Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

vad ca vorbiti de vopseaua de par....eu am mare noroc ca nu m-am vopsit niciodata..sunt inca pe culoarea mea naturala

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

michella78 multa putere si mult curaj, Doamne Doamne o sa aiba grija de tine sa-ti daruiasca un bebeic frumos si jucaus. Multi si multe.

Fetele care au fost la echo si au vazut "fluturasii" BRAVOOO multe si , abia astept sa ma duc si eu, pana pe 9 Martie mi se pare o vesnicie, mai ales ca singurul simptom pe care il mai am este greata si de dimineata

Bun venit noilor burtici, o sarcina usoara si cu un bebel sanatos si frumos va doresc

Multa bafta celor care se duc la echo sa aduceti vesti bune

Va pe toate si sa aveti o zi MINUNATA !

Ioana, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Vanny, felicitari ca ai putut sa ramai la culoarea ta naturala. Eu sunt vopsita cu o culoare f aproape de natural, imi place culoarea parului meu dar sunt prea multe fire albe sa-l las asa.

Am sa ma programez si eu pentru vineri la vopsit. De luni vreu sa merg si la dentist...sau poate chiar azi sa trag o fuga. Iar apoi dupa ce termin de luat medicamentele intru la regim de slabire. Vreau ca data viitoare sa fiu cea mai sexy graviduta .

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

'Neata burtici! Cam tarzior la mine dar am fost pe drumuri. Cu o ceasca de ceai ma primiti?

Fetelor, nu stiu ce sa fac... nu am senzatia de sete si ma 'trezesc' spre seara ca nu am baut deloc apa. Voi ce faceti de reusiti?
Tot ziceam... daca mi/e foame- mananc, daca mi/e somn- dorm, daca mi-e sete... beau apa, dar nu o am.
si stiu ca este f rau la burtica. pe langa supararea si stresul care le/am avut atunci a influentat si lipsa lichidelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Vanny, felicitari ca ai putut sa ramai la culoarea ta naturala. Eu sunt vopsita cu o culoare f aproape de natural, imi place culoarea parului meu dar sunt prea multe fire albe sa-l las asa.

Am sa ma programez si eu pentru vineri la vopsit. De luni vreu sa merg si la dentist...sau poate chiar azi sa trag o fuga. Iar apoi dupa ce termin de luat medicamentele intru la regim de slabire. Vreau ca data viitoare sa fiu cea mai sexy graviduta .

Povestea nasterii

Poze

cat ma bucur ca esti optimista....si faza cu "data viitoare o sa fiu cea mai sexy gravidutza " e tare rau. Bravo fata asa te vreau

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Uff, Michella, imi pare tare rau. Sa te ajute Dumnezeu sa treci cat mai repede peste aceasta perioada si sa ne vii cat mai curand cu vesti bune
Hmm, m-am uitat prin profil, dar nu stiu de unde trebuie sa activez PM...stiti careva?
Bine ai venit ionela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Hai sa mai destindem atmosfera - uitati ce gluma am primit eu de la o prietena buna (sper ca nu ofensez pe nimeni)

Being succesfull is like being pregnant. Everybody congrats you, but nobody knows how many times you've been fucked for that.

Pe mine m-a distrat
Am lasat-o in engleza, ca pare mai decenta asa

Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

maya, mie una mi-a placut f mult filmuletul. Am sa salvez pagina sa-l pot redea cand voi fi si eu 2in1. Multi -ici!
Fi mai optimista, asa iti sta bine!

Povestea nasterii

Poze

Madutza, multi de tot si DD sa ne auda rugamintile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetele ati dus ceva la doctorite in perioada asta? Fiind martie ma gandeam sa ma prezint cu ceva sambata la eco..insa nu stiu ce anume, in afara de un ghiveci cu floricele.

Klarisse graviduta 8+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buburuza, eu ma vopsesc cu aceeasi vopsea ca inainte, Garnier, saten glacial - e apropiata de culoarea mea naturala si mi-e teama s-o schimb tocmai acum.

Klarisse, cred ca e de-ajuns daca ii duci flori.

Lora, mami de Iustina si 14+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput