Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 16
Delia13 spune:
Acum am vazut ca m-am trezit si eu la spartul targului cu sms-ul de la Delia
. Eu am intrat direct sa scriu rpd si dupa am vazut ca ati scris si voi hihihii
.
VLADI-am vazut ca te-ai programat pe 13. Doamne ajuta
. Mie mi-ar fi placut f mult sa nasc pe 13 e nr norocos pt mine mereu mi se intampla lucruri bune atunci si sotului la fel , intr-o zi de 13 ne-am si casatorit.
.
Eu sunt treaza de la 5 sunt asa nerabdatoare sa vina ziua de vineri, radiez toata.Legat de acel streptococ va multumesc pt raspunsuri. Si medicul mi-a zis ca ma poate baga de acum pe trat. , dar nu se stie 100% ca imi si trece timpul e scurt si eu pt ca nasc la privat, nu imi poate face analiza asta cand nasc sa vada dk o mai am ca nu au laboratorul lor, trimit in alta parte. Riscuri ca bebe sa faca meningita sau pneumonie sunt ff rare, dar exista si am preferat sa fac cezariana nu vrem sa riscam absolut nik asa ca m-am conformat cu ideea. Ma baga pe tratament din ziua cezarianei. 
Delia13 [('
') 38+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
Delia13 spune:
Chiar ca sunt dusa rau ! Am zis ca scot motatele pt Bianca si am dat trimitere.

HAI BIANCA

Delia13 [('
') 38+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
Bumbitza spune:
Neata fetelor! Am recuperat si eu mai pe diagonala, asa ca:
Stefimic vazut poze, indragostit de falcutele Ioanei!
Dragalasa tare, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa aiba parte de multa fericire in viata!
Iupiii Delia, mai ai putin si iti intalnesti minunea! Frumoasa zi ati ales, si eu sunt nascuta tot pe 5 si-mi poarta noroc acsest nr. Ma alatur si eu fetelor care-s nedumerite ref la recomandarea de cezariana din cauza Streptococului B - tot asa stiu ca se poate trata si in timpul travaliului si nu-s probleme. Apropos de asta, am intrebat la cursul de Lamaze daca ai candida daca mai poti naste normal si a zis ca da, ca e des intalnita in sarcina. La fel si in cazul in care ai infectie urinara (nu mai stiu cine se confrunta de zor cu asa ceva, Oana?)-mi-a spus doar ca inf urinara poate provoca nastere prematura.
Edit: am citit apoi ce ai explicat Delia)
Mai mai, cand ma trezeam asa devreme eram obisnuita sa-i vad mesajele Deliutzei noastre de acum mamica de 3 iepurasi frumosi! Sa-ti traiasca micutza Jane, sa fiti sanatosi cu totii si sa cresteti mari!
Felicitari mami Child! Bine ai venit Albert, sa cresti mare si voinic si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!
Rebi, mult a fost putin a ramas...
sa mai gasesti putina putere si acum pe final de sarcina!
Astero multumesc de tort, chiar mi-era pofta de ceva dulce asa de dimineata. Sper ca v-ati distrat bine aseara!
Ma bate si pe mine gandul sa fac o vizita la spital sa vad ce e pe acolo, dar oare pot intra asa pur si simplu? Sa vorbesc cu dr...
Andira ma bucur :) Am incercat sa-ti rasp la PM si n-am reusit, iar id de mess n-am gasit... Chiar mi-a zis ieri ca l-a sunat cineva din partea mea si m-am gandit imediat la tine ![]()
Imi pare rau ca n-a trecut conjunctivita lui Nati, cand te aud cu "a imparti frateste" toate aceste afectiuni imi aduc aminte de mine cu sor-mea, mereu veneam acasa cu cate ceva si-i dadeam si ei...ajunsese la disperare saraca
.
Hai Bianka! Nastere usoara!!!

