Hai Bianka! Bravo Child, Delia! Iepu 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
dayanara spune:
ioana asa patesc eu cu ivan, cand adoarme asa drag imi e sa ma uit la el, si.l pup in somn de o mie de ori, deja m.am razgandit si nu am de gand sa.l mut , sa doarma cu leo, decat daca va vrea el, daca nu o sa doarma unde a dormit si pana acum , daca il va deranja bebele , se muta singur cu ta.su
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Neatza dragele mele,
eu tot la servici dar incep sa vad luminita de la capatul tunelului, mai lucrez saptamana asta si saptamana viitoare si apoi ma opresc
Sa pun si eu motatele pt Bianka 

te asteptam acasa cu un flacau sanatos si mancacios!
felicitari tuturor ce au venit cu vesti bune de la control. si eu am fost luni la medicul meu, mi-a zis ca placenta e la 3.4 cm de col asa ca mergem pe naturala. bebe e tot cu capul in jos si a coborat un pic, colul s-a mai scurtat dar nu mult. in rest ca si voi ma simt tot mai greoaie si inceata.
Am admirat pozele puse de Diana si Andira, fetelor ma complexati cat sunteti de harnice si talentate, casa plina de copii si voi mai aveti timp si de altele. La fel si pt Annya, f frumoase lucrarile, aici e o odisee plina de fete talentate.
ma intorc la lucru, va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Ina
36+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
mami25_7 spune:
Buna ziua!Felicitari proaspetelor mamici si nasteri usoare pt cele ce urmeaza sa nasca.Nu am mai intrat de mult,asta pt ca sunt tare ocupata cu cei 2 pitici,iar statul la calculator este un lux,poate mai tarziu voi avea mai mult timp,dar acum am ziua super plina,ba mi-ar mai trebui cateva ore sa termin ce mi-am propus,adica treburi casnice,spalat,curat,calcat,mancare,dus copil la gradi,luat de la gradi,alaptat,facut baie,ce sa mai abia mai am timp si de mine,mananc pe fuga si imi fac cele mai scurte dusuri.BB ERIC a fost cam mucios si am ajuns cu el la Gomoiu pt aspirat,acum suntem bine,am inceput abia acum sa luam in greutate,si asta dupa ce am introdus supliment,pt ca e un mare pofticios,ii place la titi dar stam cu orele si el nu s-a saturat,acum la o luna si o saptamana are 3.300 gr.
As dori si eu pm cu mailul comun,sa pun cateva poze cu strumf cel mic.
ami_84 spune:
Neata burtici si mamici de iepurasi! Am citit din urma, asa ca in primul rand scot niste agitate pt Bianka
Hai Bianka!
in al doilea rand, odiseea noastra e plina de artiste
(fete care picteaza, care canta, care se ocupa de organizarea evenimentelor, cu indeletniciri manuale la confectionat diverse lucrusoare, bucatarese, MAME, etc.), nu nominalizez pt ca sunteti multe si sa nu omit pe careva si sa se supere! 
Dianami m-a amuzat faptul ca tu ai o "caprita" acolo!
Kossir imi pare bine sa aud ca Sofia e fetita cuminte si ascultatoare. 
Annya intepaturi de col am si eu, si am vb cu dr si a zis ca e din cauza ca sta bebe cu capul in jos si apasa pe acolo, plus acele intinderi de ligamente pot da aceste intepaturi.
Honey sa-ti fie de bine cina de aseara! Sper ca nu ai avut arsuri si te-ai odihnit..
Vladimirescu felicitari pt vestile bune de la dr! Si pt stabilirea datei cand te vei intalni cu Floricica.
Andira biscuiti din aia mi-am facut si eu. Pe cat de complicati par, pe atat de simplu mi s-a parut cand i-am facut... insa m-ai terminat cu cozonacul! Vreau si eu... 
Astero te inteleg cu data nasterii. La noi e la fel... de mult visez sa-i ofer cadou de ziua lui un bebe, si prin urmare, DPN-ul meu e ziua lui de nastere. Acum astept sa vad daca nu ne pacaleste asta mica. ![]()
Delia13 in curand te vei intalni cu "colocatarul" tau! Tin pumnii sa fie totul ok. Si sa ai ncredere in doctorul tau. 
Bumbitza ai visat ceva frumos? Bafta sa-ti iasa analizele ok. Si apropo de vise, eu am visat aseara ca mancam eclere... 
Miria ai spus f bine despre cum se vede batranetea pe chipurile, sanatatea, celor din jur. Eu sper ca noi totusi mai avem o sansa pt ca nu am muncit din greu pt "tovarasul" nostru... Acum avem mai multe optiuni.
Erina si mie mi-a spus la niste controale dr ca am o scurgere mai apoasa, dar mi-am facut analize si totul e ok. O fi de la schimbarile fiziologice prin care trece corpul nostru acum in sarcina.
Pif, Sensibila felicitari pt vestile de la eco!
