Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse As vrea sincer sa nu mai apara atatea lacrimi si nenorociri, sa ramanem toate impreuna pana la 40 de saptamani, apoi sa ne plangem de nopti nedormite si tot asa ![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 8+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
offfff ca bine zici

10+
iomur spune:
mada .... cum pot sa ma alatur si eu acestui forum? sunt din Iasi, dpn 24 octombrie 2010
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 michella, imi pare rau! Fetelor, eu azi ma vopsesc....asa nu se mai poate, asa ca fug sa-mi iau vopsea. Lora, mami de Iustina si ![]() 14+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora, ce fel d evopsea? Cu sau fara amoniac?

13+
michella78 spune:
fetelor, sunteti minunate si va rog din suflet nu va intristati si nu va temeti. doamne-doamne are grija de noi si de bebeii nostrii si are pentru fiecare un plan aparte.
andreea, am vrut sa iti raspund pe PM, dar nu e activat, au aparut mai multe hematoame care au afectat sarcina.
kitty, bun bancul!
michella
vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Hai sa mai destindem atmosfera - uitati ce gluma am primit eu de la o prietena buna (sper ca nu ofensez pe nimeni Being succesfull is like being pregnant. Everybody congrats you, but nobody knows how many times you've been fucked for that. Pe mine m-a distrat Am lasat-o in engleza, ca pare mai decenta asa Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006) |

10+
kiti2205 spune:
Ma bucur ca v-a placut. Ma gandeam sa nu se supere careva ca scriu "prostii" ![]()
Anca 
Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui iomur mada .... cum pot sa ma alatur si eu acestui forum? sunt Ionela din Iasi, dpn 24 octombrie 2010 |
iomur , bine ai venit! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos care sa stea cuminte la mami in burtica pana la 40 de sapt.
Da-ne si noua mai multe date, UM, data nasterii si daca vrei , poveste-ne cate ceva despre tine

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Ma bucur ca v-a placut. Ma gandeam sa nu se supere careva ca scriu "prostii" Anca ![]() Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Sotul meu s-a prapadit de ras

Klarisse
graviduta 8+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

14+