Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 17
vladimirescu spune:
Bustierele pt alaptat: daca sinii sint mari, eu stiu ca e indicat sa porti bustiera sau sutien zi si noapte, sa sustina sinii grei de lapte. Eu, la primul copil, am avut un fel de banite pline si grele, si am purta bustiere pt alaptat de la Mothercare (din bumbac) zi si noapte vreo 5 luni, dupa aia am inceput sa mai raresc noptile cu bustiera, ca ma saturasem... Bustiera mi s-a parut mai comoda decit sutienul, si de aia am purta-o si ziua - doar cind "mergeam undeva" puneam sutien, altfel o bustiera bine construita sustine frumos - va dati seama, daca a tinut la mine la masura 90 E :))
Infacol - fetele care folositi, vi se pare ca da rezultate, pe bune ?? Ca o mamica ieri s-a jurat ca fetita ei a scapat de colici definitiv cu chestia asta... eu sint sceptica, dar nu vreau sa fiu incuiata, asa ca intreb... bine ar fi sa ma insel eu!!
Am gasit guvernanta pt Vladimir, a inceput deja. Desi ma gindeam la o educatoare sau invatatoare de 30-40 ani... am angajat o studenta de 22 ani de care mi-a placut f mult, o fata deosebita, cu principii si idealuri, destul de matura pt virsta ei... Vladimir o place f mult, am inceput bine. Fata stie 2 limbi straine bine, e studenta la fac de arte (la stat)... e bine :)) Lui Vladimir nu i-am zis ca de acum va sta cu ea, i-am prezentat-o ca e prietena mea si ca vrae sa se joace cu el... La sfirsit l-am intrebat daca i-ar placea sa vina si miine la el, si el a zis ca da. Si iata ca a venit deja 3 zile, azi facem pauza, ca se prinde Vladimir, i-am zis ca azi nu poate Diana, dar miine vine daca vrea, si el abia asteapta... Doamne ajuta sa fie bine!! Ca tare mult vreau sa nu aiba Vladimir de suferit ca vine in casa un bebelus care va capta toata atentai pt inceput... plus ca mi se pare iextrem de important cu cine isi petrece copilul timpul, ce caracter are, ce principii de viata are... Sper ca am ales bine!
37+
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Sunt inca ametita de somn, dar nu mai dorm de niste ore, asa ca, am preferat sa ma scol chiar daca nu ma pot mobiliza la nimic.
Imi sorb o cafea langa calculator si vad dupa de ce sunt in stare.
Pana atunci citesc din urma, ca aseara n-am mai intrat.
Am vazut lucrusoarele tricotate si sunt foarte frumoase. Imi amintesc de mama care pe vremea copilariei mele imi facea tot felul de modele de rochite, fustite, pulovare, caciuli....dar acuma, desi am rugat-o mi-a zis ca nici nu mai vede si nici nu mai are rabdare.
Imi pare rau pentru mine, dar o cred. Asta e, si-a consumat energia la cat a lucrat pe vremuri.
Era tare indemanatica la facut lucruri manuale: tricotat, crosetat, impletit, croit, desenat. Acuma, saraca, nu mai are chef de nimic.
Ma uit la ea si ma sperii. Incerc ca privesc optimist, dar vad ca parca e o regula ca generatiile in varsta sa cada in apartie, in oboseala, in micimea unei pensii muncite pe branci. Si din oamenii energici, veseli si puternici care erau sa ajunga niste cocarjati numarandu-si maruntul de la o factura la alta.
Asa mi-as dori sa nu ajung ca ei!!
Cristina +31
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
annya9 spune:
Neata fetelor si sa aveti o zi buna!!!
Mie mi-au mai disparut intepaturile, banuiesc ca bebe schimba pozitia si pana se obisnuiesc organele pe acolo, resimt tot felul de dureri.
Din pacate dorm foarte prost...spre dimineata n-am putut dormi decat pe spate, cum ma asezam pe dreapta sau stanga, cum se intarea burta...
32+
Radu Alexandru
poze
miria_cristina spune:
VLADIMIRESCU - E foarte bine daca poti si vrei sa ia pe cineva pentru baiat. Ma ales daca o place pe fata, iar ea e de calitate.
Eu caut o tanti care sa stea cu fata in zilele cand nu voi putea eu, nu cu program fix si asta este mai greu.
Adica, astazi lipsesc 8 ore de acasa, iar d-na respectiva sa aiba grija de fata, inclusiv s-o ia de la gradi si sa se joace cu ea sau s-o culce.
Sau vineri sunt la concert si lipsesc 3-4 ore.
Iar eu, s-o pot plati la numar de zile lucrate.
Din pacate toate vor salariu fix si in plus, nici nu mai stiu pe unde sa intreb si sa caut, ca de gasit tare greu gasesti.
Asa ca, bravo ca Vladimir s-a adaptat noii prietene, iar tie ca-ti placut de ea!
Cristina +31
miria_cristina spune:
ANNYA - Si eu dorm prost noaptea si ma trezesc de cate ori vreau sa ma intorc, dar o iau ca atare ca n-am ce face.![]()
Intepaturile pot fi de la intinderea de ligamente, intr-adevar. Sunt neplacute, dar vor disparea.
Imi amintesc dupa ce-am nascut-o pe Dami, la cateva luni, cand burtica s-a retras, ca am suferit niste dureri ingrozitoare de intestine. Cica se reasezau, cam asa s-a exprimat doctorul dupa consult. Oricum, era rau tare. Nici sa respir nu puteam de durere.
Pana sa ajung la spital toti credeau ca am apendicita.![]()
Cristina +31
babyangel spune:
Dianamiesti un adevarat talent
Sunt de-a dreptul superbe lucrusoarele. Dar esti de admirat ..si tu , si Andira ...Cu casa plina de copilasi, voi aveti timp si de curatenii, si de mancarica si de lucru manual
.Uite cate o floricica pt fiecare:
.
Anca
In asteptarea
-ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 8 zile maxim.. !

