Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
LilianaR spune:
mihaelka, eu sunt cea care te-a speriat, insa intelesesem ca lungimea puiului tau e de peste 4cm, nu CRL, de aia spuneam ca la mine CRL e de 5...
Oricum, i-am spus medicului ca ce bebe mare am si mi-a zis sa nu trag concluzii acum (noi nu suntem chiar inalti), ca acum o saptamana e peste grafic, una sub... Diferentele sunt chiar considerabile, ca fiecare organism are propriul ritm, atat al meu, dar si al lui si depinde de multe... poate ca la urmatoarea eco n-o sa mai fie peste grafic, o sa fie sub, poate cu mult, dar asta nu e motiv sa ma sperii.
Insa cum eu imi calculasem vreo 8-9 cm lungimea totata, cand ai spus 4 imi parea totusi cam jumatate, de aia am zis ca e mult.
Acum... vad ca am inteles altceva si ca tot de CRL ziceai si tu... scuze pentru stresul inutil.
Iarta-ma! 
Bun venitu tuturor fetelor noi! 
Imi pare rau de fiecare data cand aud de o alta prietena draga si le admir tuturor taria de caracter...
Veti fi mamici bune...
Eu ma lupt mult cu somnul si cu deshidratarea... cam atat.
Ma mai lupt si cu forumul asta, nu inteleg cum merge, imi e tare greu, dau pagina urmatoare, imi apare 6 din 6, dau refresh, imi apare 6 din 18 si tot asa...
Raspund la subiect, imi spune ca am numele de utilizator si parola gresita de 5 ori, ma loghez si merge!
Cred ca nu ma adaptez la cum functioneaza! 
11+
kiti2205 spune:
Eu i-am dus asistentei un buchetel de ghiocei, ca eu am domn doctor.
Apropo, Madutza, daca nu este cu suparare, poti sa completezi si la mine - Dr. Tarpan, Maternitatea Giulesti.
Ca m-am tot gandit, dansul este si la Euroclinic, cred, dar prefer sa dau banii aia pentru recoltarea de celule stem de la bebe. 
Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Cred ca asta am sa iau, un ghiveci cu niste flori de primavara, sa nu ma duc asa cu mana goala. Am asa mari emotii, sambata seara, in ziua cu eco imi fac petrecerea pentru ziua mea..sper sa fie o zi excelenta..
Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
O sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta, o sa vezi 

Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
LoraG76 spune:
O, Klarisse, deci sambata bem!
Ca tot veni vorba de zile de nastere, la mine DN: 03.06.1976
Lora, mami de Iustina si 
14+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 O sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta, o sa vezi ![]() ![]() ![]() Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Kiti

sa dea Dumnezeu asa sa fie. Oricum astea 2 saptamani dintre eco au fost cele mai lungi din viata mea..
Klarisse
graviduta 8+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anca Micaela Dragelor, am intrat sa va salut si sa va urez sarcini usoare, la termen si BB sanatosi si voiosi! La mine s-a terminat vineri, cand am fost sa imi scoata "oul clar". Dupa ce ma refac o sa facem un set de analize sa vedem daca se pot determina cauze medicale... V-as ruga sa imi stergeti numele de pe lista. Multumesc mult ca ati fost alaturi de mine, caldura voastra mi-a facut bine! Bun venit noilor burtici si multa sanatate tuturor! ![]() Anca Micaela, mama Emei Ioana Poze Ema Poze Ema2 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png |
Anca,
ghghghghg... stau in gat si nu pot. Nu stiu ce se poate spune...
Klarisse spune:
Pfiu sa fie sanatos si zglobiu samburelul meu si dau de baut o bere fara alcool sau fresh de portocale, apa fara bule la toate fetele..sau ce avem noi voie sa bem....

Party

Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
madutza_bra spune:
Fetelor am luat taurul de coarne!
Vineri dimineata am programare la coafor, ma fac frumoasa ca nu am avut timp sau chef de nimic in ultimul timp: man, ped, vopsit, tuns
, iar pe la pranz..tam..tanam...
ma duc la dentist. O sa fie o zi aglomerata! Abia astept!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!