Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 13
andira spune:
Rebiana - multumesc, sanatate multa si tie! 
Diana - ce fericire, nu-mi pot imagina cum e sa adoarma singure... ![]()
Am incercat intr-o vreme, si le prindea 1 noaptea chitaind. Am renuntat repede.
Irina de fapt ar fi pregatita sa doarma singurica, dar Nati e dependenta de mine. Mai cedeaza si mai doarme si cu tati (duminica noaptea se intreceau in sforaieli
, ele inca au nasul infundat de la gradinita), dar ma prefera de departe.
Chiar nu stiu ce o sa fac cand o sa vina Alex, ca nu stiu cum o sa ma impart...
Aaa, si mi-am comandat niste carti haioase de crosetat / tricotat pe Amazon, am gasit unele tare dragute, cel putin asa par. Numai ca am ETA 01 aprilie
, nu stiu cum naiba o sa fac. In fine, sa ajung acolo... ![]()
Apropo de asta, cred ca ar trebui sa ma mobilizez sa-mi fac si eu bagajul de spital
.
Parca vad ca ajung acolo ca o floare, si-l pun pe sot sa alerge de nebun in ultima clipa dupa vata, fese sterile si pampersi...
34+
andira spune:
Annya - de ce esti tu in picioare daca ai intepaturi, 'ai??
Fuguta in pat!
Nu stiu sa-ti zic, ca intepaturi nu prea am avut, pe mine ma taie de-a dreptul, cand ma apuca.
Honey - ai intrebat la farmacie si ti-au zis ca e 300 lei sau stii de la TV?
Ca de la Tv am auzit si eu, dar ca preturile ajung pana la 300 lei, de unde trag concluzia ca exista si variante mai ieftine.
Pofta buna!![]()
34+
dayanara spune:
asteropi distractie placuta si La multi ani sotului
andira imi pare rau ca trageti cu ochisorii
denisa cu ce e sacul pe care vrei sa ti.l aduca sotul de mancare ?:))
astept sa se culce ivan sa ma indop cu niste dulciuri bune rau
despre ce vaccin e vorba?
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Annya - de ce esti tu in picioare daca ai intepaturi, 'ai?? Fuguta in pat! ![]() Nu stiu sa-ti zic, ca intepaturi nu prea am avut, pe mine ma taie de-a dreptul, cand ma apuca. 34+ |
Pai dupa ce citesc cum muti tu mobila si cum speli geamurile, pe mine ma apuca toate pandaliile sa ma vad asa neajutorata si casa vraiste.
Nu stiu cum poti... 
32+
Radu Alexandrupoze
andira spune:
Dayanara - multumesc!
Ia explica-mi, despre ce dulciuri e vorba?
Ca tocmai ma gandeam mai devreme ce bine ar fi mers o inghetata de ciocolata...
Am in cap imaginea exacta a unei Nirvana cu migdale si kahlua... of...
E vorba de un vaccin contra TBC, care se face in mod normal in maternitate, inainte de a pleca acasa. Pana acum vreo 2 luni l-au facut dintr-un lot expirat - binenteles, fara sa informeze parintii ca vaccinul e expirat din oct 09 - acu' nici ala nu se mai gaseste (cel facut de Inst. Cantacuzino).
Dar au anuntat ca se poate achizitiona de la farmacie, de import, si de-asta ziceam noi de pret, ca eu una n-as prea vrea sa astept pana se trezesc astia de la Cantacuzino sa-l faca din nou, as vrea sa-l iau eu oricum.
Numai ca e aiurea sa dai atatia bani, cand de fapt ar trebui sa beneficieze de el bebelusul gratuit.
34+
nemary spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Bravo Delia!! Bine ai veneit bebe Jane Bravo Child!! Bine ai venit bebe Arthur!! Yaia - sunt de acord asa se adauga 20%. Dar acum aplica aceasi formula care ai aplicat-o la 1000 si 800 Adica adauga 20% la 800 , nu-ti da 800x20:100= 160??? ![]() Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Denisa, este normal sa nu dea tot 1000 pt ca tu inmultesti 20% cu 800 dar ai scazut 20% din 1000. daca scazi 20% din 1000 rezultatul este 800.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
35+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui annya9
Pai dupa ce citesc cum muti tu mobila si cum speli geamurile, pe mine ma apuca toate pandaliile sa ma vad asa neajutorata si casa vraiste. Nu stiu cum poti... ![]() |
Sa-ti explic, asta face Dayanara, si mai are o treaba cu caloriferele
Eu una la geamuri nu ma dau, la mobila nici atat.
Cand te mai duci la control?
34+
vladimirescu spune:
Am fost la doctorita. M-a programat pe 13 martie (ce chestie! scriu asta aici la pagina 13 - noroc ca nu-s superstitioasa). BB e bine, estimat la 3700g +- 500g, cu capul aproape in vagin saracul, asa de jos e :)) Colul se tine inca bine, e permeabil la exterior, dar... e ceva mai lung ca acum 1 luna :)) Da, acum e masurat 33 mm, iar acum o luna era 27 mm... se vede ca dorm cu picioarele incrucisate si stau permanent "strinsa" de spaima sa nu scap copilul :-))
Mor de somn, mai scriu miine ca voiam sa va raspund la diverse... Pup!
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
nemary spune:
| citat din mesajul lui Ramy77 Mamici, am si eu o intrebare intrebatoare...Cam la cat timp de la nastere se face botezul?Sau nu conteaza, fiecare cand vrea? Ca noi am vrea sa-l facem in Mai, odta cu aniversarea casatoriei noastre si nu stiu daca e ok sau ar trebui mai repede Atunci ar avea Briana cam 3luni si jumatate...Merg si eu sa ma odihnesc putin daca reusesc,a se citi daca nu plange magaldeata... Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010Poze Briana. |
botezul il poti face cand vrei tu, dupa 40 zile de la nastere bebelinei. pe Daria am botezat-o in mai, cand avea 3 luni jumate si a fost ok.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
35+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
annya9 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andira
Sa-ti explic, asta face Dayanara, si mai are o treaba cu caloriferele Eu una la geamuri nu ma dau, la mobila nici atat. Cand te mai duci la control? 34+ |

La control abia am fost joia trecuta si totul era ok. Saptamana viitoare cred ca voi face morfofetala de trimestru 3.
32+
Radu Alexandrupoze

Atunci ar avea Briana cam 3luni si jumatate...