Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
annya9 spune:
Da Jasmine, exact asa simt si eu...
Andira, esti o scumpica!!! Multumesc mult!!!
32+
Radu Alexandru
poze
andira spune:
Jasmine - buna idee, o sa intreb si eu la spital dupa ce nasc, daca il au, si daca nu, sa-l faca cu ce cumpar eu.
34+
miria_cristina spune:
Hai, ca tot stau si ma uit la poze acuma.![]()
![]()
Fetele, ar trebui sa facem o sezatoare si fiecare sa contribuie cu talentul ei.![]()
![]()
Pe mine, m-a sunat o prietena carese ocupa de organizari de evenimente ca sa ma intrebe daca imi iau vacanta dupa ce nasc sau se poate baza pe mine pentru materialele de care are ea nevoie.
Spre exemplu: paharele pentru miri si nasi sau felicitari, invitatii, marturii, asta ca tot am vazut ca vorbeati ieri de marturii pentru botez.
Fireste ca voilucra in continuare. O data pentru ca nu pot sa stau ca as simti ca o iau razna, apoi un ban nu strica deloc inconditiile in care indemnizatie este asa cum e si astia tot mai umbla la ea.
Apropo, de marturii si invitatii botez, eu m-am gandit sa fac niste invitatii personalizate pe care sa le desenez eu, asta daca voi avea ispiratie si timp. Nu vor fi foarte multe, deci as avea o sansa.
Marturiile le confectionez, mai mult ca sigur din bombonele si alte materiale obisnuite pentru ca nu voi avea timp, chiar daca as vrea, sa coc fimo si sa fac forme speciale, cum visam eu.![]()
Cristina +31
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
annya9 spune:
Dayanara, nu e un hobby, din asta traiesc, plus restaurare pictura.![]()
32+
Radu Alexandru
poze
honeybaby spune:
Incerc de 3 pagini sa scriu ceva si nu reusesc....![]()
De Vaccin- am citit aici ca ar costa in jur de 300 Ron, dar nu mai stiu la ce odisee sau topic. Ar fi bine sa existe si variante mai ieftine. Daca intrebati la farmacie spuneti-mi si mie ce preturi gasiti
Roxana - era vb de un sac de hamei dar eu citisem ca e afodisiac iar Diana a spus ca e anafrodisiac
Diana, Andira - frumoase creatiile voastre
Si eu simt la fel: junghiuri in col, burta tare de imi vine sa merg aplecata . Culmea ca simt asa dimineata cand ar trebui sa ma trezesc odihnita si bine merci.
Azi scot bebeluna la plimbare ca nu am incotro: trebuie sa iau cada si restul de gresie si faianta.
Sper sa primim vesti de la Bianka pana sa plec
Denisa,
35 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Buna!
Eu savurez o
, cine doreste va servesc cu mare placere!
Oana si noi ne-am "chinuit" cu Ioana dupa ce ii faceam baita, plangea pana o imbracam, de multe ori ii puneam pampers-ul si o inveleam intr-un scutec/patura si o alaptam. De la apa i se facea foame..asa ca nu e vb de, ca nu stiti si tb sa invatati, e vb de copil. 
Ma bucur ca Eric e bine dezvoltat si ca deja vrea sa-si ridice capul.![]()
HAI BIANKA! Nastere usoara! 
kossir
ca se obisnuieste sa doarma singura in patut cu muzica de la carusel.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
33+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
sensibila spune:
Buna fetele
Noi acum am venit de la eco. Duduia nu are de gand sa vina pe lume, desi are déjà 39 de saptamani si 3 zile. Colul e tot inchis si mi-a zis dr ca daca nu nasc pana duminica ne vedem duminica la 10, vine special pt mine sa vada cum stam. Ca dupa ecografista nu avem voie sa depasim termenul avand in vedere diminesiunile mele. Dr zicea ca a mai crescut dar ca nu imi poate spune ce greutate are ca, capul este foarte coborat si nu il mai poate masura. Important e ca e bine, lichidul amiotic e cat trebuie, asa ca mai asteptam. Mare minune de nu o vrea sa apara de ziua mea pe 6 !
Pup burticile si minunile din ele !
e in burtica
+39
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Mesaj de la Delia: "Baby Jane este o printesa frumoasa si cuminte. Mami a avut ceva complicatii, dar acum totul e ok." Vesti bune, sper sa nu mai aiba probleme Delia si sa ajunga curand acasa Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
Multumim de mesaj!

Doamne Ajuta, sa fie totul bine, si le asteptam acasa pe amandoua, sanatoase!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
33+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ioanaa28 spune:
Delia 13, ma bucur ca e programata intalnirea
, vad ca esti nerabdatoare. despre streptococ nu stiu prea multe, sper sa fie totul bine..
Vio,
spor la treburi...La fel sunt si eu, trebuie sa mai pictez chiar daca nu mi-e usor, mai ales sa stau pe scaun..dar cu pauze merge. si sper sa am un bebe cuminte, sa ma lase 2,3 ore pe zi si dupa.
Cata, ce dulcica si finuta e Ioana !!

