Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 14
Dianami spune:
Honey, vezi ca e anafrodisiac, deci inhiba apetitul.
In legatura cu stergerea bebelusului dupa baie, ai dreptate. Daca tipa, asa se calmeaza, altfel se sperie de spatiu si de aerul putin mai rece.
Andira, ai mei asa au dormit dintotdeauna. ![]()
Sa-mi arati si mie ce ti-ai luat.
Uite aici ce am facut in ultima vreme. Esarfa alba iese superba, e tricotata, mai am cateva randuri si gata. Parca e de spuma
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
andira spune:
Annya - e bine ca mergi in curand, ca sa vada dr daca e totul ok cu colul...
Ziceau astia la un mom dat pe Reality, intr-o emisiune cu nasteri, ca singurul lucru previzibil la o gravida e imprevizibilul. ![]()
Ai grija, si stai cuminte!![]()
34+
Dianami spune:
Noi am facut BCG-ul in maternitate. Nu am idee daca a fost expirat, insa vad ca a prins pt. ca apare reactia specifica.
Babyangel, are dreptate dr, e f periculos cu bebeii afara, pt ca multi romani sunt purtatori sanatosi de bacil Koch
. Suntem cei mai cei din Europa...
Vladi, super vesti!
Ti-ai facut bagajul? ![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
andira spune:
Diana - super dragute lucrusoarele! Palariutele imi plac tare mult.
Poate ma mobilizez si eu intr-o zi sa-ti arat ce-am mai facut, insa as fi vrut sa "dezgrop" si niste pulovarase facute cand stateam in pat, la a doua sarcina. Am unele tare haioase, dar tr sa le gasesc mai intai.
Am fost cu fetele in Cora acum o saptamana, si le-am imbracat in fustitele facute de mine. Mi le-a admirat o bunica, era incantata
.
Nu sunt mare lucru, sunt usor de facut, dar le sta bine cu ele, mai ales Irinei care e si inaltuta si zvelta. Nati inca pare mai bb
.
O sa le fac poze cu ele si ti le arat
.
34+
annya9 spune:
Andira, multumesc mult pentru sfat!!!

Dianami, tu faci nebuniile alea? Sunt minunate!!!

Wow!!! Imi plac la nebunie! Am pus-o si pe mama sa-mi faca paturici, botosei, caciulite, ca se pricepe destul de bine, insa tu esti un talent!!! Felicitari si spor!!!
32+
Radu Alexandru
poze
Dianami spune:
Andira, abia astept sa le vad. Eu n-am facut decat 2 fustite pana acum.
Azi am iesit cu Iulia cu treburi. Avea in cap o palarioara alba, pisica. In tramvai o ia o tanti la intrebari si la un moment dat ii zice :"Ce palarie frumoasa ti-a facut bunica"
. Si mandra mea, cu gura mare: "Nu buni, mami a facut-o"
. S-a mirat tanti aia de zici ca a vazut ozn-uri. La noi exista mentalitatea ca numai bunicile fac asa ceva
.
Annya, mersi.
Ma bate un gand sa pun de-o afacere, chiar caut baza legala acum
.
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami [purple Annya, mersi. Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
Poti face pentru inceput un magazin virtual.

32+
Radu Alexandrupoze
nemary spune:
nastere usoara, Bianka
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
35+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Dianami spune:
Da, la asta m-am gandit. Trebuie sa ma interesez daca merge cu PFA. Daca merge, impachetez iepurasul si incep sa bat drumurile sa-mi fac actele. ![]()
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Da, la asta m-am gandit. Trebuie sa ma interesez daca merge cu PFA. Daca merge, impachetez iepurasul si incep sa bat drumurile sa-mi fac actele. Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
Bafta multa!!! Eu comand prima!!!

32+
Radu Alexandrupoze