Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
vanyy2009 spune:
ce ma bucur ...numai vesti bune...felicitari fetelor
.....uff ca nu mai am rabdare pana vineri stau ca pe ace..abia aastept si eu sa vad bebicul
10+
crina-s spune:
Kiti felicitari pentru samburel!Sa-ti traiasca , sa fie sanatos si sa-l vezi cu bine la 40 saptamani!

10+
crina 
vanyy2009 spune:
fetele si eu va las...ca mi-a venit sotul de la munci...va
pe toate si ne citim maine...Noapte buna burtici!!!
10+
anda29didi spune:
felicitari la burtici pentru bebici,
eu ma duc maine la eco dar nu am mai scris doar v-am citit ca sunt tar speriata, dupa ce am pierdut 3 sarcini, maine fac 12 saptamani sper sa fie bine ca altfel o iau razna
la burtici
11+
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda29didi felicitari la burtici pentru bebici, eu ma duc maine la eco dar nu am mai scris doar v-am citit ca sunt tar speriata, dupa ce am pierdut 3 sarcini, maine fac 12 saptamani sper sa fie bine ca altfel o iau razna ![]() la burtici 11+Alina |
Anda iti tinem pumnii pentru maine. Gandeste pozitiv, ce a fost mai greu a trecut. Va fii bine ai sa vezi!
te asteptam cu vesti bune maine!

10+
crina
alice_14mara spune:
Bun venit Mari,sarcina usoara sa ai
fetelor,nu va luati dupa una si dupa alta,ce auziti de la "lume binevoitoare"...ca va faceti numai ganduri negre. incercati sa ganditi pozitiv ca va fi dor e perdioada aceasta.
7+ si Luca(20.02.2008)
IONY_82 spune:
Crina,livy kity felicitari ptr samburei

Dizica imi pare rau 
incearca sa gandesti pozitiv si eu am trecut prin asta si stiu cum e.Ai grija de tine

Chichiutza 

esti o dulcica
Crina scuza-ma din nou, dar ce injectii faci?Ti s-au recomandat dupa ce ai facut analizele?
Anda29 iti tin pumnii ptr maine.Stai linistita ca nu face bine la bebe, o sa vezi va fi totul bine
Va doresc o noapte linistita
tuturor
nikolici spune:
mari in ce zona stai in Bucuresti?Iti pot recomanda dra mea cu care am nascut eu, profeseaza la un cabinet privat si in maternitatea Bucur.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
maya71 spune:
Burtici, va
de buna seara si de seara buna! azi am fost pe drumuri tot timpul... dar va trimit un martisor care sa va bine-dispuna si sa va faca sa zambiti. 
http://www.youtube.com/watch?v=n8c0M5Bc19I
...asa ca, atunci cand va e greu si va uitati la cantar ca se 'duce acul' nu uitati ca sunteti 2 in 1 si... cat de frumoase sunteti