astero, LA MULTI ANI !! cu intarziere sotiorului !! las ca vine ea si bebelina, si o sa sarbatoriti mai multe zile, din 2 pana in ...x martie![]()

andira, multa rabdarica ...nu mai e mult
sper sa scapati de conjunctivita de tot !!
Cat despre dormit..la fel si la noi, Alex adoareme si doarme cu mine, nu stiu zau cum ne vom acomoda.Ca sa nu zic cat imi place si mie chestia asta,. In ultimul timp stau si ma uit fascinata la el dupa ce adoarme, il pup si-l imbratisez de parca ar trebui sa ne despartim. Of Doamne, nu mi-e nici mie capul bun, da zau ca l-as feri pa cat posibil de cea mai mica suferinta, chit ca nu e o solutie buna dpdv pedagogic.
Dar nu mai fac planuri, ne adaptam din mers
am vazut si creatiile tale ! super dragute !! mai ce de talente ai situ, pana acum mai terminat cu cel gastronomic dar vad ca mai sunt ...bravo !!!
Oana, nu te stresa draga mea din toate pricinile...asa e cu primul bebelus...te sperie toate..incearca sa fii relaxata, odihneste-te cat mai mult, si bebe simte starea ta.Nu are cum sa fie totul perfect, dar important e ca sunt momente trecatoare, ai sa vezi peste vreo doua luni cum ai sa uiti de toate micile necazuri.
acu fac si eu pe lupul moralist ca doar am crescut un bebe, si parca vad cum o iau de la capat cu stresul si de data asta![]()
DianaMi
trupa !! ce dragute lucrusoare creezi !!! Zau ca ma uimesti !!!
Auzi ..cica sta prost cu neuronii, si ea e enciclopedie!!
Rebiana, ca sa-ti mai urez dacat sanatate multa !!!
Anca, o sa vina bebe curand, sa vezi cum te ia prin surprindere, nu te mai ingrijora
Sa nu-ti fie teama de nasterea naturala, va fi greut dar frumos vei vedea, si o sa te rafaci super repede. Dupa contractiile dureroase de ieri, mi-am reamintit si eu un pic din ce ma asteapta
, da ma consolez cu gandul caodata intrata in hora..nu ma pot da inapoi...si finalul va fi atat de frumos
Vladi, bravo pt programare !!! mie-mi place tare mult data asta..as vrea si eu pe 13..
hai ca pove un pic cu bebe..
Nu vreau sa te sperii dar la prima sarcina si eu am facut la fel, nu vroiam sa-mi fac bagajul ca mi se parea ca astfel influentaz lucrurile. Dar am avut noroc ca era mama langa mine asa ca s-a descurcat ea cu toate..
annya imi place ce pictezi !! inca o artista , super !!vazusem ceva si in pozele cu tine, in fundal...si felul in care pozai iti denota firea artistica 
sensibila, bine ca sunt toate bune...iar pana in 6 mai e
oricum veti sarbatori impreuna !!
Carmen
printesa cuminte !!!
atb, frumoasa mamica, burtica si printisorul
uaauu, cat am scris...plus pupicei pr toate mamicile, bebeii, si burticile
Ioana,
38+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
cristinicuta spune:
buna fetelor!!
Felicitari tuturor proaspetelor mamici!!!refacere rapida si usoare, bebei frumosi si sanatosi si laptic pt ei
....
v-am urmarit dar nu am apucat sa va mai scriu de ceva timp....
Haideti sa va povestesc de vaccinul BCG...mare atentie la cel de 300 ron pentru ca nu este cel pt bebelusi...sunt 2 variante...cel de bebelusi care este foarte ieftin pana intr-o suta de mii vechi (10 ron) si cel scump care este pentru adulti si este chiar in caz de boala...noi am intrebat la depozitele de farmacii din romania (avem unele relatii) si nicaieri nu se gaseste cel de bebelusi..se pare ca nu au cadru legal sa il importe deoarece asa nu ar mai produce cantacuzino...cel mai apropiat punct unde gasiti vaccinul este la Ruse in Bulgaria...noi am dat o fuga pana acolo (e doar o ora drumul din Buc) si se gaseste la orice farmacie...costa 5 leva adica undeva pe la 7 ron..doza este pentru 10 bebelusi dar stie doctorul cat sa administreze....
eu am vorbit la spital inainte sa plecam sa il luam si este cel bun, asa ca sa zic ca am scapat..intr-adevar riscul este destul de mare dc nu il faceti, asta daca vreti sa scoateti bebeul din casa, ca sunt mamici care nu vor sa il scoata....plus ca sunt numai zvonuri de cand o sa reapara la noi pe piata, nici o data sigura nimic....iar productia dueaza vreo 2 saptamani cel putin si ei se pare ca abia in aprilie daca obtin licenta se apuca de el...
eu va sfatuiesc sa dati o fuga la bulgari sa il luati cele care sunteti din Buc...in 3 ore taticii sunt inaoi in Buc...si vaccinul se poate face oricand dupa 24 de ore de la nastere.....chiar se merita pentru siguranta bebelusilor nostri...
Erina - avand in vedere ca tu nasti poate in aceeasi zi cu mine la euroclinic, daca vrei atunci cand imi face vaccinul mie (adica lu bebe) sa il faca si bebeului tau..eu deja am mai vb cu o mamica ce a nascut acum 2 saptamani si vine si ea la spital cand ii face vaccinul sa i-l faca si ei..pentru ca o data ce au desfacut doza nu sta mai mult de o ora...si atunci cati mai multi bebei sa fie prin jur cu atat mai bine....plus ca o sa le zic sa le faca tuturor bebeilor care sunt pe acolo dc le ajunge ca e pacat de doza....
Cam atata de la mine deocamdata...am intrat in sapt 38
...doctorul s-a intors in tara...asa ca eu m-am mai linistit...
Hai ca v-am innebunit! PUPICEI si bebei la termen tuturor!!!
37+
Alex Cristian
AMR 14 de zile