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Bianka
Mamici ma bucur sa citesc numai vesti bune!!!
Dianami am vazut si eu lucrusoarele facute de tine-foarte frumoase. Parca vazusem si mai demult o caciulita Hello Kitty. Si eu sunt artzy craftzy
doar ca in ultimul timp nu am facut nimic.
Delia mai ai doar doua zile pina la marea intilnire.
Vladimirescu varianta cu studenta este cea ideala!Asa mi-as dori si eu pentru Daria mai ales ca inainte de studentie am lucrat si eu la fel pentru familia unui diplomat si stiu ca e altceva cind esti tinar, faci totul din inima si ai energie debordanta.
La fel nici eu nu indrazneam sa fac bagajul de spital tot din superstitie pina ieri dupa-amaiaza
. La un moment dat am avut o scurgere apoasa-nu foarte abundenta dar care m-a bagat bine in sperieti (eu habar nu am ce inseamna membrane rupte si cit ar trebui sa curga-s-a mai confruntat cineva cu scurgeri apoase?
Ma gindeam sa merg la spital dar si inainte am mai avut scugeri f mici iar la control colul era inchis, totul in regula. Alte semne deosebite nu au mai aparut (ceva dureri dar pe astea le stiam).
Asa ca am bagat in valiza hainutele pentru bebelus, pompa, ceva medicamente, lenjerie intima si cosmeticele.
Doamne ajuta sa fie totul bine pentru tota lumea!!!
Felicitari mamicilor care au avut rezulatate bune la ecografii.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
eu dupa ce nasc , caut pe cineva sa stea noaptea cu mine, n.am nevoie sa faca nimic...doar sa doarma si in caz ca tre sa plec cu vreunu la spital sa ramana cu celalalt
erina cand se rup membranele nu e musai sa curga tot odata, se pot fisura si curge cate putin de aia e bine sa mergi la medic, de obicei la ecografie se vede daca exista vreo fisura sau scadere a lichidului
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
PIF_pif spune:
FREEDELIA FELICITARI!!
BUN VENIT PE LUME BEBE JANE CAROLYN!
CHILD FELICITARI!
BUN VENIT PE LUME BEBE ALBERT!
MULTA SANTATE PENTRU AMANDOUA SI PT BEBICII VOSTRI!
BIANKA NASTERE USOARA! MULTA SANATATE PT TINE SI BEBE!
Asteptam vesti!
Vesti de la echo: bebe are 3400 gr!! insa nu se grabeste, colul este inchis, placenta 2 spre 3, lichid mai e suficient. Mai mergem o data pe 12 martie si atunci vom stabili si data pt cezariana (din motive de miopie - plus bebe mare) S-ar putea sa fie 20 martie, vom vedea.
Vladimirescu voi deja ati stabilit pe 13! Sa fie cu mult noroc! Noi doua avem acelasi dpn si de-asta ma interesa cand ati stabilit voi. Am fi putut pune si noi mai devreme, dar dr-a mea vrea sa stam cat mai aproape de termen, atata timp cat totul e ok.
Oana imi pare rau ca bebe Eric are colici, sper sa nu il chinuie mult. Si curand o sa va intrati si voi in ritm, poate nu o sa te mai simit asa obosita!
si
bb Eric!
Stefimic am vazut pozele cu fetita ta, e o dulce! 

la burtici, mamici si bebici!
37+

andira spune:
Uitati aici http://picasaweb.google.com/kirinati/KC# o parte din "creatiile" mele: prima e o paturica pe verde, dar inca n-am terminat-o.
Chestiile alea florale sunt esarfe / fulare, iar pulovarasele si cele 2 vestute sunt facute toate acum 4 ani, cand stateam in pat cu Nati, au trecut prin 2 purtari de atunci.![]()
Si nu m-am abtinut sa nu va pun si o poza cu ultimii mei biscuiti, sunt tare haiosi si am cucerit pisicile cu ei
.
34+
Edit: n-am pus fustitele pt ca sunt la bunici, incerc in weekend.