Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
cenia spune:
Delia: refacere rapida si bebe cuminte si sanatos iti urez! ce bine ca ai scapat! toate bune iti urez!
Dianami: foarte frumoase lucrurile ce le-ai facut, am intrat sa vad si am ramas uimita!Bravo tie mamica viteaza, harnica si desteapta. cind le faci pe toate?
am fost la dr, toate bune,inima bebe bate bine, eu fara dilatatie, test pt streptoscop de pe 22 martie putem provoca nasterea oricind vrem. procedura: cu pastile. ciudat. nu am mai auzit! next time intreb mai multe desi nu as vrea indusa nasterea, ci natural.
Copii meu dorm impreuna, dar amindoi la ora 10. si cu laptele aferent. nu adorm imediat, dar ce mare trebuie sa aiba grija sa raporteze cind se da cea mica jos. se aude "mama!!!!!" de cel putin citeva ori
Cenia+35 cu Sophia , David 4 ani, Naomi 21 luni
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita a plans ca din gua de sarpe. Nu in apa ci mai ales dupa. |
Sa va asigurati ca in camera unde ii faceti baita e cu cateva grade mai cald si cand il scoateti din baita, repede in prosop infasurat bine si tinut strans in brate. La noi tare bine mergea cu foenul, il si incalzea si ii placea si sunetul motorului si statea tare linistit.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Uite aici ce am facut in ultima vreme. |
Uoooou! Dar tu esti de pe alta lume? Nu numai ca intreb cand ai timp de toate astea, dar cum iti ies asa minunatii din maini? Super!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Dianami spune:
Mesaj de la Delia:
"Baby Jane este o printesa frumoasa si cuminte. Mami a avut ceva complicatii, dar acum totul e ok."
Vesti bune, sper sa nu mai aiba probleme Delia si sa ajunga curand acasa
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Dianami spune:
Cenia, Yaia, lucrez cand am o picatura de timp. Nu ma uit la tv, carti mai rar ca stau prost cu neuronii
. Crosetez mai ales seara, dupa ce adorm copiii. De obicei stau pana pe la 1-2, asa m-am obisnuit. Ma bucur ca va plac lucrusoarele, o sa va mai arat poze. ![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
kossir spune:
Mesaj de la Delia
Baby Jane este o printesa frumoasa si cuminte. Mami a avut ceva complicatii, dar acum totul e ok.
Sa-ti traiasca printesa Delia 

, iar tie refacere rapida si laptic mult. Te asteptam cat mai repede aici.
http://community.webshots.com/user/kosscar
asteropipan spune:
buna,fetelor!!
acum am ajuns acasa de la betie
chiar cand sa plec de la bar am primit mesaj de la Delia:
BABY JANE ESTE O PRINTESA FRUMOASA SI CUMINTE.MAMI A AVUT CEVA COMPLICATII DAR ACUM TOTUL E OK.
offff, ma bucur ca acum totul e ok. abia astept sa ajunga acasa si sa ne de-a mai multe detalii.
refacere rapida, draga mea si laptic mult pt printesa
in cateva ore mai apare un iepuras

HAI, BIANKA!!!!!!!!! 

pupici la toate. ma bag la un ardei umplut
ca imi e foame.
si sa vad daca pot recupera ce a-ti scris![]()

atb spune:
Felicitari Child si Delia! Sa va traiasca comorile, sa fie sanatosi, papaciosi si necoliciosi, iar voua refacere rapida, si sa vedem cat mai repede poze cu Albert si Jane! 
Hai Bianka!!! 
Am vazut poze cu Ioana de Catalina, o scumpica dulce!
Dianami, pt baietei ce lucrusoare faci?![]()
Am reusit si eu azi sa merg la coafor si la pedichiura, cred ca degraba nu mai apuc eu rasfatul asta. Si mi-am facut poze cu burtoaca de 37s, am un feeling ca mult nu mai am, cand eram gravi cu Nicholas, pe vremea asta il nascusem deja. (la fix 37s) Pus pozele pe picasa.
Am o intrebare... voi v-ati cumparat colac medicinal? De unde si cam cat costa? ca tare mi-as lua fiindca la prima sarcina am avut de tras cu epiziotomia 5-6 saptamani si atunci nu mi-am luat, dar de data asta vreau sa-mi iau, fie ce-o fi.
Adriana
37+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
asteropipan spune:
gata,printre 2 imbucaturi am mai citit si cateva randuri!!
multumesc fetelor pt urari- si sotul la fel , ca l-am informat![]()
IOANAACT
JASMINE
DIANAMI
DANAYARA
VLADIMIRESCU bravo, ma bucur pt vestile bune! mai e putin si agitam motatele si pt voi

DIANAMI am ramas cu gura cascata. ce frumuseti ai facut tu acolo

bravoo. dar stai ca nu mai inteleg, tu esti PERFECTIUNEA in persoana
JOS PALARIA pt tot- copii,familie, cariera,bunatate,rabdare...etc si mai ales la varsta ta.
CENIA bravoo si tie pt vestile bune de la eco
tocmai ce vb si eu cu sotul despre nasterea indusa. sambata avem iar vizita la dr, si imi zicea sotul ca poate ma si opreste dr si imi induce nasterea.
si i-am raspuns NO WAY! -eu vroiam si as fi fost de acord cu asta numai AZI, chiar mi-am dorit f mult sa nasc azi(de fapt de vreo 3 ani ma gandeam ca ar fi super sa se intample asa) sa-i pot face sotului cadou un pui de om, pe fiisa! asta e, nu s-a putut.asa ca acum astept pana o fi pregatita printesa mea.nici ca-l las pe dr sa-mi mai induca nasterea.
ATB pe mine ma tot bate mama la cap sa-mi i-au colac.imi inchipui ca nici ei nu i-a fost prea usor cu epiziotomia. sincer de taietura asta imi e cel mai teama
eu nu cumpar inca , dar in caz de nevoie il trimit pe sot sa-mi cumpere. mama mi-a zis ca e f practic si un colac normal de plaja.poate ai pe acasa, ca sa nu arunci bani pe altul medicinal. cine stie ,poate nu o sa fie nevoie.eu iti doresc sa ai parte de un dr care sa te coasa bine, sa nu mai ai dureri.
gata, ma bag la somnic.
va pupacesc

noaopte bunaaaaa.
38 +
AMR 1
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
Delia13 spune:
MESAJ DE LA FREEDELIA;
" BABY JANE ESTE O PRINTESA FRUMOASA SI CUMINTE. MAMI A AVUT CEVA COMPLICATII ,DAR ACUM TOTUL E OK.

Din pacate nu i-am putut raspunde la sms imi da eroare nu stiu dc.
. DElIA- sa-ti traiasca printesica sa va bucurati de ea, iar tu sa te refeci rpd, sa ai laptic mult
.
Delia13 [('
') 38+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#