Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Magdy, acuma ti-am citit povestea, sunt terminata, fff emotionanata.

Ma duc sa ma pregatesc de servici.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+9 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

pity ea este o dr foarte buna, insa am avut anumite neplaceri la nastere cu ea din cauza ca avea bb mic de 2 luni si s-a cam grabit sa o intinda acasa, eu am nascut la 00.30.
Insa am fost foarte multumita de ea pe parcursul sarcinii, are foarte multa rabdare raspunzand la toate intrebarile gravidei.
Despre Bucur, am luat rezerva ceea ce iti recomand si tie, sunt rezerve de o persoana sau doua.I-am multumit lu DD ca am avut toaleta in camera caci tare greu mi-a fost cu epizotomia sa ma misc.
Sala de travaliu este ac. cu sala de nasteri ceea ce este super ok, ca nu te plimbi de colo colo si nu stai cu toate femeile in travaliu.
Dc. vrei alte info iti sunt la dispozitie.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata tuturor, va doresc o zi minunata!

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata si pe burtici.
Ma bucur tare mult pentru fetele care si-au vazut sambureii ieri si le tin pumnii celor care merg azi. Asteptam numai vesti bune. Eu pana sambata ma chinui sa nu innebunesc, mi s-au mai detensionat sanii si bineinteles ca sunt paranoica, sper sa fie totul bine. Va pup si sa aveti o zi excelenta cu mult soare.

Klarisse graviduta 8+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, burtici!
Lyvy, Crina, Kiti, felicitari pentru rezultatele de la eco!

mari_paun, felicitari pentru sarcina! Ma bucur mult pentru tine si, mai ales, pentru Ema!

Aniast, bafta astazi la eco! Daca nu zice de eco, il convingi tu pe medic, nu ma indoiesc de asta...

Eu ieri am primit un pachetel de la una din fetele de pe forum, cu niste hainute cumparate prin anunturile de la umanitare, sunt superbeeee...mai ales o pereche de ciorapei pt. 0-3 luni, sunt dragalasi foc!!! Parca si uitasem ca hainutele de bebe sunt atat de mici...

Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata fetelor

Bafta tuturor burticilor care azi merg la eco! Va tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata burtici!
eu sunt trista acum, vineri am mers la doctor... pe scurt, sarcina nu mai este. ma rog la Dumezeu ca asta sa fie ultima veste proasta de la odisee!
va pup pe toate si voi mai intra, sa va tin pumnii si sa va incurajez!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata! Tin pumnii cat pot de strans fetelor care merg la eco. O sa fie totul bine, o sa vedeti
Eu m-am mai calmat dupa euforia de aseara si am inceput deja sa numar zilele pana pe 16 martie. Mai am doua vizite la dr pana sa ma linistesc ca a trecut pericolul. Dar sunt convinsa ca va fi totul bine . Pentru toate burticile.
Nu mai stiu cine era strsata de masuratori, parca Mihaelka (sper sa nu gresesc, daca gresesc, scuze) - sa iti zic ce mi-a spus mie dr la prima sarcina. Fiecare femeie are perioada fertila altfel. Eu poate o am la 5 zile dupa CM, tu poate o ai la 20 de zile dupa CM. Chiar dc ramanem insarcinate in aceeasi luna si am avut CM in aceeasi zi, si, teoretic, bebele meu are aceeasi varsta cu al tau, in realitate, al meu este cu 15 zile mai mare decat al tau, ceea ce se va reflecta in masuratori. Asta nu inseamna ca bebele tau nu este ok. Deci linisteste-te, asta este cu siguranta explicatia. Te pup si lasa gandurile negre la o parte.

Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui michella78

buna dimineata burtici!
eu sunt trista acum, vineri am mers la doctor... pe scurt, sarcina nu mai este. ma rog la Dumezeu ca asta sa fie ultima veste proasta de la odisee!
va pup pe toate si voi mai intra, sa va tin pumnii si sa va incurajez!

michella

...nu stiu ce sa mai spun..mult curaj sa iti dea Dumnezeu si putere. Suntem alaturi de tine..

Klarisse graviduta 8+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Michella, imi pare rau :(

Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput