Te asteptam cu drag Eric Andrei!

34 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bianka, tinem pumnii!

Oana, sper sa va treaca repede durerile de burtica.

Apropo de sunetele scoase de bebelusi: al meu face ca o capra . Niciunul n-a facut asa. Se straduieste sa se intoarca sau se intinde si ies niste sunete de parca am o caprita acolo. E musai sa-l inregistrez .
Acum isi tine caputul si se taraste fara intentie (se frichineste pana ajunge in alt loc).

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

dianami - multumesc ca m-ai luminat

cred ca e taraboi tot timpul la voi,dar cu siguranta e unul placut

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hai Bianka

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Da, Jasmine, asa este. N-as da taraboiul asta pt. nimic in lume .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

HAI BIANCA

Nastere usoara si sa-ti tii repede minunea in brate.

Oana bravo pentru bebe Eric bine inchegat. Se vede asa frumos si maricel in poze. O sa treaca perioada asta cu burtica lui si oboseala ta .

Dianami si mandra mea incearca sa ridice capul, cand o pun la regurgitat pe umar, da-i cade imediat. Ii zic uneori bebe atomic . Si de ieri o gasesc cu capul in jos, nu acolo unde o pun eu, daca am pus-o pe o parte. se taraste, exact cum spui tu. Sunt uimita, nu mai tin minte de la Mihai, dar mi se pare foarte devreme pentru orice miscare de acest gen. Mai nou a devenit dependenta de muzica de la carusel. daca o tin in brate, sau pe perna de alaptat mai mult incepe sa se foiasca, vrea in patut cu muzica ei si adoarme imediat.

Noapte buna

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hai Bianka!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana , eu te intrebam de vaccinul BCG Stiu ca nu este pe stoc si mie una mi s-a spus ca e foarte periculos sa-l scot pe bebe , sau sa il las in contact cu lumea pana nu primeste acest vaccin. Stii ceva despre asta? Am inteles ca in Aprilie , Institutul Cantacuzino il va pune din noi la dispozitie...Pana acum s-au ocupat de facut bani pe Cantagrip(contra gripei porcine)Nemernici mai pot fi! Sa lase ei bebelusii de izbeliste!

Dianami, sa stii ca eu am asa un feeling ca nu va sta el pana in 12..doar ca sa nu fie cum vrea dr-ul

Rebiana, citind despre criza biliara, inteleg de ce ti-a fost asa de rau pe sarcina. Hai ca mai ai un pic si scapi de toate relele

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 39 saptamani!!
AMR *** ZILE.. !!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Hai Bianka!!! Nastere usoara!!!

Fetelor, am si eu o intrebare. Simt niste intepaturi ciudate destul de jos. Nici nu pot sta mult in picioare din cauza asta. Am luat nospa, dar mare efect nu a avut... Voi v-ati confruntat cu problema asta?

31+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Diana - sa nu te auda sotul ca-mi aduce un sac sa mananc
Oana - ma bucur ca Eric e bine. Cred ca multi copii urasc post-baia. Am incercat sa-l acoperi imediat cum il scoti din apa si sa-l stergi cumva sub prosop. Si cand il dai cu crema/ulei daca il dai la fel il dai pe un piciorus, il bagi in paturica, apoi celalalt piciorus. Imi dau si eu cu parerea. Cred ca daca urla bebeluna dupa ce o scot din baie acolo o las sa doarma pana se zbarceste pielea pe ea
Anca- BCG se gaseste de import in farmacii daca vrei sa-l cumperi. E in jur de 300 Ron

Ma duc sa-mi iau cina : gogosari murari cu paine prajita Se vede ca nu am ajuns la cumparaturi nu ???

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput