Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
lyvy spune:
Kitti, felicitationes 

Sa o tinem tot asa.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+9 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
kiti2205 spune:
Lyvy, felicitari si tie. Acum am vazut ca te-ai intors si a fost totul bine 
Si burtica mea a inceput sa se vada, dar eu cred ca este mai mult din cauza balonarii, ca ma umflu si de la un pahar cu apa. Apropo, am rezistat eroic la taximetrist, in schimb am reusit prima "decartare" din sarcina asta in masina noastra, la intoarcere.
Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Kiti ma bucur din inima pentru tine, sa fiti sanatosi si de acum incolo. Pupici

Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Multumesc
Sunt sigura ca a contat tare mult ca mi-ati tinut pumnii.
Maine cine merge la eco?
Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Fetele va urez o seara linistita, ma bag in patut. Ne citim maine.

Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
mari_paun spune:
fetelor va doresc sarcini usoare si bb-ei sanatosi.
am descoperit ca pot sa manac cascaval
...de o saptamana nu mananc decat portocale, maimpot sa beau mult ceai si am devenit f sensibila mirosuri
, partea naspa e ca lucrez cu publicul...si am niste oameni de imi proveaca tot felul de stari... o sa trecem si peste asta
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
8+ si mami de Ema
Buburuza_10 spune:
Oooooooooooo, buna seara si bine v-am gasit!!! Ne bucuram de vestile bune! Crina, Kiti. Lyvy, felicitari pentru inotatori!!! 
Dizica, imi pare asa de rau... Sa te ajute Dumnezeu si sa iti dea putere si sanatate si un bebe cat de curand!!! 
Lyvy, cu ce fel de vopsea te vei vopsi maine? Cu sau fara amoniac?
Ariciule, linisteste-te! Pai tii copilul in stres 2 zile fara pauza? Totul este ok, bebe este fericit si inoata! Daca si maine esti la fel de stresata, ar fi mai bine sa te duci la eco... macar il vezi cu ochii tai!
Si burtica mea se vede.. mai ales seara
!
13+
mihaelka77 spune:
M-a speriat ieri o "burtica" incat toate dupa amiaza de azi am stat tot pe net. La 12 saptamani am CRL de 4,24 cm; la 9 saptamani era 1,9 cm. Valorile sunt mai mici decat ce am gasit pe net dar doctorul, ieri, cand l-am intrebat daca totul e ok a zis sa nu imi fac probleme ca sunt in grafic. Ma gandesc ca stie ce vorbeste ca nu sunt singura femeie insarcinata pe care a vazut-o in viata lui. Poate e bebe al meu mai mic sau... cine stie. Ca acum ma bate gandul sa merg la alt doctor pentru o a doua opinie. Of Doamne, rau e sa nu ai ginecologi in familie pe care sa ii poti stresa oricand.
Buburuza_10 spune:
Bun venit, Mari!
Sa ai o sarcina frumoasa, o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!!!
13+