Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Eu, eu...De fapt nu stiu daca va fi si echo ca abia ce-am facut morfofetala saptamana trecuta. Maine am control sa prezint rezultatul de la bi-test si sa stabilim ce facem mai departe: TT sau direct amniocenteza. Poate imi va face si echo totusi... va spun maine si pana atunci poate reusesc sa mai citesc si din urma ca sunt pe dinafara cu tot ce ati povestit. ![]() Andreea, in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Aniast, tin pumnii
si poate reusesti sa il mai vezi pe bebe. Pe mine m-a incurajat ca dr mi-a dat deja datele dr la care sa imi fac programarea pentru TT, la sfarsit de aprilie. Cred ca a facut-o tocmai ca sa imi arate ca el crede ca o sa fie bine Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
vanyy2009 spune:
buna dimineata burtici
michella
off imi pare rau
vreau sa urez si eu multa bafta fetelor ce merg azi la intalnirea cu bebe
.....tin pumniii sa fie totul bine
10+
madutza_bra spune:
michella, imi pare tare rau
. Capul sus, ai alaturi de tine o fetita minunata (am vazut poze la piersicute
). Sunt sigura ca data viitoare va fi bine si ii vei darui o surioara!
Of sa se opreasca odata sirul asta de vesti proaste, cand am fost la dr mi-a spus ca a vazut multe nenorociri in ultima vreme...era si ea suparata.
Gata!! Eu nu mai vreau sa trec pe nimeni la prietene dragi!!!
Off, parca simteam ca iesisem din "butoi" si acum simt ca intru iara...
Sa vina repede fetele cu vesti bune, ca iarasi ma pun pe 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Andreea82 spune:
michella78 

Scuza-ma ca te intreb, dar s-a intamplat ceva sa duca la asa ceva? Ai sangerat? Ai avut dureri?
Klarisse spune:
As vrea sincer sa nu mai apara atatea lacrimi si nenorociri, sa ramanem toate impreuna pana la 40 de saptamani, apoi sa ne plangem de nopti nedormite si tot asa

Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michella78 buna dimineata burtici! eu sunt trista acum, vineri am mers la doctor... pe scurt, sarcina nu mai este. ma rog la Dumezeu ca asta sa fie ultima veste proasta de la odisee! va pup pe toate si voi mai intra, sa va tin pumnii si sa va incurajez! ![]() michella |
Imi pare nespus de rau!!!
Sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate si un bebe sanatos cat mai repede! 
13+
kiti2205 spune:
Hai sa mai destindem atmosfera - uitati ce gluma am primit eu de la o prietena buna (sper ca nu ofensez pe nimeni
)
Being succesfull is like being pregnant. Everybody congrats you, but nobody knows how many times you've been fucked for that.
Pe mine m-a distrat ![]()
Am lasat-o in engleza, ca pare mai decenta asa ![]()
Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
LoraG76 spune:
michella, imi pare rau!
Multa putere si sanatate!
Fetelor, eu azi ma vopsesc....asa nu se mai poate, asa ca fug sa-mi iau vopsea.
Lora, mami de Iustina si 
14+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Hai sa mai destindem atmosfera - uitati ce gluma am primit eu de la o prietena buna (sper ca nu ofensez pe nimeni Being succesfull is like being pregnant. Everybody congrats you, but nobody knows how many times you've been fucked for that. Pe mine m-a distrat Am lasat-o in engleza, ca pare mai decenta asa Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Prea tare!!!!

Klarisse
graviduta 8+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Anca Micaela spune:
Dragelor, am intrat sa va salut si sa va urez sarcini usoare, la termen si BB sanatosi si voiosi!
La mine s-a terminat vineri, cand am fost sa imi scoata "oul clar". Dupa ce ma refac o sa facem un set de analize sa vedem daca se pot determina cauze medicale...
V-as ruga sa imi stergeti numele de pe lista. Multumesc mult ca ati fost alaturi de mine, caldura voastra mi-a facut bine!
Bun venit noilor burtici si multa sanatate tuturor! 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Eu, eu...