Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Yoni, ce faci? multi
Se pare ca eu sar si luna aceasta adica , exact in perioada optima sa 'vina barza' trebuie sa plec cu treaba de serviciu si nu stiu cum sa o dau cotita... sau... exista cumva o metoda sa se amane ovulatia??? La mine CM este regulat dar in afara de teoria cu '14 zile inainte de urmatorul CM' nu am niciun simptom ca sa stiu cand se apropie...
Va de noapte buna!
Va rog eu mult sa nu ma uitati... daca stiti ceva de 'amanarea ovulatiei'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

maya, mie una mi-a placut f mult filmuletul. Am sa salvez pagina sa-l pot redea cand voi fi si eu 2in1. Multi -ici!
Fi mai optimista, asa iti sta bine!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Nikolici, la ce medic mergi la Bucur?
Si eu tot la Bucur merg

de data asta nu voi naste la Bucur, ci la CMU.Cu dr.Camelia Constantinescu am nascut-o pe Karina.
Pe tine cine te urmareste?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Maine cine merge la eco?

Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Eu, eu...

De fapt nu stiu daca va fi si echo ca abia ce-am facut morfofetala saptamana trecuta. Maine am control sa prezint rezultatul de la bi-test si sa stabilim ce facem mai departe: TT sau direct amniocenteza. Poate imi va face si echo totusi... va spun maine si pana atunci poate reusesc sa mai citesc si din urma ca sunt pe dinafara cu tot ce ati povestit.

Andreea, in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

aceeasi doctorita, imi place tare mult de ea, mai mult, rezidenta ei, denise este cumnata mea
am vizitat spitalul si rezervele cu plata si mi se par ca indeplinesc conditiile de bun simt si comfort
la mine e primul bebe si as dori sa-mi zici cum a decurs nasterea ta la primul bebel cu acest medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Buna seara burtici!

In sfarsit am reusit sa recuperez tot ce am pierdut in lipsa mea de 4 zile

Bun venit fetelor noi. Sarcina usoara si la termen! Vad ca se tot ingroasa randurile! SUPER!!!

Mada draga mea... nu am cuvinte... Te pup dulce si suntem langa tine. Nici eu nu am avut sangerari dupa chiuretaj decat in ziua aceea. In rest nimic. Uterul mi s-a refacut foarte repede insa mie mi-a explicat dr ca e bine sa astepti 3 luni ca sa se refaca echilibrul hormonal din arganism . Nu era vorba neaparat de uter care nu se reface destul de repede pt ca al meu dupa o luna era ca nou. Hai ca ai sa vezi ca stand aici cu noi nici nu o sa iti dau seama cum trece timpul si apari si tu cu vestea minunata.

DIZICA Imi pare tare rau... Sa iti dea Dumnezeu puterea sa treci cat mai repede peste esta

Felicitari celor care au fost la eco: CRINA KITY LIVI CHICHIUTA, BUBURUZA si toate celelalte

ANISTAT, ARTHURANA Sper ca sunteti bine!

ALE Eu merg la Dr Simona Baltartetu la GYNIA si acolo cred ca voi si naste. Sper sa fac rost de banii aia pana in sept-oct

IUNIA Si eu sunt pe tratam cu eutirox si stiu ca daca dozarea se face corect nu e nicio problema. Sapt viitoare trebuie sa mergt saq imi fac analizele pt tiroida.

ARICIULE sa stii ca nu imi place ca te stresezi si o sa ma bat cu tine cu riscul sa ma intep!!! |Te rog nu te mai stresa si nu te mai gandi doar la rele ca nu e bine> Stiu eu ca bebe e la locul lui si ii e bine! Te rog ai grija de tine!

MAYA , YONI

Nu stiu daca am uitat ceva sau pe cineva. Daca da va rog sa ma scuzati. Noi suntem bine. Daca nu e stare de greata atunci e somnolenta, daca nici aia nu e atunci sunt arsuri pe gat, si daca nici alea nu sunt atunci ne e frig> Dar per ansamblu totul e ok si nu ma doboara pe mine niste simptome. BB sa fie SANATOS ca eu ma descurc.

Pe 9 martie avem si noi eco . Abia astept.

Deocamdata va pup si sa ne vedem maine cu bine!!!

Edith 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

ANIAST Tin pumnii pt maine! Stiu ca va fi bine. Ai grija de voi si sa ne spui ce hotarare ati luat; care e urmatorul pas. Multa bafta si DOAMNE AJUTA!

Edith 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

Neata burtici, m-am trezit la ora 6 sper sa fie bine ca sunt stresata rau de tot, va multumesc pentru sustinere mi se pare un secol pana la ora 16 cand avem programare, dar azi e ziua finutei mele si sper sa treaca mai repede.
Anaist tin pumnii stransi sigur azi il vezi si pe bebe poate ai noroc sa afli ce ai /
12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Neata,

Azi sunt si eu mai in forma dupa bomba cu analizele de tiroida. Mi-am pus aseara pe cap o compresa cu apa sfintita de Buzau si va spun ca am dormit cu o liniste, iar m-am trezit intr-o stare foarte buna...

Referitor la marimea burticii, eu port deja blugi speciali de graviduta, care au talia din material foarte moale si elastic. Ma simt f bine in ei.
Mi-am masurat talia in zona buricului zilnic si creste de la saptamana la saptamana. Nu cu foarte mult, dar fata de acum 2-3 saptamani, a crescut cu 4-5 cm.

Abia astept urmatoarea eco peste 2 saptamani.

SUCCES CELOR CARE FAC ECO AZI!!!!!!!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata!

Buburuza, ma vopsesc cu vopsea normala cu amoniac, pentru c am o tona de par alb,si cealalta nu face fata.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+9 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput