Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

atb te.am admirat, foarte frumoase pozele! cum te mai descurci cu caruciorul?

pif bravo pt rezultatele bune de la eco si bebe grasun :)

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Babyangel - multumesc

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

maaamaaaaa, xce greu e de tinut ritmul !!
Mai fetelor chiar aveti spor la scris, nu gluma, ca sa nu mai zic de iepurasii ca au inceput sa topaie pe imas, si cand ma gandesc ca abia acum incep
Ei, important e sa vina sanatosi si mamicile sa se refaca repede si sa "produca" lapticut
Asa ca felicit noile mamici cu iepurasii aferenti
SILVIA, LORIANGI,MIRUNA, CATA, MARSY, JENI,OANKA, LOREX, CHILD, FREEDELIA
BRAVO FETELOR, SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE PUIUTI, MI-A PLACUT OPTIMISMUL VOSTRU SI FAPTUL CA NU V-ATI PLANS CHIAR DACA NU A FOST USOR, SA NE DATI VESTI BUNE IN CONTINUARE...SI ASTEPTAM POZE CU IEPURASI COCONASI

Acum trec la recuperat, am mai citit pe diagonala, dar sa vedem ca s-a mai intamplat de ieri

Nu in ultimul rand HAI BIANKA !!!

Eu tare ma bucur ca am ajuns cu bine in martie de acum inainte bebe e asteptat oricand, iar dupa contractiile de ieri, neregulate dar dureroase, as zice ce nu mai e mult sa poate mai e...nici o graba..

Ioana, 38+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Erina - eu am avut o scurgere de-asta apoasa, destul de putina, dar nu acum, ci in sarcina trecuta.
Si eu m-am speriat atunci, ca aveam 20 sapt, dar la spital mi-au zis ca nu e lichid amniotic.

Nu stiu ce sa-ti spun, poate ar fi bine sa mergi sa verifici.

34+

Mergi la inceput

andira si tu lucrezi foarte frumos, cel mai mult imi plac 8, 10 si 11
dar m.am pacalit si m.am uitat si la ultima poza si nu trebuia!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Andira!!! Felicitari!!! Numai fete talentate avem aici...cum sa nu fie bebeii fericiti cu asemenea mamici???
Daca tot suntem la capitolul creatii, puteti vedea o parte din ale mele aici .

32+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Annya - ce frumoase sunt, imi plac mult!!

Nici nu stiu sa zic care mi-a placut cel mai mult: Academy street, Verzi si uscate, Poppies (imi plac la nebunie macii ), Evolution sau Holy lecture...
Sunt superbe!

34+

Mergi la inceput

Gata, ma apuc de cozonac, mi-e pofta de ieri...

Edit: la loc comanda, am uitat ca n-avem gaze pana la 13, am gasit anuntul ieri

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

honey - sa-ti fie de bine cina cu gogosari murari si paine prajita;interesant meniu!

300 RON e BCG-ul????Mama lor!!!!V-am mai zis ca eu am cumparat toate vaccinurile dar parca nici unul n-a costat chiar atat,erau cam 150-170-180 RON.

ce a scris Dianami despre purtatorii de bacil Koch pe mine m-a convins sa cumpar minunatul vaccin

in fine...da' oare daca-l cumparam si-l aduce sotul la spital dupa nastere sunt de acord dr neonato sa i-l faca lu' bebe?

annya - da,intepaturile alea jos sunt niste senzatii aproape zilnice pt mine si nu prea trec cu NoSpa;sunt intepaturi,junghiuri,cutite plus senzatia de durere care ''taie'' cum zice Andira,plus o durere ca la ciclu,plus presiune;cand merg prin casa simt nevoia sa stau aplecata si sa ma tin de burta

dayanara - vrei sa zici ca tu crezi ca Silvana e de fapt baiat????sau n-am inteles eu bine...

vladi - despre Infacol am tot citit la odiseea de pufuleti si parerile sunt impartite : ba ca e foarte bun,ba ca e asa-si-asa,ba ca n-a avut nici un efect;in concluzie e cam tot ca SabSimplex,Bonisan,etc

34+

Mergi la inceput

annya foarte frumoase lucrarile, e doar un hobby?

jasmine da, asa cred eu ! o fi si asta o pasarica de.a mea :)))
oricum nu mai e mult pana aflu

POZE

Mergi la inceput