Annya, eu ma confrunt de 3 zile cu niste intepaturi in vezica cred...daca nu-mi ieseau analizele bune as fi zis ca am infectie. Dar la mine sunt episoade care nu dureaza mai mult de 10 min si de obicei se intampla daca stau in picioare.
Vladi, 13 martie zici? F frumos, zi cu noroc va fi!
Dianami, waw! tu chiar ai talent la tricotat/crosetat! F frumoase manoperele 
Bafta cu ce ti-ai propus cu afacerea!
Cenia, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr!
Astero, pe masura ce-am recuperat am trecut de la tort la ardei umplut...o sun pe mama :))
Sa aveti o zi frumoasa tare de tot!
35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
Bumbitza spune:
Din ciclul vise de gravida, aseara am visat ca am nascut, totul s-a petrecut asa repede si usor ca in vis nu s-a aratat procesul in sine, mai mult de-atat epiziotomia nu durea deloc si ma intrebam (in vis evident) daca mi-o fi facut sau nu
imi ziceam, "ei nu e chiar asa rau".
Bebelina era extrem de cuminte, m-am trezit peste noapte s-o alaptez si s-o schimb si cand colo...am gasit un bebeloi cam la vreo 2 ani, care mai si vorbea si era nemultumit ca-l trezesc din somn, baietel fiind. Si am inceput sa plang
ca mi l-au schimbat la maternitate, sau mi l-au furat ceva de genul... f aiurea m-am trezit!
Stiu si de la ce mi se trage, ieri m-am dus la vecina sa-i spun ca vom face zgomot cu montatul cuierului si zice...ce burta tzuguiata ai, eu cred ca faci baiat - si evident ca s-a mai nimerit o tanti la cafea la ea care-mi zice la fel "tu faci baiat mai, n-ai cum altfel dupa burta"
Serioooos?
Ma duc si eu ca omul in piata sa-mi mai completez bagajul de spital...evident ca vanzatoarea de camasi de alaptat imi spune: ce ascunzi tu acolo? e baietel nu?
zic NU! e FETITA!
si evident replica cu burta in nu stiu ce forma
Tanti de la clame de par la fel...da-i cu baietelul in continuare...
La eco s-a vazut sigur ca e fetita, sigur as avea un mare soc daca s-ar schimba ceva
Dar pana una alta sa fie sanatos/sanatoasa, asta-i cel mai important.
35+ cu micutza Ilinca
Bumbitza spune:
Ma-ntorc la somn, sa anulez visul dinainte cu altul mai frumos
Mai vroiam sa va mai zic ceva. Ieri am fost la dr pe calul balan, am mers la Medlife pt ca am toate analizele gratuite acolo, deci nu la dr meu. Si-mi fac eu programare la o dra de care am citit de bine pe net si ma duc cu incredere. Cand colo, zice: nu eu fac recoltarile ci asistentele de alaturi
, mi-a picat fata evident, neurcata de vreo 7 luni pe calutz, mai cu seama gravida, si la alt dr decat al meu, zic: dar stiu sa recolteze si de la gravide speriate ca mine, asa mai cu mila
a inceput sa rada evident.
Ce pot spune e ca a fost destul de neplacut si dureros, iar asistenta evident ca a scos replica de aur: vai dar cum nasti tu daca te plangi de un simplu control? ete scartz, sa ma lase!
Oricum, sunt fericita c-am scapat
Acum doar sper sa iasa bune analizele![]()
Gata, acum chiar ma duc la somn!
35+ cu micutza Ilinca
andira spune:
Atb - colacii sunt medicinali, ii gasesti la farmacie.
Eu am vreo 2, unul al meu si unul al unei prietene, trebuie sa-i caut, mai ales ca parca unul nu prea se putea umfla.
Sunt mai zdraveni decat cei de plaja, alt material. Si nu cred sa coste f mult.
Diana - si eu ma gandeam sa fac un blog, sa imi pun acolo ce-am mai facut, insa nu cred sa am cand sa fac atatea lucruri
.
Mai am de invatat, ca inca nu stiu sa fac asa multe modele, si mai am si de dat niste examene anul asta. Am zis ca invat acum, dar pt ca nu pot sa stau pe scaun la birou sa invat, am lasat-o balta pana dupa nastere.
Vedem cum ma descurc.
L-am pus pe sot sa imi scoata hainutele de pe balcon, sa vad ce gasesc in cutie, poate nu e aia care trebuie.![]()
34+
babyangel spune:
Buna dimineata,