Dayanara am primit interdictie de la sot de a mai face ceva, dupa ziua de ieri.. asa ca las geamurile pe alta data. Mai nou a zis sa nu mai stau prin curte ca-i inselatoare vremea si sa nu racesc.. Eh! Macar acum asa rasfat, ca dupa ce vine bebe, dau eu de greu! Deci, inca mai crezi ca bebe e un baiat.. Apropo, vroiai sa iti cumperi un patut tare fain pt bebe, ai mai reusit?
Ella esti ok? Spuneai ca ieri iti vei face paine de casa.. sper ca mirosul nu l-a convins pe bebeGeo sa isi scoata nasucul fara sa scoatem si noi niste agitate pt voi!
Ina felicitari si tie. Ma bucur ca mai ai cateva zile si intri in concediu. Sa ai timp sa te odihnesti si tu ca-i f greu sa lucrezi atat. 
Mami25_7 mai intai tb sa iti activezi PM pt a putea sa iti trimit. Inrti la profil personal - mesaje private - si ai niste optiuni de bifat dupa care se activeaza.
Multumesc tuturor fetelor pt vestile de la Freedelia. Ma bucur sa aud ca totul e spre bine! Doamne ajuta. 
Momentan ma opresc ca am scris.. O zi buna tuturor!
si 
P.S. Ma duc sa imi fac cafeluta si revin... asta e ora mea cand o savurez! 
Irina AMR ... imi astept martisorul!!!

honeybaby spune:
Schimb capitolul
Denisa,
35 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
amy, mie mi.a zis sotul sa stau linistita , dar nu are cu cine asa ca m-a lasat in lumea mea
da o sa iau patutul ala mic, dar cel mai sigur cand nasc, se duce el si.l cumpara, eu aici nu.mi fac probleme, ca stiu exact unde sa.l trimit si ce exista in magazinul respectiv plus ca daca nu.mi place am 30 de zile in care il pot da inapoi
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
vladimirescu spune:
Erina, eu in locul tau m-as duce la doctor: mai bine sa zica ca-s exagerata decit sa se fi fisurat membranele si eu sa nu stiu...
N-o sa nasc la Euroclinic, ci la Bucur, asa ca nu ne intilnim :)) Pediatra lui Vladimir (care e o femeie grozava) e neonatolog la Bucur si si-a pus garda pe 13 martie pt mine... Mi se pare f important sa ajunga bebelusul pe miini bune cind iese :))
Pif-pif, stiu ca avem acelasi dpn :-) Dar eu sint sigura ca virsta reala a bebelusului meu e mai mare cu 1 saptamina, pt ca ecografic a iesit cu minim 1 saptamina avans incepind de la virsta de 6 saptamini, cind masuratorile ecografice au abateri f mici... Plus ca e sigur ca a trecut de 3 kg (estimarea e e 3700 +- 500g ieri, dar sincer nu cred ca e chiar asa mare0, capul e mare ca de 39+saptamini, iar restul e mare ca de 38 saptamini... Asadar, desi dpn al meu e 24 martie, in mintea mea dpn corect e 17 martie, deci 13 martie cezariana la al 2-lea copi mi se pare f la termen!
Ai grija de tine si de bebelus, te pup!
Miria_cristina, din pacate ce cauti tu nu cred sa gasesti :) O femeie care sa stea cu copilul dupa un program aleator, cind vrei tu, nu vad sa existe... doar mama ta sau o ruda sau cineva care tine mult la tine, nu un angajat. Sau genul asta de serviciu ar costa f mult... Asa ca, daca ai nevoie de ajutor, angajeaza pe cine cu program fix, si dupa aia mai negociezi, sa stea mai mult intr-o zi ca ii dai liber in alta zi pt asta etc... dar gindeste-te si tu, pt o bona asta e serviciu, tie ti-ar placa sa ai un serviciu de la care nu stii miine cind vii si cind pleci, sa nu poti sa-ti programezi nimic program personal, ca nu stii cind te cheama si cind nu? :)) Ai sa gasesti sigur o solutie...
Dayanara, daca vrei ajutor, eu zic acum sa-ti angajezi, ca dupa ce nasti nu ai timp sa cauti si sa testezi cum trebuie... Si stai cuminte odata, sa nu t eaud ca mai ncurajezi pe bb sa iasa pina nu vad la semnatura la tine 37+, bine??
37+ cu
Tudor Florian
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara amy, mie mi.a zis sotul sa stau linistita , dar nu are cu cine asa ca m-a lasat in lumea mea da o sa iau patutul ala mic, dar cel mai sigur cand nasc, se duce el si.l cumpara, eu aici nu.mi fac probleme, ca stiu exact unde sa.l trimit si ce exista in magazinul respectiv plus ca daca nu.mi place am 30 de zile in care il pot da inapoi roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Am intrebat de landou (ca ai zis ca-i pana la 6 luni) pt ca mi-a placut f mult cand am vazut poza pe care ai pus-o, insa noi tb sa cumparam direct patut, ca dupa 6 luni nu cred ca ne permitem asa repede unul nou. Iti trimit un PM un pic mai tarziu dupa ce reusesc sa imi fac cafeaua, daca imi permiti.
Irina AMR ... imi astept martisorul!!!