HAIDE BIANKA! SA VINA BEBE REPEDE SI FARA PROBLEME

FREEDELIA, sa-ti traiasca printesa, si sa iti treaca repede toate durerile si problemutele!
Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian- 39 saptamani!!
AMR *** ZILE.. !!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
vladimirescu spune:
BRAVO FREEDELIA, sa-ti traiasca printesa !!! Eram sigura ca va fi fetita... si sint sigura ca e/va fi blonda :)) Insanatosire grabnica ! Si bravo ca deja ai reusit sa alaptezi!
Ce bucuroasa sint ca toti iepurasii nostri sint bine!!! Doamne ajuta sa ne plictisim de atitia "bravo cutare" scrisi, si nimic altceva!!!
Gabyhilla, precum am zis... tu esti suspect de prezenta pe-aici si emani cam prea multa energie pt o mamica care nu prea apuca sa doarma... Cum reusesti??
Despre sutienul care se ridica la spate: sigur, se ridica din cauza ca circumferinta e prea mare, si asta din cauza ca femeile, cind li se maresc sinii, nu stiu sa cumpere o cupa mai adinca (C,D sau E...) ci cumpara un nr mai mare de sutien (85, 90 etc)... E adevarat ca un sutien mai mare de aceeasi cupa B cuprinde el cuma sinul mai bine, dar nu-l imbraca corect, iar spatele devine prea larg, caz in care sustinerea nu mai e corecta in nici un caz - bretelele se adincesc in carnea umerilor etc etc...
Da, eu bustiere de alaptat am. De la Mothercare, sint f bune - mai am unele de la sarcina trecuta, cind le-am purta zi si noapte mai multe luni...
Si nu, nu mi-am facut inca bagajul :-)) Si eu m-am saturat de mine de cind spun!! (dar am si o explicatie: cumva ma gindesc ca nu nasc inainte de termen daca nu mi-am facut bagajul, ca in mintea mea am interdictie ca-s "nepregatita" :-)))
Dianami, sint foarte frumoase lucrurile tricotate / crosetate de tine - esti o superwoman, clar! senzationala!
Na! Ca de aseara pina azi am uitat cui voiam sa mai scriu si mai ales ce...
Fetele, va rog frumos, cele care ati mai auzit... cit se da unui anestezist la cezariana in ziua de azi, ca sa nu ma fac de cacao? Si cit mai "costa" o cezariana? Nu mai am nici o idee, si nu vreau deloc s-o dau in bara...
37+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
miria_cristina spune:
DELIA FELICITARI SI SA FITI FERICITI CU TOTII!!!

Cristina +31
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
andira merci, am priceput cu vaccinul...eu habar n.am aici se face acelasi lucru la toti in spital, apoi la pediatru se urmeaza o schema si daca vrei ceva suplimentar iti explica ce si cum...eu nu stiu nici cum se numesc de aia intrebam
dulciurile sunt cumparate, eu nu gatesc de fel, daramite dulciuri
doar ca ma ascund de ivan pt ca astea contin ou si el e alergic inca
andira, annya eu sunt cu geamurile, mobila muta vio :))) si alpinista e amy
vladi pe 13 scoatem majoretele pt tine si pt floricel
diana! ce lucruri frumoase! asa ceva mi.ar placea sa fac....dar nu.s in stare nici sa cos un nasture
bafta cu magazinul si eu as comanda asa ceva
cenia felicitari pt rezultatele bune la medic
poate totusi se hotaraste sa vina si scapi de inducere
bumbita eu am zis mereu ca e baiat! si la doctor fata, dar cum aici nu se pune pret pe ce e, nu are importanta, prefera sa se uite la organe etc...eu inca am ideea ca e baiat:)
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE